Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 743
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
# 451
https://www.instagram.com/p/CHftIoEgN_h/?utm_source=ig_web_copy_link
Приятна неделя! Пожелавам ви любов, момичета! Heartpulse

# 452
  • София
Неделен привет от мен мили момичета.
Слагам едно обедно кафе за освежаване. Със сутришното закъснях, но като гледам доста от нас са спали до късно, така че това идва навреме.

Снощи не съм гледала сериала онлайн. Ще изчакам превода, за да го изгледам, затова сега не мога да коментирам.

Засега ми остава да обсъждам Керем и Ханде. Я да погледнем отново снимки от снощния лайф. Какво виждаме? Къде е ръката на Керем - на рамото на Ханде.   

Така ли притиснати трябва да са двама колеги, които нямат нищо помежду си?  Ами, какво ще каже там някаква си Мелиса?  Няма ли да ревнува? И защо до този момент не видяхме дори една снимка на Керем с Мелиса на такова близко разстояние и така долепени? Ей, това момиче Мелиса, много широко скроено.       

Да не коментираме, защо Ханде е подарила розова шапка на Керем? По какъв повод е подаръка и защо е розова? И кога Керемчик ще си сложи тази шапка - подарък?   

Хайде ,хайде, ние тук всичките не ядем доматите с колците. От стара коза ярета сме. Разбираме ги тези неща.
Няма мъж, който да остане безучастен при такава красива жена, леко притиснала се в него, с предизвикателна къса поличка и неподправен лек флирт, който недвусмислено казва: "Ела вълчо, изяш ме"

# 453
nrgmama нямам впредвид Мелиса Ш.  а актрисата която играе Джерен.Просто много ми напомни за времето когато гледахме в Очакване на слънцето.Тогава всички си мислехме, че има връзка между Керем и Ханде/ съвпадение/, а всъщност Керем ходеше с друга актриса от сериала.Тогава също се чу, но ние естествено не повярвахме . Сега може да е клюка и нищо повече

# 454
  • Плевен / София

Серкан: Съгласен съм на всичко. И любовта ми, и грешките, които съм направил, заставам зад всичко .Стига ми само да ми повярваш

Здравейте момичета
Направо ми скрихте шапката...аз докато вчера цял ден се мъча да "вкарам" едно теле в буркани вие сте кажи речи изписали новата тема....Браво....
Благодаря на Алекс и Али за преводите, на всички за коментарите....Как не е паднал балкона от гледащи и четящи темата просто е магия...сигурно Серкан го е строил...
Да ви е сладко....
Скрит текст:

# 455
  • Кърджали
Нося ви много материал за четене. Сигурно ще го разделя в два поста поне. Админите д ме извиняват, ако станат последователни, но иначе ще са километрични.
Превеждах направо от серията, че ги няма в отделни клипчета. Опитах се да спазят последователност, но тук там е може и да съм разбъркала
.
Лейля драматизира за Серкан
Скрит текст:
Пъръл: Какво правите тук?
Лейля: От дни нямаме новини от Серкан. Единственият признак, че е жив е съобщението, което изпрати да полея цветята. Но ми е криво всеки да приготвям офиса все едно ще дойде и да гледам този празен стол.
Пъръл :И на мен.
Ердвм: Много е разумно да полива цветя като вали.
Лейля : Серкан поиска, ще се ядоса.
Пъръл: Захващайте те се с работата си.

Селин злобее
Скрит текст:
Пъръл: Добре, г-жо Айдан, обеавам ви, ако науча нещо ще ви се обадя, обещавам първо на вас ще се обадя
Селин: Има ли новини от Серкан?
Пъръл: Няма
Селин: Пак ли е по петите на Еда?
Пъръл: Не знам, Селин. Серкан е това..
Селин : Има ли какво да очаква от Еда от тук нататък.?
Пъръл :Нищо не очаква. Просто е объркано всичко, знаеш
Селин: Не мога да проявявам Емпатия към Серкан. И аз след като аз съм толкова нещастна, не искам той да е щастлив
Пъръл: "Не искам да е щастлив" Какво значи това?
Селин:Аз съм нещастна, не искам той д е щастлив, това означава. След като няма да е с мен, нека не е и с Еда.
Пъръл: Селин, разбирам, много ти е трудно. Но като отмине това, няма да се чувстваш така, обещавам.
Енгин: Как сте, всичко наред ли е? Селин??
Пъръл : Енгин, Серки на теб ли не ти вдига телефона?
Енгин : Не мога да се свържа с него. Звъня, звъня, не вдига.
Пъръл: Сигурен ли си?
Енгин :Да
Пъръл : Надявам се.

Селин в акция.
Бррр
Скрит текст:
С: Ало, Фатма. Здравей. Както ти обещах, имам страхотна новина. Но никой не трябва да знае, че аз съм ти казала
Фатма: Добре, Селин. Каква е новината?
С: Серкан Болат и Еда Йълдъз се разделиха. Но го крият от всички.
Ф:Не може да си сериозна. Страхотна новина е това. Но да не стане като предния път, Серкан Болат да ми се нахвърли..
С: Ако разпространил новината сред всички, няма да се разбере кой е източника.
Ф: И защо са се разделили? Заради някой трети ли?
С: Не знам. За това ще говорим после.
Ф: Добре, ще говорим после
Серкан да си остане за теб.
Скрит текст:
Еда: Мислеше че нямаше да се върна ли?
Селин: Еда не знам какво мислиш за мен, но...
Еда: Веднага ще ти кажа. Нямам ти никакво доверие. Влюбена си в Серкан и се мъчиш да го спечелиш. Но да ти кажа, Серкан да си остане за теб. Успех

Съвещание за кампанията

Скрит текст:
Еда: Нямаше ли съвешани?
Серкан: Има. Ти дойде първа. Ела. Погледнах договора, който си приготвила.
Еда:Имаш ли възражения?
Серкан: След като го подписах преди да го прочета - нямам.
Еда: Ако искаш възразявай.
Серкан: Добре. Учиш се.
Еда: Да, доста.
Айдан: Да
Серкан :Мамо.Лейля
Лейля : Г-н Серкан
Селин: Ааа, г-жо Несрин
Несрин: Селин? Ти какво търсиш на това съвещание?
Селин: Аз съм от съдружниците в холдинга.
Несрин: Не знаех. Ако знаех, нямаше да дойда
Селин: Щяхте да го отмени те в последната минута ли?
Несрин: Мила... Една вечер преди сватбата си се обяснил в любов на Серкан. Показа ми колко съм била права да не подкрепям тази връзка и да не присъствам на сватбата. Надявам се повече да не се срещаме
Селин: Аз имах срещи, по-добре да се заема с тях.
Несрин: Добре мила. Здравейте на всички.
Серкан: г-жоНесрин, здравейте
Несрин: Здравей
Енгин : Закъснях е, съжалявам... Да не ви прекъсва е, тогава...
Серкан : Енгин ела при мен. Ердвм, ти може да си вървиш.
Енгин :Добре
Серкан :Ефе и Ферит няма ли ги.
Еда :Ефе го няма. Аз го представлявам
Пъръл : Ферит щял да е в хотела. Така ми казаха
Серкан:Добре. Тогава, да започваме. Фондацията подготвя голяма кампания свързана с образованието. Аз бях подарил миналата година сградата. Сега искат да се направят 60 образователни центъра в цялата страна. Сега да обсъдим как може да ги подкрепим. Затова с майка ми поисках е да ви съберем всички, да поразвихрим мозъците си
Айдан :Лейля, ще размножиш ли папката, която донесе Сейфи?
Несрин: Айдан, кога си приготвила папка? Не трябваше ли първо аз да я видя като председател на фондацияга.
Айдан :  Аххх, забравих да ти кажа.
Серкан : Тогава, Енгин да започнем с теб. Сигурен съм че имаш хубави идеи...
Сейфи и Мело обсъждат Селин. И после Серкан казва на Енгин да назначи Мелек.
Скрит текст:
Мело: А, Сейфи, добре дошъл
Сейфи: Добре заварил, г-це Мело.
М:Какво правите тук?
С: Чакам г-жа Айдан.
М: Чух и много се зарадвах. Г-жа Айдан вече излизала от вкъщи.
С: Д, и ние сме много щастливи. Но е благодарение на Еда. Еда е ангел
М:Такава е моята приятелка. Бих искала да мога да кажа същото и за Серкан, но когато се сетя за името ми и ставам склонна към насилие.
С: Не говорете така. И Г-н Серкан много страда. Докато Еда я нямаше и той изчезна. Дори на работа ме дойде, помислете... Серкан... Според мен днес е на работа само заради г-ца Еда
М: Така ли
С:Според мен е така
М:Милият ми зет.Обожавам го този човек.  Какво ме интересува мен, боже боже. След като е наранил моята Дада, ако иска хиляда дни да не идва. Да прави каквото иска
С: Добре, добре, нищо не съм казал. Явно сте много ядосана. Защо не сте на събранието.
М: Аз дойдох да си подам оставката
С: Защо
М: Тази Селин, не я харесвам, не ми допада. Странна жена
С:Не знам колко е правилно да го казвам, но и аз не я харесвам.
М:Нали.. Отишла и преди Серкан е бля бля блям казала всичко на Еда.
С: Не възпитана. Бях там. Влетяа
в апартамента, какво, не знаела че Серкан се е нанесъл. Хайде бе... Не ни прави на глупаци. Толкова ли се е наводнил дома ѝ.
М: и хотели ли няма в тази държава? В цялата страна.
С: Хайде, да зарежвм хотелите, хич ли нямаш приятели? Иди и остани при някоя приятелка.
М:Нищо
С: Добре, красива жена е, ама коварна
М:Много коварна.

С: (Тук Сейфи казва нещо за синеоките, но не го разбрах)
М:Не говорете така, и вие сте синеок.
С:Моите се променят според дрехите.

Съвещанието. Обсъждат какво ще се прави. После може да го преведа подробно, но...Но сега стигаме до по-интересното, свързаното с Мелек
Лейля: Г-н Серкан
Серкан: Моля
Лейля:Нали ми казахте да следя за това..
Серкан : Да
Лейля:Не е свързано с това, но е свързано с друго важно.
Серкан:Лейля, не сега, тук е
Лейля:Мело е напуснала
Серкан :Кой е напуснал
Лейля: Мело. Напуснала
Серкан :Мело е напуснала. Разбрах.
Лейля: Да излезнал ли
Серкан: Да, моля благодаря. Чудесно. Енгин, трябва да ти покажа нещо свързано с докладите.
И написва на компютъра си
"Вземи Мело веднага на работа. Веднага. Веднага. Веднага

Серкан:Да. веднага.
Енгин: Какво?.
Серкан:Сега. Отивай, сега
Енгин :Тогава ще ти дам Ердем

Стана и един пост. Дано не ви е прекалено дълъг. После ще преведа и моментите в които Селин ми лазеше по нервите като се радваше на раздуханото от папараците и саботираше всякакво желание на Енгин и Серкан това да се потули.

# 456
Трейлърът е супер пресен. Снощи в лайфовете са облечени по същия начин, както и в новия фраг. Разни хора се надяват на целувка, понеже имало клип как тестват екипа за коронавирус, а Керем дъвчел дъвка в лайфовете. Въпреки, че дъвченето на дъвка не е 100% гаранция за целувка... Ама може да се надяваме поне. Hands Pray

Супер странен трейлър, не проумявам защо ще правят годеж, нали се водят сгодени. Защо Айдан пристига у Айфер с куфари и нощува там...

Според мен този годеж ще е финалът на 21 епизод. Преди това трябва да разрешат драмата с ресторанта Fork And Knife, имаше снимки в офиса, имаше снимки в някакъв хотел, имаме и казуса с Ефе, който ще заминава за Италия. А как ще стигнем до годеж ми е непонятно Thinking

На общата снимка от годежа Мело и Айфер не изглеждат доволни. Hushed Фифи и Джерен дори ги няма на снимката. Hushed А Еда отмества ръката на Серкан, против е да я държи за кръста. Hands Raised Hand Което води до мисълта, че този годеж е пак за пред хората? Thinking

Сега гледам лайфовете - не виждам пръстени... Абе какъв годеж правят, май няма да я дадат Еда. Щом не са с пръстени.

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 15:39 от kukli4ka456

# 457
Здравейте, слънчеви момичета!

Керем и Ханде са толкова различни колкото Серкан и Еда. Сблъсък на две различни вселени. Любопитни,впечатлени и възхитени един от друг.
  Керем е излючително освоботен и отворен към света. Вечно търсещ, с неспокойствието и любопитството на откривател. Показва завидно актьорско майсторство.
   Ханде е спокойна, по-вглъбена, винаги усмихната, непретенциозна, мотивираща и професионално отговорна. И не на последно място – много красива.
   И двамата са естествени и открити. Неочакваното и за двамата харесване на  различността им ги мотивира,  предизвиква, и ги кара да покажат най-доброто от себе си. Да се учат заедно. Харесвам това  градивно предизвикателство между тях. Личи взаимно уважение и доверие. Стоят много красиво и хармонично един до друг.
   Серкан и Еда бяха наясно,че по време на договор всяко лично споделяне може да се приеме като част от играта. Нямаше как да открият чувствата си и мъчеха и себе си, и нас.Smile Керем и Ханде имат достатъчно ппрофесионален опит, за да не превърнат възхищението си във връзка докато снимат филма. Толкова различно гледат на света, че се съмнявам да имат връзка и след филма. Но съм убедена, че вече имат много силно и ценно приятелство. До къде може да ги отведе...? Времето ще ни покаже.

Усмихнат ден, пълноценна почивка и добро настроение на всички! Обичам ви!

# 458
  • Кърджали
Че е за пред хората ( или за пред определени хора) е ясно. Хайде де, те не са се сдобили, ще се сгодяват... Пак е някаква игра. Но защо и на кой му е хрумнало се пита. Не разбрах кой казва в началото на фрага 'не мога да повярвам в какво ме забърка"...
Айфер няма да е доволна, ясно. Еда каза на Серкан" тя не те харесва, ще те напада",А Серкан казва че е съгласен на всичко, стига тя накрая да му повярва. Абе, такива бързи и щири идеи само роботиката на Серкан ги ражда досега... То ясно, че накрая от всички, той ще е най-доволен, Еда пак ще е около него и пак ще си носи пръстена.
Да видим.. Че е игра, игра е. Това не ме съмнява изобщо.
Радвайте се на нищонеразбираемият първи фраг, вторият ще ни прати в депресия.

# 459
За мен Айше повтаря всичко.Два договора, два годежа ........

# 460
Започвам си аз по епизода... Много си ми хареса, имаше си от всичко, драма, комедия, любов, психо-трилър.. Всичко... Браво на целия екип, страхотни са, това че рейтинга не е много добър отново, хич няма и да го гледам.. Защото явно комшиите нищо не разбират от сериали и гледат само забулени жени..убииства... изневери... мъже, женени за поне 5 жени и други такива тъпизми...
По ред на номерата.... Слагам снимката в спойлер нарочно, за да не ме изгонят от тук..
Скрит текст:
Готова е за супа тази... Не я харесвах още от началото на сериала, но когато Ферит я изостави ми стана мъчно за нея, въпреки че си го заслужаваше... След това имаше малко проблясъци да се промени и бях решила, че ще й дам втори шанс на кокошката... Ама това вече преля всички чаши... Щом тя не била щастлива, нямало и Серкан да е щастлив... Ама патицо тъпа... Колко пъти да ти каже момчето, че ти за него беше само приятел... Прости ти хиляди глупости и ти въпреки всичко му заби нож в гърба... Машала.. с такива "приятели" Серкан няма нужда от врагове... В момента, в които той разбере за всичките й глупости, тя ще съжали... И то много... Как я била гледала Еда?!?!? Ама овцо.. как искаш да те гледа Еда... Ти си по-ниско и от боклук на улицата... Божее, само за да и се натрие носа на тая нямам търпение да се появи бабата... и акциите да отидат в Еда (дано стане де.. за да умре от злоба пернатата)... А като разбере Серкан, че тя е сменила адресите на ресторанта... ще има R.I.P КОКОШКА...
Алптекин хич няма и да го коментирам.. както каза Серкан нито е мъж.. нито е баща.. Плужек, който само прехвърля вините си на някой друг... Че накрая и любовница си хвана... Най-добре да го пратят в Америка или в Англия или на Северния полюс най-добре и повече да не бъде споменаван в сериала...
Сега за милите ми влюбени душички... Да Еда попрекали малко с детинското си държание спрямо Серкан, но тя в момента е наранена... Има право поне 1 епизод тя да го разиграва както той я разигра като й каза, че къса с нея заради работата си... Да, той имаше причина, но и сега тя има причина да капризничи малко... Той реши вместо нея как тя ще реагира на истината и това я засегна много... Обаче и тя не може да стои далеч от него... Когато бяха в цветарницата и тя му благодари, че той е там, малко преди Серкан да си тръгне, тя изгаряше да го прегърне и по-точно , той да я прегърне.. Да й вдъхне сили, защото само той може да го направи.. Само с един негов поглед тя се зарежда с всичката сила на света и може да се пребори с всичко... А когато се събуди в колата му и го видя, такава усмивка имаше на лицето й.
И двамата знаят, че се обичат... просто им трябва малко време, както каза Айдан... А финала просто скъса сърцето ми... Надявам се следващия епизод да започне с ядосана Еда, която фучи върху него защо я е поканил на вечеря като не се е появил...  и така да разберат,  че някой е сменил адресите... И понеже Серкан не е глупав веднага ще се сети, че е Кокошката чумава...
Харесва ми много развитието на Айдан, слава Богу нейния образ претърпя промяна на 180 градуса в положителна насока, ще ги събере гълъбчетата ни и ще бъде щастлива свекърва... Много искам любимия й от младините й да се появи по някакъв повод... Айдан заслужава истински съпруг.. който ще знае, че тя вече може да излиза от къщата си, ще се интересува от нея и няма само да й прехвърля грешките си.. 
Много ми хареса Фифи в това си амплоа.. Надявам се да я виждаме все по-често така елегантна дама... Радвам се, че Мело видя истинското лице на Кокошката и че и показа, че може да си намери работа бързо бързо, нищо че беше с помощта на Роботчето ни...
А Серкан😍😍😍🥰🥰🥰Ах Серкан (Керем) всеки ден все повече и повече се влюбвам в този човек... Този човек така се промени след появата на неговата Фея... Толкова пъти й се обясни в любов и то как😍Чак ми се подкосиха краката... Пу пу... А Керем.. Каквото и да кажа за него, няма да е достатъчно... Оскар заслужава това момче... всяка една емоция, която пресъздава е на 10000000 процента изиграна сякаш наистина това го чувства.. БРАВО

Малко прекалих, ако се сетя още нещо ще се включа пак🤭

# 461
Здравейте.
Не съм гледала епизода, ще си чакам превода и тогава ще коментирам подробно.
Но по коментарите ...
Съдя, че Еда е права и съм на нейната страна. И аз да съм, и аз ще съм засегната и ще му го върна тъпкано, задето си е позволил един вид да ме лъже, да решава вместо мен и да си играе с търпението ми и чувствата ми. Че и с бившата си да стои и да я търпи!
Признавам, че явно доооооста преувеличава, но я разбирам Еда, въпреки, че наистина преувеличава.
Серкан милият, и на мен ми стана жал, НО искам по-ясно да изгони и постави на място Селин.
Селин не знам какво да кажа, толкова злоба и яд към персонаж не съм изпитвала скоро! Искам да изчезне ... Ще прави тя сега номера, че още повече да ги скара.. оф бе оф бе...

Аз днес ще гледам 19 епизод и ще се включа да го коментирам.

Благодаря Алек си Али за преводите!

# 462
Ииии..... едно предположение за това как и двамата са разбрали, че някой им е скроил шапката с чакането в два различни ресторанта...  Чакат си, чакат, а после се случва нещо, което завършва с обаждане по телефона на двамата независимо един от друг... Осведомяват ги за нещо, те се връщат, питат ги къде са били, единият дочува за другия, че е чакал в ресторант и .... им става ясно, че някой им е погодил номер с цел да не се срещнат... И.... ако вероятно се досетят, хоп!, един годеж за пред очите и ушите на нашата пиарка... За да й стане съвсем ясно, че каквото и да направи на Серкан и Еда, по-скоро ще катализира събирането им, отколкото тяхната раздяла...

# 463
Бурсин, Hug много хубаво си анализирала серията.
Flowers Leaves Аз още от началото много си се кефя на тандема Айдан - Сейфи. Много ми бяха сладки и докато си противоречаха и се джафкаха за Еда и сега, като са на една страна. Ролята на Сейфи така му залепва на Алиджан, направо за него е писана. С тези физиономии и въртене на очи дето ги прави си падам от смях просто. Не мога да си представя друг в тази роля.
Flowers Leaves Много беше хубав разговора на момичетата на брега на морето - за любовта, болката и прошката. Много добре се допълват четирите грации. Страхотно е човек да има такива приятели, с които да може да споделя всичко в живота и да получава подкрепа.
Flowers Leaves За Керем казах снощи, страхотно играе. Дори без да говори ми заседна една буца в гърлото и ми се насълзиха очите. Много талатнливо момче. Дано намери признание и в страната си, и в Щатите (знам, че там иска да снима).
Flowers Leaves Играта на Ханде няма да я коментирам. Тя играе това, което е написано в сценария и разпоредено от режисьора. Мен ме подразни решението на сценаристите да върнат образа на Еда назад, да я направят това, което направиха. Разбирам огорчението на Еда, тя имаше нужда от време да осмисли ситуацията. Но не ми хареса, накъде завиха. Това, което ми дава малка надежда за по-позитивно развитие в следващите епизоди бяха два момента: единия - разговора на Еда с момичетата, как не може да събере смелост да говори с Айфер, чудеше се как може човек да каже такова нещо на някого, когото обича, като знае каква болка ще му причини. Тук Еда не се замисли за това, че Серкан е бил в същата ситуация като нея. И втория момент - преди ревюто, като се срещнаха на входа със Серкан и говореха за това, че грешките, които допускаме ни помагат да станем по-добри хора. Еда му каза, че не е същото, а Серкан и каза да не е толкова жестока с него и да се постави на негово място. Струва ми се, че в този момент Еда си даде сметка през какво е минал и той. Надявам се да не им развалят повече образите и на двамата. Бърборанке, да, жените обичаме да ни глезят и угаждат, просто на мен ми дойде в повече това. Беше си глезотия чиста. Искам зряла Еда. Искам силното и уверено момиче от първите серии, но вече по-пораснало, по-зряло.
Flowers Leaves Имах някакви надежди по едно време, че ще поправят образа на Алптекин. Започна да се опитва да се сближи със Серкан, опита се да говори с Айфер, нооо.... нищо не му се получи. Не разбрах каква е целта и смисъла на този герой. Сега остава Айдан да си стъпи на краката и да го изгони, да се разведе и да продължи напред щастлива.
Animal Snake За онази, която ми къса нервите пак ще кажа, че много ми се иска Серкан да е задвижил нещата с адвокатите си по отношение на пресата и публикациите за него и Еда. По време на разследването да попаднат на нишката от първите новини, които същата персона замете с подкупи (между другото Дежерен е наясно със ситуацията и е адвокат на фирмата, може да подаде малко инфо, съвсем "без да иска"). После Серкан да действа в свой си стил и да я изгони публично от холдинга, Артлайф и живота си, защото тя не разбира от дума. Мислех си даже ако тръгне да прави разследване, има записи на камерите. Използваха ги за Ефе, защо не и сега? Каквото и да са решили сцинаристите, дано е достатъчно добро изкупление. Избелване на образа и аз няма да приема. И сега се сетих, много ми хареса как седи сама като кукувица на събитието. Дори приятелите и са се дистанцирали. Пъръл и каза на няколко пъти да се вземе в ръце, но тази е непоправима. Ще си остане сама. И го заслужава напълно.
Flowers Leaves Последно засега - Фифи. Отново ме изенадаха. Оказа се, че семейството на Фифи също е от хайлайфа. И аз като Айфер бях изненадана. Другото, което ми идва сега. Още от преди няколко серии Фифи поомекна малко към Ердем. Уж го реже, ама не съвсем. И като видя халките на снимката първо се наежи, ама като разбра, че се е сгодил за Лейля хич не и стана хубаво и си се замисли на масата (с Мело говореха). А сега на ревюто дали не хвърли поглед към Ердем и как я гледа?

Flowers Hibiscus Засега това е от мен, че пак стана дълго. Ако сте имали търпение да ме изчетете, Благодаря. После като ви чета, може пак да се включа. Hug

# 464
Sparkling HeartДобър вечер!След снощи и след като днес изгледах епизода на руски споделям следното:
Sparkling Heart Еда хем я сърби, хем я боли.Държи се по този начин , защото е сигурна в чувствата  на Серкан.Наказанието не трябва да преминава в унижение, а тя попрекали  с Ердем. И кога най- после ще се дипломира? Уж много ѝ се учи, пък завъртя най- желания турски ерген и .... отиде ученето на кино.
Gift HeartСеркан е оглупял от любов.Абсолютно се е предал. Тя любовта ,че променя е вярно , но чак пък да ѝ подарява холдинга и да му е все едно ,малко ми идва в повече.
Animal RoosterСелина- както казва отец Нафарфорий "Боже- е -е, сама ще се унищожи". Върха на наглостта ѝ ще бъде да цъфне в ресторанта при нашето момче.
Animal BugАлптекин- пропаднала работа, бита карта отвсякъде.
  Сценарият започва да издиша и според мен 25-26 епизода е максимума ,за да запази чара си.
  Благодарности за преведените диалози! Така става по- ясно какви ги къдрят .Flowers Rose

Хубава вечер!:hearts:

Общи условия

Активация на акаунт