, имаше снимки в офиса, имаше снимки в някакъв хотел, имаме и казуса с Ефе, който ще заминава за Италия. А как ще стигнем до годеж ми е непонятно 
Фифи и Джерен дори ги няма на снимката.
А Еда отмества ръката на Серкан, против е да я държи за кръста.
Което води до мисълта, че този годеж е пак за пред хората? 
Керем и Ханде имат достатъчно ппрофесионален опит, за да не превърнат възхищението си във връзка докато снимат филма. Толкова различно гледат на света, че се съмнявам да имат връзка и след филма. Но съм убедена, че вече имат много силно и ценно приятелство. До къде може да ги отведе...? Времето ще ни покаже.
много хубаво си анализирала серията.
Аз още от началото много си се кефя на тандема Айдан - Сейфи. Много ми бяха сладки и докато си противоречаха и се джафкаха за Еда и сега, като са на една страна. Ролята на Сейфи така му залепва на Алиджан, направо за него е писана. С тези физиономии и въртене на очи дето ги прави си падам от смях просто. Не мога да си представя друг в тази роля.
Много беше хубав разговора на момичетата на брега на морето - за любовта, болката и прошката. Много добре се допълват четирите грации. Страхотно е човек да има такива приятели, с които да може да споделя всичко в живота и да получава подкрепа.
За Керем казах снощи, страхотно играе. Дори без да говори ми заседна една буца в гърлото и ми се насълзиха очите. Много талатнливо момче. Дано намери признание и в страната си, и в Щатите (знам, че там иска да снима).
Играта на Ханде няма да я коментирам. Тя играе това, което е написано в сценария и разпоредено от режисьора. Мен ме подразни решението на сценаристите да върнат образа на Еда назад, да я направят това, което направиха. Разбирам огорчението на Еда, тя имаше нужда от време да осмисли ситуацията. Но не ми хареса, накъде завиха. Това, което ми дава малка надежда за по-позитивно развитие в следващите епизоди бяха два момента: единия - разговора на Еда с момичетата, как не може да събере смелост да говори с Айфер, чудеше се как може човек да каже такова нещо на някого, когото обича, като знае каква болка ще му причини. Тук Еда не се замисли за това, че Серкан е бил в същата ситуация като нея. И втория момент - преди ревюто, като се срещнаха на входа със Серкан и говореха за това, че грешките, които допускаме ни помагат да станем по-добри хора. Еда му каза, че не е същото, а Серкан и каза да не е толкова жестока с него и да се постави на негово място. Струва ми се, че в този момент Еда си даде сметка през какво е минал и той. Надявам се да не им развалят повече образите и на двамата. Бърборанке, да, жените обичаме да ни глезят и угаждат, просто на мен ми дойде в повече това. Беше си глезотия чиста. Искам зряла Еда. Искам силното и уверено момиче от първите серии, но вече по-пораснало, по-зряло.
Имах някакви надежди по едно време, че ще поправят образа на Алптекин. Започна да се опитва да се сближи със Серкан, опита се да говори с Айфер, нооо.... нищо не му се получи. Не разбрах каква е целта и смисъла на този герой. Сега остава Айдан да си стъпи на краката и да го изгони, да се разведе и да продължи напред щастлива.
За онази, която ми къса нервите пак ще кажа, че много ми се иска Серкан да е задвижил нещата с адвокатите си по отношение на пресата и публикациите за него и Еда. По време на разследването да попаднат на нишката от първите новини, които същата персона замете с подкупи (между другото Дежерен е наясно със ситуацията и е адвокат на фирмата, може да подаде малко инфо, съвсем "без да иска"). После Серкан да действа в свой си стил и да я изгони публично от холдинга, Артлайф и живота си, защото тя не разбира от дума. Мислех си даже ако тръгне да прави разследване, има записи на камерите. Използваха ги за Ефе, защо не и сега? Каквото и да са решили сцинаристите, дано е достатъчно добро изкупление. Избелване на образа и аз няма да приема. И сега се сетих, много ми хареса как седи сама като кукувица на събитието. Дори приятелите и са се дистанцирали. Пъръл и каза на няколко пъти да се вземе в ръце, но тази е непоправима. Ще си остане сама. И го заслужава напълно.
Последно засега - Фифи. Отново ме изенадаха. Оказа се, че семейството на Фифи също е от хайлайфа. И аз като Айфер бях изненадана. Другото, което ми идва сега. Още от преди няколко серии Фифи поомекна малко към Ердем. Уж го реже, ама не съвсем. И като видя халките на снимката първо се наежи, ама като разбра, че се е сгодил за Лейля хич не и стана хубаво и си се замисли на масата (с Мело говореха). А сега на ревюто дали не хвърли поглед към Ердем и как я гледа?
Засега това е от мен, че пак стана дълго. Ако сте имали търпение да ме изчетете, Благодаря. После като ви чета, може пак да се включа.
Добър вечер!След снощи и след като днес изгледах епизода на руски споделям следното:
Еда хем я сърби, хем я боли.Държи се по този начин , защото е сигурна в чувствата на Серкан.Наказанието не трябва да преминава в унижение, а тя попрекали с Ердем. И кога най- после ще се дипломира? Уж много ѝ се учи, пък завъртя най- желания турски ерген и .... отиде ученето на кино.
Серкан е оглупял от любов.Абсолютно се е предал. Тя любовта ,че променя е вярно , но чак пък да ѝ подарява холдинга и да му е все едно ,малко ми идва в повече.
Селина- както казва отец Нафарфорий "Боже- е -е, сама ще се унищожи". Върха на наглостта ѝ ще бъде да цъфне в ресторанта при нашето момче.
Алптекин- пропаднала работа, бита карта отвсякъде.
Препоръчани теми