Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 641
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Представям ви творението ми от преди малко... Керем и екранните наследници. Очакваме следващите попълнения. Айше ханъм, нищо не казвам, но го казвам Joy

Здравейте девойки, аз с един странен въпрос - Снимката на Керем с къдравия сладур от някой филм ли е и ако да- кой?

# 631
След като изгледах епизода за трети път и с руски субтитри мога да кажа само това : превъзходна игра на Керем , а и на Ханде. А Селина ако мога с капка вода бих я удавила...Ще се задуши от собствената си злоба...Heartbeat

# 632
Един поздрав в края на работния ден Simple Smile
https://twitter.com/i/status/1333419449316159488

# 633
Представям ви творението ми от преди малко... Керем и екранните наследници. Очакваме следващите попълнения. Айше ханъм, нищо не казвам, но го казвам Joy

Здравейте девойки, аз с един странен въпрос - Снимката на Керем с къдравия сладур от някой филм ли е и ако да- кой?
Да играеше в Гордиев Възел с Ибрахим...

# 634
  • София
Честит ви първи сняг на всички които живеете в България.. при мен е все още слънчево...та ....Алекс, честит имен ден на съкровището то да е жив и здрав най-вече и мнооооооого умен и щастлив....имам си и аз именничка АНДРИАНА и ви  черпя по едно винце ......ще се помъча да сложа в скрит текст снимката и.
Скрит текст:
..
Малее, какво сладурче е това Андрианче   
Да ти е живо и здраво това ангелче. Нека да е здрава и да ви носи само радост.

# 635
Ами да са живи и здрави всички значи 🥳

Ели говорят си нещо от рода на - Аз снимам стори, - аз снимам стори.. Ти ли снимаш стори? и това САКЪН е недей, явно нещо им е харесвало и са се закачали с думата, както един път с тяхното ЧyНКЮ, което в България го имаме като Чунки/Чунким... Зависи от кой район сте де 😂
Еди-коя-си, ааа не всички имаме сняг, нищо че сме в БГ 😂 Някои се радваме само на дъжд все още.

Ето го подаръчето,от миналата седмица били теЗи неща:
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1333420704730058754?s=09

Аз ще взема едни шушони на една кука да й оплета, като гледам как се радва 🤩

# 636
  • София
Ах този Керем, няма ли други колежки, та все с Ханди си занимава 

# 637
Честит ви първи сняг на всички които живеете в България.. при мен е все още слънчево...та ....Алекс, честит имен ден на съкровището то да е жив и здрав най-вече и мнооооооого умен и щастлив....имам си и аз именничка АНДРИАНА и ви  черпя по едно винце ......ще се помъча да сложа в скрит текст снимката и.
Скрит текст:
..
Малее, какво сладурче е това Андрианче   
Да ти е живо и здраво това ангелче. Нека да е здрава и да ви носи само радост.

Благодаря
Скрит текст:
аз затова харесвам рижаво-червенокосите,защото аз и децата ми сме рижави....та Керем/Серкан ми е на сърце-обожавам го...

# 638
  • София
Привет!
И преди ви бях писала за сериала "Потърси мениджъра ми".
Ще ви разкажа, накратко, един момент от последния 14-ти епизод.
Агенцията "Его" осигурява чрез мениджърите си артистите и чрез мениджър екипа на сценаристите на един сериал. Този сериал е с висок рейтинг дълго време, но рейтингът започва стремглаво да пада. Разбира се, има и купища коментари в социалните мрежи. И в един хубав ден, две млади девойки, влюбени в сериала и страдайки, че рейтинга му пада, отиват в агенцията, нахлуват при екипа от сценаристи и им разказват играта! Екипът веднага заработва с тях и идеиите им. Та, накратко - да включим някой от екипа на Айшето или самата Айше в нашата група и сериала ни ще е безкраен...Какво мислите? Става, нали?

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 17:49 от Gugutka52

# 639
  • София
Девойки, нашият хумор с Налбантова само ние си го разбираме - между бро-та и систъри е. Joy Покрай сценариите на Меги от вчера се поувлякохме. Но така става - ако сериалът ни беше на такава тематика, каквато Меги описа, хич нямаше да е така мирно и тихо в темата. Sweat Smile Ние нали сме се наредили ромком да гледаме, затова сме такива непоправими романтички, идеалистки и само на кокошка бихме посегнали. И в оправдание на мен и Налбантова, това са страничните реакции от прекомерната употреба на Кероин и Хандетамин, съчетани с абстиненцията, която ни наляга, докато двамата са неактивни. Правете си сметката - епизод и два лайфа имахме в събота, два дни по-късно вече ни липсват и се нуждаем спешно от нова доза, защото виждате какви щуротии раждат умовете ни. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 640

Това е от сериала muhteşem ikili/Великолепният тандем.

# 641
Гугутке ама естествено. Отиваме да отвличаме Айше, аз ще се отбия до Ханде, че й обещах да отида на гости и да й занеса лютеница, бабек и кисело зеле, че й свършили, пък и само тя е идвала у нас. Хем ще огледам по-хубаво какъв персонал да й събера, че нали и това го мислехме.
Тогава не знам дали ще ни свалят от ефир, но бой може и да ядем 😂😂😂

Бро, ако стана известна някога, ще ми станеш ли ПР-ка? 😂

# 642
  • София
Скрит текст:

Да играеше в Гордиев Възел с Ибрахим...
Извинявам се за лекия спам, но аз продължавам с въпросите?
Как се казва детето и не разбрах играло ли е някъде с Керем?
На мен ми заприлича на Alihan Turkdemir  и затова ми стана интересно.

paterina, благодаря. От този филм е снимката с детето. Извинявайте още веднъж за спама 🤗

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 17:19 от brayan__

# 643

Извинявам се за лекия спам, но аз продължавам с въпросите?
Как се казва детето и не разбрах играло ли е някъде с Керем?
На мен ми заприлича на Alihan Turkdemir  и затова ми стана интересно.
Детето се казва Fuat Fatih Odabasi и е синът на МКДж/ Керем във Великолепния тандем.

# 644
Привет!
И преди ви бях писала за сериала "Потэрси мениджъра ми".
Ще ви разкажа, накратко, един момент от последния 12-ти епизод.
Агенцията "Его" осигурява чрез мениджърите си артистите и чрез мениджър екипа на сценаристите на един сериал. Този сериал е с висок рейтинг дълго време, но рейтингът започва стремглаво да пада. Разбира се, има и купища коментари в социалните мрежи. И в един хубав ден, две млади девойки, влюбени в сериала и страдайки, че рейтинга му пада, отиват в агенцията, нахлуват при екипа от сценаристи и им разказват играта! Екипът веднага заработва с тях и идеиите им. Та, накратко - да включим някой от екипа на Айшето или самата Айше в нашата група и сериала ни ще е безкраен...Какво мислите? Става, нали?

За това - не знам... Но... няма ли начин да се пратят или зададат въпросите на Ханде и Керем при евентуален следващ лайф. Момичетата с желание ги преведоха на турски, а въпросите останаха да висят някъде в пространството... Да ме извиняват фенките от другите страни, но ... малко еднотипни и глуповати въпроси задават... Нашите любимци, особено Керем, имат желание да отговарят на смислени въпроси, а не да си губят ефирното време с неудобни и за сетен път повтарящи се еднообразни въпроси... Има какво повече да се научи за Ханде и Керем като личности, които имат своя собствена аура , смятам... Ама сигурно аз само смятам така...

Общи условия

Активация на акаунт