Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 717
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • Кърджали
super_katia, онзи клиент за когото говори Ефе е точно бабата. Ефе каза че уреди така нещата, защото бабата имаше съмнения дали Еда ще иска дори да я види.

Детето на Сарп се е родило.

# 481
  • Плевен / София
Nalbantova Карантината чу разговора между Серкан и Еда като той и даде плика с адреса🤦‍♀️ Като на филм🤬
Blue Ех тези погледи😍 Да се взимат вече че не се търпи
От снощи ми е необяснимо  - Еда не познава ли почерка  на Серкан ?!?!?! Или е писано на компа .... И аз като Еда да не съм се озовала в чинията и ...пропуснато ....
Договорът беше напечатан. Еда е виждала чертежи на Серкан, но не и нещо написано на ръка от него....нали скоро правих преговор при смяната на деня....
Прочетох преводите...гледах серията на руски....и разбирам реакцията на Еда....Научавайки истината за смъртта им Еда, като че ли ги загуби отново и този път болката е още по голяма, защото причината не е в съдбата...т.е. нещастен случай, а човешка немърливост граничеща с престъпление. Нея въобще не я "топли" факта, че причинителят е лежал в затвора....родителите и са мъртви.
На някой не им хареса, че Еда разиграва Серкан....каквото повикало, такова се обадило....Серкан и предложи договор, за да раздели Селин и Ферит и то при условие, че пет пари не дава за нея, като човек....така, че сега Еда действа с неговите камъни, по неговата глава, за да остане в офиса.
Вярно...не я дават много да ходи в университета, но ние не знаем как протича един 24 часов ден на Еда...така, че тя може и да учи и в един момент да я видим с тога и шапка в небесата....
За Селин ще се въздържа от коментар не заради карантината, а защото не заслужава да си хабя клавиатурата....Принципа на Вуте ми е ясен, но никога не съм разбирала тази логика. За мен много по интересна е Айдан...Еволюцията и е забележителна за такова кратко време и вярвам, че тя ще помогне на Серкан да накара Еда да повярва в него и любовта му...

# 482
Sparkling HeartДобър вечер!След снощи и след като днес изгледах епизода на руски споделям следното:
Sparkling Heart Еда хем я сърби, хем я боли.Държи се по този начин , защото е сигурна в чувствата  на Серкан.Наказанието не трябва да преминава в унижение, а тя попрекали  с Ердем. И кога най- после ще се дипломира? Уж много ѝ се учи, пък завъртя най- желания турски ерген и .... отиде ученето на кино.
Gift Heart
  Сценарият започва да издиша и според мен 25-26 епизода е максимума ,за да запази чара си.
  Благодарности за преведените диалози! Така става по- ясно какви ги къдрят .Flowers Rose

Хубава вечер!:hearts:

Мда.... Започна да се губи очарованието и магията на сериала в лабиринтите от повтарящи се събития - договори, сваляне и връщане на пръстени, псевдогодежи...  Вечно се гонят и не могат да се стигнат, а са на една ръка разстояние един от друг... Можеше да избегнат някои клишета, да измислят нещо по-оригинално, както сториха с  пияния Серкан, примерно... На драгия зрител това постоянно разминаване и издърпване във времето на момента на истинското сближаване на двамата, който май се оказва неясен и необозрим,  май вече започва да дотяга... Затова и рейтингът е такъв вероятно... Можеше да направят още един епизод, пълен с любов и нежност и  с достатъчно емоционален заряд и чак тогава да търсят друга причина като тази, която да  раздели ГГ отново... Подкрепям момичетата, които казват, че много епизоди отделиха на раздялата, а малко на любовта... Все пак, всеки от зрителите най-вече търси красотата и вълшебството в тази любовна приказка, нали така?!...

# 483
Сейфи ли беше Сарп?

# 484
Сега, за разлика от преди 13ти епизод, нямаме онези моменти между тях двамата, които да ни спират дъха и да се чудим дали ще се целунат, дали ще си кажат нещо по-нежно, дали да не ги побутнем един към друг. С изключение на библиотеката и скапаната баня с нейната пара, където нищо не видяхме.
В епизодите, преди "лудо влюбен дъм в теб", имаше онази емоция, която сега я няма. Онова чакане да чуем думите от единия поне. Виждахме как се обичат с погледи и с жестове. Виждахме как всеки открива, че изпитва чувства към другия, как се справя с тях и т.н. С думи си казваха, дори и заобиколно, че са важни един за друг, а сега това липсва малко. Айде, коня онзи ден е изключение. Сега си играем на ощипани моми. Нищо, че той й каза БИТТИ, все пак пърха като пеперуда около нея, както и тя около него, но това не му стига вече на зрителя, защото той е получил това, което е искал - видя, че те се обичат, знае че рано или късно ще се оженят, не му дреме вече и не му е интересна темата, която е в момента.
Аз също гледах с по-голям интерес преди да ги разделят сега, също нямах търпение да ги видя заедно, знаейки пе те се обичат един друг, само дето те не знаеха, че другия също го обича. Тогава имаше една такава тръпка, а сега все едно я няма и е сменена с история за прошката, лъжата, истината, доверието и кскво ли още не 😔

Не, на Фифи рицаря на бял кон е Сарп 😂

# 485
От снощи ми е необяснимо  - Еда не познава ли почерка  на Серкан ?!?!?! Или е писано на компа .... И аз като Еда да не съм се озовала в чинията и ...пропуснато ....
Договорът беше напечатан. Еда е виждала чертежи на Серкан, но не и нещо написано на ръка от него....нали скоро правих преговор при смяната на деня....
[/quote]
Как да не е виждала, нали и направи терариум и написа бележка с извинение

# 486
Аааа не съм съгласна, Еда е виждала почерка на Серкан, ами бележката където и написа и я нарече Фея? Или аз пак съм забравила нещо🤦‍♀️ Ама едва ли е гледала почерка Еда🤦‍♀️

# 487
Кате, отново си супер детектив. Sunglasses Аз пак половината неща бях проспала. Като гледах заспалите Айдан и Айфер и си помислих: Еда дали не им е сложила нещо в кафето за успокоение? Или Мардински чай им е направила? Stuck Out Tongue Winking Eye Дано да е интересна следващата серия. И да пуснат по-зарибяващ втори фраг, че този малко ...

Момичета, може адресът в плика да е бил напечатан, затова да не се е усъмнила Еда. Докато дойде събота да разберем ще си изгризем ноктите от нерви

# 488
  • Кърджали
Бележката където я нарече Фея и си беше баш с неговия почерк.
Но в момента Еда едва ли е за гледала почерка. Мека ѝ мине гнева

# 489
  • София
Аз пък да кажа, че вече сме с 1.3 милиона последователи в Инстаграм. Юху! Balloon

Запретвам ръкави да майсторя нови колажи, за да ни развеселя малко. Animal Frog

# 490
Blue', всъщност в последствие видях, че Айдан се е завила с бялото си палтенце. По дрехите на Еда и Мело реших, че това ще е на сутринта след годежа, но може и да не е Rolling Eyes Знам ли. Понякога съм категорична за някои неща, а друг път като почна да ги мисля много-много и сама се оборвам Nerd

# 491
Минавам само да се запиша
Гале чичек,че пусна темата и отвърна на молбата ми целувам те въздушно!

И всички други не знам кога ще наваксвам това нямане на фокс пречи бачкането ми е на макс

Kато начин на правене ужасен клип,но тази песен ми е....,че и певеца де
Бягам да гледам Мениджъра,че Ози е гост тая вечер Cupid

# 492

Здрастиии😍😍😍
Редактирам се да сложа и една усмивка 😍

# 493
Blue', всъщност в последствие видях, че Айдан се е завила с бялото си палтенце. По дрехите на Еда и Мело реших, че това ще е на сутринта след годежа, но може и да не е Rolling Eyes Знам ли. Понякога съм категорична за някои неща, а друг път като почна да ги мисля много-много и сама се оборвам Nerd
Кате, и според мен е сутринта след годежа. Светло е през прозореца, а те са със същите дрехи. Ама нали се бяха развихрили нещо да спорят, та реших, че може да са ги успокоявали с напитка. Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses

# 494
Момичета , удивена съм от фрага на 21 епизод. Гледах го многократно, но нищо не се
               разбра по въпроса, но и от това което публикувате май и вие сте в потрес. Единственото нещо,
               което ми иде на ум е, че това е поредната схема хризантема на Серкан. Ако се върнем назад в
               епизодите не случайно Енгин го нарече "чакал" на няколко пъти. Явно ги разбира тия работи и
               ги реди безпогрешно. Още повече репликата на Еда:"Защо я въвлича във всичко това?".
                            Сигурно имате някоя друга идея, споделете я моля. Ще се гътна от любопитство.

Общи условия

Активация на акаунт