Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 740
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
Привет, момичета, Flowers Hibiscus
хубавото на новия ден е, че тези, които не сме на работа можем да си гледаме по нощите спокойно и после на другия ден пак да нищим серията.
Я кажете какво да ви преведа после.
Че и без това ще си пусна да гледам.
Алекс, аз много харесах сцената на Сейфи и Мело като обсъждаха Селин. Много бяха сладки, смях се много с тях. Може и на другите момичета да им хареса. Чак се замислих дали няма да ги съберат по някое време. Ако може и нея да преведеш

# 421
  • Кърджали
Слушам. Но ще е към обяд, като приспивам Анди.

# 422
Ооо, Алекс то това беше второстепенен сън 😂😂
Скрит текст:
Главния беше как една моя проятелка е капитанка на товарен кораб, но от тези, дето возят контейнерите. Не можеше да го... паркира 😂 и интернет да съм й прекарала, защото децата й нямало как да учат онлайн в открито море 😂 А аз дори не живея близко до морето, че от там да ми е дошло на акъла това 😂

Одеве, като баш за добро утро си пуснах пак момента с ревюто и песента, която ми влезна в топ 3 и видях гаф. Два гафа:
1. Когато Еда вече върви по червения килим, горе тръгва Фифи, после слиза по стълбите и след завоя - никаква следа от Фифи. Та се зачудих да не е паднала нещо по тея стълби 👀
Скрит текст:
тя Еда е била птеди Фифи, щото тука вече Бамби е по стълбите

2. Джерен, слизайки по стълбите си държете бая разперена роклята и някак си междукрачието й е поооочти на показ. Дано в този момент СЕМ да са били до тоалетна или да са мигали, че... 💴💰💵💶💷💸💳⛔

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 11:16 от Nalbantova

# 423
  • Кърджали
Nalbantova, ако ще си говорим за сънища... Мразя да си лягам рано, защото тогава често сънувам кошмари. Психопатски кошмари. Трупове в колата, убийства, разчленявания... А нито гледам,трилъри, нито чета такива. Ако е имало предишен живот, какъв звяр съм била в него, не ми се мисли. Но на който и да разкажа какво сънувам ме гледа странно после

# 424
Добро утро мили Момичета,:blush:

Аз съм нова за вас, но не съм толкова нова в този форум. Пиша и участвам в друга
                        тема, но снощи реших да погледна при вас как е. Както си гледах сериала по Фокс реших да
                        проверя  и останах втрещена. Снощи изписахте 50 страници , не можах да повярвам, но браво
                        на вас. Много бяхте развълнувани, но и аз също. Мисля, че  няма да ме изгоните оттук.
                                         Керем съм се влюбила в него още преди няколко години в сериала В очакване на
                        слънцето, хем знам какъв добър професионалист е и снощи пак ме изненада. Ханде е чудесна
                        и красива, но няма неговия опит и стаж. Снощи не бях възхитена от нея, докато Керем игра на
                        max, но като екранна двойка са неотразими, много си пасват,
                                           Русата коза е такъв оформен егоцентрик, че си мисли,че това което иска ще стане, бих
                        й казала, че в живота няма такъв филм, била влюбена в Серкан, но не е, ако беше наистина влю-
                        бена щеше да е щастлива ако той е щастлив, нейсе лигла.
                                            Благодаря на всички вас за емоциите, които предизвикахте в мен, за компанията сно-
                        щи    и не на последно място на Преводачките Алекс и Али, страхотни сте Момичета. Flowers Hibiscus
                                             Ще драсвам от време на време по нещичко, но съм заета много и ако вие нямате нищо
                        против да бъда от време част от вашата компания.

# 425
Момичета, рейтингът е супер,  паднал е съвсем малко. Ако успеем да задържим цифрите стабилни ще е добре , честно казано очаквах да падне повече , отчитайки гледамостта на фраговете в ютуб , тази седмица нямаше много гледания като предната. В следващата серия към края се надявам да има наченки за сдобряване Heart във фрага Еда се усмихва накрая Stuck Out Tongue Winking Eye вече и за една усмивка се хваща човек, като няма за какво друго Joy

# 426
На нашето момче му отиват костюми от три части, но с тази визия снощи ми взе акъла. Много ми харесва този Керем, бе! Ах... Heart Eyes

Един ядосан Серканчо за разкош🥰
А погледът му е просто😍 Може да ми се ядосва когато си поиска🤭

# 427
  • София
Добре дошла си, когато имаш време и желание, Танита! Както обичаме да казваме тук - всеки, почукал на вратата ни, е добре дошъл. В нашата тема сме усмихнати, забавни, с розови очила, пазим добрия тон и сме се събрали много готини момичета (меко казано), така че със сигурност ще ти е интересно и приятно тук. Hug

Мики, точно така - съгласна съм с написаното. Според мен рейтингът не е толкова зле. Би било добре да минем 5, както са ДЕК, например. Но дори и да се задържим с тези цифри сега, не сме застрашени, мисля. Фениксът и Детство са с по-ниски резултати от нас. Така че, ако падат глави, пътят на логиката сочи, че първо ще са техните. Но не искам да предричам финал за нито един сериал. Не и неплануван, логичен такъв. Не го пожелавам това на нито един проект и феновете му, защото е много гадно. Една максима в живота, която спазвам, е да не мислиш или причиняваш другиму това, което не искаш да се случи на теб. Wink

Thebursin, да не казвам какви мисли ми идват наум с този ядосан, но чок секси Серкан. Налбантова може да се включи тук, тя ще ме разбере най-добре, мисля. Но... ако бяхме в един друг жанр, щях да му скоча на врата като “бясна сърна” ли беше, вече не помня, абе... щях да му разроша едно хубаво косата и да му ударя един целуфан. Joy Няма да видим такава сцена между Еда и Серкан в нашия сериал с това ограничение 7+, но не пречи да си помечтаем... или посънуваме. Особено да сме на мястото на Еда. Grinning

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 11:49 от Бърборанка с розови очила

# 428
Ако сравним сцената, когато Серкан разбра за родителите на Еда и сега когато Еда разбра за инцидента. Разликата в играта е огромна.
Ханде играе добре караници и мили погледи, над другото трябва да се учи от Керем.
Да се затварят и да тренират.

# 429
Сарп бил с жена си в болницата, чакали да се роди детето им 🤩
Тази сърна вчера на първия лайф беше така облечена. Тези са бси факирите, честно

Каква емоция само 😂😂😂

БРО нима искаш да напиша какво представляват сексуалните ти фантазии с Керем ли 👀 Нека стане довечера, след определен час, че още от обяд да ви показвам възможностите си.. Неудобно ми е 😂 Аз и преди го казах - сложат ли ме там да съчинявам сценарии, това 7+ моментално изчезва и става 18+! Иначе да - сърна видяла свежа трева 😂
Аз се чудя нещо - понеже гледам и ДЕК, заради Демет, но там има баси тежките истории, драми, боища и пак са 7+. Тея откачени ли са, болни ли са...

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 12:06 от Nalbantova

# 430
Пуснали са нови снимки от еп. 20

Gift Heart

Не му е лесно на Керем/Серкан Stuck Out Tongue Winking Eye

# 431
Не знам какво е написала Айше ханъм, кристално то ми кълбо и то в карантина, но ми се гледат Еда и Серкан по една или друга причина да им се наложи да живеят заедно, защо пък не и да сключат брак, не само заради СЕМ, Селин да си върти номерата, Алптекин да го пратят на околосветско пътешествие за пенсионери, /за наказание и с опция за връщане отново в сериала/, баба да се появи и нищо да не може да каже на с-во Болат. Според анадолските порядки, думата на съпругът е закон. Да се види в такава ситуация колко ще е покорна Еда и мъж на място Серкан. От друга страна пък и възрастните се уважават и ако баба Мардин е от това поколение може да очаква и ръка да и целуват в един момент 🥴🙄

# 432
Ох, не издържах, но ако продължава така да му се трийка... Ще стане белята 😂😂😂

# 433
Налбантова, кой ще направи белята, Керем или Серкан Rolling Eyes

# 434
Ако е вярна клюката за Керем и Мелиса, най верояно само Серкан

Общи условия

Активация на акаунт