Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 740
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Ох, не издържах, но ако продължава така да му се трийка... Ще стане белята 😂😂😂
Тя белята си е станала вече🤭🤭🤭
Бърборанка, те тези мисли май са ни на всички в главите 🤘F#ck🤘
Ама каква е тази Мелиса🤬И къде ги видяхте тези ключи... Кога има време нашия за тая Мелиса, че не се сещам нещо... Дайте да ги видим тези клюки

# 436
Ако е вярна клюката за Керем и Мелиса, най верояно само Серкан

Тя тази клюка е още от преди да излъчат първи епизод, но до сега няма подкрепящи доказателства. Аз не  вярвам много на това.

# 437
Мелиса е актрисата която играе Джерен, наскоро някой в темата пак коментираше, но не помня какво точно. При условие че снимат заедно най вероятно има време за това.Макар че тя е много малка за Керем, ама знае ли някой какво им е в душите извън сериала?

# 438
Ако е вярна клюката за Керем и Мелиса, най верояно само Серкан

Определене не е вярна, защото циркулираше в пространството още преди да започне сериала по телевизията, макар че снимките бяха започнали.

# 439
А , стига с тази Мелиса , Керем мазохист ли е ? Тя е по висока и от Ханде . А и е по атлетична .Но ако е истина явно Керем харесва по високи от него жени ( Серенай ) Anguished
Ха , здравейте къзлар в неделя Hug

# 440
Коя е тази Мелиса? До сега написах два фермана и се осъзнах, че май не говорим за нашата Джерен.
Ако Керем има нещо с някоя, то не смятам, че Ханде ще стои така до него на лайфове, да му подарява шапки, да се закачат и разни щуротии. Аз смятам, че колкото е красива, толкова е и умна. Не би постъпила така с някой, който в момента си има закачка с друга жена, особено след като всички ги искат като реална двойка, тя не би причинила нещо такова на другата жена, някак справедлива е. Защото чрез поведението, което показват до момента - шапки, почти прегърнати на лайфовете, погледи, глупости, ясно би станало на човек, че и двамата са свободни и се искат. Иначе Бамби не би се държала така, един вид "Ела, Вълчо, изяж ме", ако той си има половинка.

Оооо, нашата Джерен? Дето бабите викат - амбеки 😂 Хич не вярвам, доксто не видя снимка как се целува с нея. Още повече, че той през 90% от времето си е с Ханде, говори за на Ханде краката, говори колко е красива, умна, талантлива и т.н. и да си е паднал по нея? Тц, не вярвам. Тома неверни съм аз, ааас и оня ден й гледах снимките в инстаграм, Керем една не й е лайкнал, докато на Ханде й спукване публиксциите, само да пусне нещо.
Чисто хипотетично - ако аз съм на Мелисата на мястото и той прави така с Ханде, не да ревнувам, ами ще изора цяла Турция 😂😂

# 441
С това си държание на лайфовете поддържат интереса на публиката. Иначе като нищо не е вярна и тази клюка

# 442
Новината е от ноември миналата година. Тя тогава май и Бамби беше сериозно обвързаха, даже лятото на тази година щеше да се омъжва, ..... но срещнаха се двамата млади и пренаредиха картите Wink
https://zen.yandex.ru/media/kinoblog/kerem-bursin-nashel-zamenu- … c9922395150311b0a

П.С. Нашата Джерен си има приятел. Скоро даже имаше снимки в Туитър, че двамата са се държали арогантно в някакво заведение и не са спазвали епидемиологичните мерки.

# 443
Ми-си не става въпрос за онази Мелиса, но както и да е, няма смисъл да задълбаваме повече

# 444
Добре, привличат внимание към себе си, разбирам. Но колко време от лайфовете минава в странични закачки? Ханде колко време я чакали, историята със снимките от телефона й, кой какво правел и още колко такива неща.
Все като са в нечия каравана са или само двамата, или Фифи, Мело и лелята е с тях, а Мелиса е с другите. Защо не в при тях и тя? Щото да не вижда с очите си как се изпиват онези двамата с погледи ли? Сигурно заради това ще е 😂
Ох, спирам, че запопнах да се чувствам като адвокат на връзката между Ханде и Керем и все едно задължително трябва да са един с друг, а и БРО избяга и няма кой да ми каже " успокой се, нали си говорим с тях и знаем истината" 😂

# 445
Коя е тази Мелиса? До сега написах два фермана и се осъзнах, че май не говорим за нашата Джерен.
Ако Керем има нещо с някоя, то не смятам, че Ханде ще стои така до него на лайфове, да му подарява шапки, да се закачат и разни щуротии. Аз смятам, че колкото е красива, толкова е и умна. Не би постъпила така с някой, който в момента си има закачка с друга жена, особено след като всички ги искат като реална двойка, тя не би причинила нещо такова на другата жена, някак справедлива е. Защото чрез поведението, което показват до момента - шапки, почти прегърнати на лайфовете, погледи, глупости, ясно би станало на човек, че и двамата са свободни и се искат. Иначе Бамби не би се държала така, един вид "Ела, Вълчо, изяж ме", ако той си има половинка.

Оооо, нашата Джерен? Дето бабите викат - амбеки 😂 Хич не вярвам, доксто не видя снимка как се целува с нея. Още повече, че той през 90% от времето си е с Ханде, говори за на Ханде краката, говори колко е красива, умна, талантлива и т.н. и да си е паднал по нея? Тц, не вярвам. Тома неверни съм аз, ааас и оня ден й гледах снимките в инстаграм, Керем една не й е лайкнал, докато на Ханде й спукване публиксциите, само да пусне нещо.
Чисто хипотетично - ако аз съм на Мелисата на мястото и той прави така с Ханде, не да ревнувам, ами ще изора цяла Турция 😂😂
Напълно съм съгласна с написаното,100% няма нищо с Мелиса,та той така е захапал въдицата по Ханде,че човек трябва да сляп да не го види.Пък нека си говори каквото иска .Любов неможе да се скрие....🔥🔥🔥

# 446
Привет! И двамата са актьори и ако една любов не могат да изиграят пред публика извън сериала, то защо са такива?! На всички ни се иска нещата между тях да са излезли извън снимачната площадка, но... аз лично не се настройвам допълнително, защото след това разочарованието ще е огромно... Не знам доколко реалистично изглежда всичко, но явно слухове се носят, но доколко са верни, един господ знае... На мен лично ми направи впечатление един пост по време рождения ден на Ханде, където някой от екипа беше попитал... "Къде са Керем и Ханде..?!" Хандето май празнуваше у тях със своите близки.. А Керем... той просто пращаше съобщения.. Бъзикът върви дори и сред самите актьори.. С тази реплика, според мен, провокираха отново фантазиите на феновете и интереса към главните герои и сериала... Не знам, но си мисля, че ако извън сета имаше нещо сериозно между тях двамата, едва ли някой от колегите им би се пошегувал така... Просто и двамата трептят, харесва им да са заедно, обичат работата си, паснали са си идеално, но дали са станали по-интимни, отколкото показват, само времето ще покаже...

П.П. Сори, ако връщам някой от сериала в реала...Не ме убивайте с лопатите, моля..Wink

# 447
Nalbantova Аз не съм Бърборанка, ама УСПОКОЙ СЕЕ🤭 Хич не са верни тези слухове, сигурна съм😋 Като видим розовата шапка на Керемчо и ще видите, че хич не е само приятелство това между тях... Може още само да опипват почвата... Както някой скоро беше казал, вероятно просто искат да изчакат да приключи сериала, за да видят дали не е само леко залитване по време на работата им заедно... Така че споко.. А пък вие с Брото ни като ги видите тези две маймунчета, кажете им вече да си признават пред хората, че ей така някакви Мелиси се набутват и не ми харесва това😒

# 448
Ново от сета Simple Smile

# 449
  • София
Ми-си не става въпрос за онази Мелиса, но както и да е, няма смисъл да задълбаваме повече

Привет цветни, пъстри и усмихнати момичета! Неделя е, имахме епизод снощи, теми за вълнения безброй! Прекрасен ден! Flowers Hibiscus

Включвам се за малко провокирана от спора ви за актьора Керем Бурсин и неговата евентуална връзка в момента! Предварително искам да кажа, че винаги съм се опитвала и се опитвам да се абсхрахирам от личния живот на актьорите! За мен от особен интерес в определен сериал са на първо място героите в него, образите които изграждат, сценария, рейтингите! Неминуемо когато следиш нечия професионалната кариера непрекъснато се натъкваш на различни новини за личния им живот (снимки, клипове, интервюта и т.н.). В тази връзка отговарям на katrina123, че ако е имала предвид актрисата Мелиса Шелонсун, то за нея и връзката й с Умут Евирген се пише/говори от няколко месеца (знам за тези новини, просто защото Туба Буюкюстюн е първата турска актриса пленила завинаги сърцето ми!).

Хубав, спокоен, усмихнат и успешен ден слънчеви момичета!

Общи условия

Активация на акаунт