Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 677
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Изгледах епизода докато спи детенцето. Дами, не съдете Еда толкова жестоко за договора. На мен ми изглеждаше като закачка, а самия Секран сякаш дори се забавляваше с него. Съгласна съм, че се прекали с това нещо и Еда стигна далеч, но мисля, че и двамата се забавляват с него. Не мисля, чв съзнателно се опитва да го промени, та тя се влюби в РоБо - безчувствен и груб, а сега в тази нежна душа на Серкан... та тя се разтапя като го гледа, а той за нищо не може да й откаже, тя много добре знае, че той я обича и тя него също. Тя го предизвикваше на няколко пъти да наруши договора и с очи го молеше да я целуне направо.
А в цветарницата.. имаше нужда от прегръдка Еда и Серко беше готов да й я даде, само тя трябваше да поиска, но пуста й гордост...  съжалявам си ги и двамата аз. ❤
Само тази кокошка... не мога да я гледам.
Надявам се, че ще се разбере, че и двамата са св чакали на различни места... и то по-бързо.
Фрагът ,разбира се, е пълна мъгла..😂

# 616
А в цветарницата.. имаше нужда от прегръдка Еда и Серко беше готов да й я даде, само тя трябваше да поиска, но пуста й гордост...  съжалявам си ги и двамата аз. ❤

Подозирам, че тази пуста гордост я възпира да му се обади да го пита къде е, защо не е в ресторанта.
А той, горкия... какво да си помили. Пита я няколко пъти дали ще дойде - тя му каза, че не знае. Гледа върнала му е пръстена...
Серкан сигурно си мисли, че няма надежда.

И аз се надявам ресторантите да са близо или по път за вкъщи Серкан да я види някъде, или пък някой да им се обади на двамата. Или пък Еда да се откаже от изискания ресторант и да отиде в чорбаджийницата и Серкан да е там. Stew

# 617
Бро това направи като ми зададе този въпрос 😔 😒
Скрит текст:

Е не я е карал да върви срещу себе си, ок, но не може да ме убедите, че не я е наранявал достатъчно, че сега да не може да изтърпи една серия прищявките на Еда. Не отричам, че по сценарии са й понапудрили бая работите.
Барби е стига де, защо само той да е горкия? Тя не е ли горката, дето седи и чака като идиотка и никой не отива? Ние знаем защо двамата са сами, но те не знаят. Естествено, че ще му казва, че не знае дали ще отиде 😂 Всички го правим, когато искаме да подразним, някого. Тя иска да го тормози, то е ясно. Като цяло последната сцена е много гадна, но ми вдъхва и завръщането на Еда към Серкан, нищо че сега пак ще има недоразумения. Аз спирам да я коментирам тази тема, че ме напряга, а и  след ножа в сърцето съм почти довършена 😂

# 618
  • София
Налбантова, дали си на Кероин, Хандетамин или диагнозата ти е пристрастена към “Почукай на вратата ми”, няма значение. Пак си на правилното място и получаваш от мен:

Приеми моите извинения за неумесната ми шака, другият път ще се постарая да съм по-забавна!
Скрит текст:

# 619
Изгледах епизода докато спи детенцето. Дами, не съдете Еда толкова жестоко за договора. На мен ми изглеждаше като закачка, а самия Секран сякаш дори се забавляваше с него. Съгласна съм, че се прекали с това нещо и Еда стигна далеч, но мисля, че и двамата се забавляват с него. Не мисля, чв съзнателно се опитва да го промени, та тя се влюби в РоБо - безчувствен и груб, а сега в тази нежна душа на Серкан... та тя се разтапя като го гледа, а той за нищо не може да й откаже, тя много добре знае, че той я обича и тя него също. Тя го предизвикваше на няколко пъти да наруши договора и с очи го молеше да я целуне направо.
А в цветарницата.. имаше нужда от прегръдка Еда и Серко беше готов да й я даде, само тя трябваше да поиска, но пуста й гордост...  съжалявам си ги и двамата аз. ❤
Само тази кокошка... не мога да я гледам.
Надявам се, че ще се разбере, че и двамата са св чакали на различни места... и то по-бързо.
Фрагът ,разбира се, е пълна мъгла..😂
+1 😍
https://www.instagram.com/p/CINoOBRg0z1/?igshid=5o1msayc2ykf
А пък БРО и Nalbantova какви са тези ножове, какво е това чудо🤦‍♀️ Гледки искате от Истанбул ли...Аз искам целувки да гледам, че Истанбул съм го  виждала няколко пъти😋 Ето ви и на вас да погледате
Скрит текст:

[/img]
Утре ще ви дам още, дано до събота да се нагледате на гледки🤣🤣🤣

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 16:22 от Thebursin

# 620
Честито на всички именници

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 16:58 от sani1212

# 621

Масово феновете Немогат да разберат фрага😂😂😂

# 622
https://www.instagram.com/p/CHqKcRzJval/?igshid=1kygjt6bit0eq
Туй на Хандето гласа ли е или вече съвсем изплисках легена🤣🤣🤣

# 623

Масово феновете Немогат да разберат фрага😂😂😂

И подарък от фенка палто с лика на Ханде и Керемhttps://www.instagram.com/p/CIN81t4pA3L/?igshid=2el9xec2aemo

# 624
https://www.instagram.com/p/CHqKcRzJval/?igshid=1kygjt6bit0eq
Туй на Хандето гласа ли е или вече съвсем изплисках легена🤣🤣🤣
100% е Ханде !!! Споко има още вода в легена😂

# 625
# 626
Бюрсинче, просто заради дъжда и снега ли нещо дадохме на късо, не знам, но аз съм на 106.5FM, а БРО е на 103.3FM и стана разминаване нещо 😂😂😂

Иначе СТРАХОТНА СНИМКА НИ ДАДЕ ДА ГЛЕДАМЕ

Иио да, на Ханде е гласа, ще ти потърся другото стори, където е качено от него, тя е шеко Полегнала Тодора на стола.
Ей го

# 627
Бюрсинче, просто заради дъжда и снега ли нещо дадохме на късо, не знам, но аз съм на 106.5FM, а БРО е на 103.3FM и стана разминаване нещо 😂😂😂

Иначе СТРАХОТНА СНИМКА НИ ДАДЕ ДА ГЛЕДАМЕ

Иио да, на Ханде е гласа, ще ти потърся другото стори, където е качено от него, тя е шеко Полегнала Тодора на стола.
А какво си говорят ,че нищо не разбирам

# 628
Честит ви първи сняг на всички които живеете в България.. при мен е все още слънчево...та ....Алекс, честит имен ден на съкровището то да е жив и здрав най-вече и мнооооооого умен и щастлив.....имам си и аз именничка АНДРИАНА и ви  черпя по едно винце ......ще се помъча да сложа в скрит текст снимката и.
Скрит текст:
..

# 629
Уффф, направо ми светна пред очите, имам значи още накъде да изплисквам🤣🤣🤣 Но да си призная ако погледам още малко кокошарката и ще изплискам всичко, паля колата и ще ви пращам още гледки от Истанбул докато й скубя перушината🤬
Честит имен ден и на Андрианчето💐

Общи условия

Активация на акаунт