Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 735
  • 753
  •   1
Отговори
# 465

Аз също се надявам на този сценарии от по-горен коментар - някой да им се обади и да се срещнат. Или Пъръл да каже на Енгин какво му е казала онази ощипана мисирка, а преди това Серкан да му се е оплакал, че Еда не е отишла, разни разнообразни и тези скапани лампи, които не им святкат в главите когато е време, сега да светнат. Ако ще да станат като коледна елха, не ми пука, нека я видят онази русата колко е стока.

ДъБюрсин мерси, тук в тази наша анонимна група имаме нужда от такава подкрепа помежду ни 😂

Башак и Анъл са ходили в болницата до Сарп 👀

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 17:24 от Nalbantova

# 466
https://www.instagram.com/p/CILbGQ3J7ln/?igshid=1i3487okx22s2
Дааа, супер яко е, че са си толкова близки😍Ама Башак и тя с 2 маски🤦‍♀️

# 467
  • София
Налбантова, тук съм! Обещала съм на Керем и Ханде да мълча по темата, но едно ще ви кажа - ашк вар. Вие го разбирайте, както искате. Joy

Чета в интернет, че зрителите се дразнят най-вече, защото Серкан и Еда са били заедно и щастливи само за 1 епизод. Вече 20 епизода гледаме сериал, а главната двойка всичко на всичко са имали истинска връзка в 2 епизода. И феновете на сериала били предимно млади момичета, те искали да гледат романтика. Дори в тежките драми имало повече любов и ГГ били по-дълго време заедно и щастливи. Аз ще ви кажа следното - чета какви ли не мнения, но няма едно, с което да съм напълно съгласна. Съгласна съм отчасти с нещо, с другите неща - въобще не съм. И така. Колкото хора попиташ, толкова мнения ще чуеш. Отказвам се да анализирам рейтинга, зрителите и т.н. Гледам и се наслаждавам, докато мога. Честно казано, най-вече заради Керем искам този проект да е успешен. Да завърши с планиран и логичен край, а не преждевременно заради недобър рейтинг. Досега Керем е имал само един проект, който е продължил с повече епизоди. Другите му са с по 8-12-20-26-30 и все са приключвали заради проблеми с рейта. Вината не е негова, той е безупречен в играта си, просто кофти избор на проекти. Даже според мен е по-скоро липса на късмет. Не знам. Но стискам палци този проект да е сред успешните му и да не завърши по-рано от предвиденото. Hug

# 468
  • In the light side of the Moon!
Здравейте 🤗

разочарована съм от рейтинга, епизода беше страхотен! Пълен с емоция, драма, любов...имаше от всичко!! Не искам само 25-26 еп и това е! Не искам да свършва!!!! 😈
Много ми е странно, за категория 7+ целувки йок, ама един мъж на средна възраст да изневери е ОК! Нещо нямам логично обяснение!!!!

Блу, Мело и Сейфи наистина са много сладки, ама мисля, че няма да ги съберат, защото Сейфи е на другия континент 😉😂
Много хубаво си написала за Еда, точно такова е и моето чувство за нея.
"разговора на Еда с момичетата, как не може да събере смелост да говори с Айфер, чудеше се как може човек да каже такова нещо на някого, когото обича, като знае каква болка ще му причини. Тук Еда не се замисли за това, че Серкан е бил в същата ситуация като нея. И втория момент - преди ревюто, като се срещнаха на входа със Серкан и говореха за това, че грешките, които допускаме ни помагат да станем по-добри хора. Еда му каза, че не е същото, а Серкан и каза да не е толкова жестока с него и да се постави на негово място. Струва ми се, че в този момент Еда си даде сметка през какво е минал и той."

Тя самата не събра смелост да каже на Айдан.

Мери, права си Еда хем я сърби хем я боли. Някак изведнъж доста си вирна главата, държанието й в този еп дори беше малко надменно на моменти.

Изгледах и аз еп, много се кефя, когато Серкан гледа Мело, такава усмивка й пуска, че ме кара и аз да се усмихвам. Незнам това по сценарии ли е или си идва от Керем, но ме кефи.

За Керем нямам какво да кажа, играе убийственно и като не го оценяват там да се прибира в Америка.

Как ще разберат, че някой им е скроил номер? Мисля, че не напразно наблегнаха на детайла с полегналата чанта. Когато Селин влезе да смени писмото чантата беше изправена, след това за секудни я дадоха полегнала след нейното излизане от стаята. Възможно е Еда да й проблесне в един момент. Незнам...само си чешам клавиатурата.

Хйаде оставям ви за сега. ❤️

# 469
  • Кърджали
Единственият вариант е един и я да попита другия - защо не дойде. Ама те и двамата са инати. Иначе просто няма как..

# 470
Меги, вярно е, че Сейфи изглежда като да е на другия бряг, но пък за целите на сценария, знам ли. И двамата са едни такива чисти и наивни души, които копнеят за любов (Мело като жена по-изявено, но и коментара на Сейфи за това, че дори няма кой да му махне коричките на хляба беше Simple Smile ) Просто ми се струва, че ще са сладка двойка. За рейтинга - аз също съм леко изненадана. Очаквах поне малко да мръдне нагоре. Дано в следващата серия да имаме повече късмет.
Алекс, може чрез Енгин и Джерен също някак да разберат. Нали и двамата споделят с тях какво се случва. А че са инати - инати са, и то от най-упоритите. Даже не си позвъниха вечерта. След толкова чакане. Айде, Серкан го ограничава договора, а и реши, че тя няма да му прости, въпреки че можеше да пробва. Ето тук Еда можеше да се развихри ядосано по телефона, като го набере да му каже колко е.... да я кара да чака сама и да не се появява. Ама сценарий, какво да правим. Иначе най-хубавия вариант е да си кажат директно.

# 471
Е чакайте дее, нали трябва да има нещо и за 21 епизод😋Сигурна съм, че Еда ще се развихри и така ще стане ясно какво е станало
https://www.instagram.com/p/CILhsN5JRuW/?igshid=1hpd2pdjvmspz
Ей за този усмихнат поглед на Еда говорих...

# 472
Бурсин, това и е запазена марка на Еда още от първата серия. Всеки път като отваря очи и вижда Серкан, така го гледа, като Бамби с тези големи красиви очи. Той и Серкан още с роботските настройки в първа серия не  можа да и устои, и се усмихна едно сладко на плажа. А после и двамата се смутиха и скочиха. Heart EyesHeart EyesHeart Eyes  Големи са сладури.

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 18:16 от blue`

# 473
  • Кърджали
Меги, Даже не си позвъниха вечерта. След толкова чакане. Айде, Серкан го ограничава договора, а и реши, че тя няма да му прости, въпреки че можеше да пробва. Ето тук Еда можеше да се развихри ядосано по телефона, като го набере да му каже колко е.... да я кара да чака сама и да не се появява. Ама сценарий, какво да правим. Иначе най-хубавия вариант е да си кажат директно.

Ако стане така ще е първият път в който ще съм доволна че Еда му подскача кат ядосано петле. Поне ще се разбере какво що.

# 474
А карантината от къде знаеше какво има в плика, че беше и подготвена с друг лист? Сигурно тук съм нареждала и не съм го видяла ама дали?
Blue` ааа Сейфи хич не ми се вижда наивен на мен. Знае какво да направи когато му възложат задача, с багажа на Еда и там други дребни нещица май имаше. Иначе е вярно, че е в отбора на Мело, аз също съм там 😂 и вчера си мислех, че всяка една от 4те вече си има обожател, само Мело остана, но нещо не ми вървят двамата един за друг. Той вярно играе такъв, един повече в другия отбор, но образът му е такъв, дори в едно интервю беше казвал, че не го е харсал в началото май. Ама който и да е и да обикаляш Айдан толкова години - щеш, нещеш ще си мекушав 😂
Еда може и да е скочила като дива балканска коза, но с това изражение тъжно... това ще видим в събота, за жалост.
БРО ам хайде де, цял ден пия от мъка 😂 пъзели запопнах да редя от нервност 😂

Като някаква акушерка съм, но Сарп станал татко, Узай май се вика мушмурокът

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 18:24 от Nalbantova

# 475
Nalbantova Карантината чу разговора между Серкан и Еда като той и даде плика с адреса🤦‍♀️ Като на филм🤬
Blue Ех тези погледи😍 Да се взимат вече че не се търпи

# 476
Налбантова, просто е много съобразително момчето Stuck Out Tongue Winking Eye. Гледа да помага на любимците си с каквото може. И добре че е той де, и ние да се порадваме малко на хубави моменти между нашите. Права си за Мело, от всички момичета само тя, най-голямата романтична мечтателка, остана сама. Не е честно така. Аз затова търся варианти. Дано са и замислили нещо хубаво сценаристите. Показва развитие момичето, въпреки всички глупости, които направи без да иска. На плажа хубави неща каза като си говореха. Дано и намерят някой висок, красив брюнет, който да я вземе.
Бурсин, откога ги чакаме. Нервите ни свършиха вече. Simple Smile Heart Eyes

# 477
Еййй, в цялата тази обстановка, те онея си шептят, дето Алекс да се напряга да чува. Карантината няма вид да има пелингаторски уши и пак е чула. Баси, тя е като някаква крастава бълха, няма отърване, няма хващане, няма убиване 🤬😒

И на мен ми върви да има някой висок до нея, докато Сейфи е по-дребничък, най-много да й скубе веждите и да й прави прическа 😂😂

# 478
Nalbantova Карантината чу разговора между Серкан и Еда като той и даде плика с адреса🤦‍♀️ Като на филм🤬
Blue Ех тези погледи😍 Да се взимат вече че не се търпи
От снощи ми е необяснимо  - Еда не познава ли почерка  на Серкан ?!?!?! Или е писано на компа .... И аз като Еда да не съм се озовала в чинията и ...пропуснато ....

# 479
Долитам от Криптон, за да се изкажа Sunglasses

Вчерашният епизод ми допадна като динамика. Най-вече ми хареса, че гледахме много Еда и Серкан + вихрещата се Айдан.

За разлика от повече от вас, аз не видях чак такава огромна разлика в играта между Керем и Ханде. Момичето си предаде емоциите, които са ѝ написали сценаристите съвсем достоверно. Межу другото, преди време писах, че хич не ѝ се получават сцените, в които трябва да се прави на изненадана, но след като видях клипчето, в което е седнала на барплота в офиса и Керем я стряска в гръб, разбрах, че на нея са си ѝ такива естествените реакции Hands V Т.е. не става дума за слаба игра, а за специфика в поведението. Знаете - всеки човек има някакви особени жестове, мимики, интонация, думи, които използва и т.н.

По  отношение на поведението на Еда спрямо Серкан - надявам се в следващия епизод Айшето да разгърне повече идеята си за втория договор, за да не изглежда като някаква излишна прищявка от страна на звездичката. Макар че и да е това, с идването на баба Мардин едва ли ще го спазват дълго тоз договор...

На два пъти споменаваха важните клиенти, на които Ефе искаше да представи Еда, но така и не разбрахме кои са. Все си мисля, че предполагаемото отвличане в следващия епизод, ще е свързано именно с тази среща и появата на баба Мардин... Да видим Wink

И като съм почнала с предположенията за следващия епизод, нека да мина на фрага >>>

Странно е, че Еда и Серкан чакат Айфер да им отвори вратата. Еда толкова ли няма ключ от дома си? Има нещо гнило тук Wink

Айдан и Сейфи на абордаж у Айфер и Еда. Вероятно ще използват изневярата на Алптекин като причина да се преселят. Май ще има и хипноза чрез готвене, да видим дали ще успее Simple Smile

Любимката ни продължава да слухти. Дано да са я изловили, че тя е сменила адресите и да ѝ натрият носа, казвайки нещо нарочно, за да ги чуе и сама да се издаде.

Мнимият годеж повдига много въпроси. Защо Серкан, Пъръл и Енгин идват с празни ръце, а после Мело носи цветя и бонбони, както е по традицията? Обърнете внимание и на фото-чантата, която е на масата от самото начало на постановката.

Айдан е доста ентусиазирана, докато на Айфер хич не ѝ се иска...

Ще има и някаква изненада и за ГГ.

Пъръл, Енгин и Фифи гледат и не вярват на ушите си.

Щрак Марийка на портрет. Само, че от страната на Еда изобщо не са щастливи. И този фотограф каква роля ще играе, че са го викнали?

И сватите на сутринта. Дали не са се карали цяла нощ преди това Wink

П.С. Айфер трябва да е прочела писмото на Еда, а пак прибира Айдан...Интересно ми е каква ще е нейната философия Kissing Smiling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт