Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 270
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Привет момичета! Някои сме със сняг, някои са без, но всички сме на вълна "Почукай на вратата ми"! Nature Snowflake

Най-напред да честитя празника на всички малки именници! Пожелавам им да растат здрави, усмихнати и щастливи! А след години, вие техните родители да имате много поводи да се гордеете с тях!

druon77, съжалявам за линка, наистина не съобразих, че не си на територията на България! Надявам се да си намерила друга опция за гледането на епизода със субтитри на английски език!

Момичета, поради липса на свободно време не мога да напиша всичко, което ми се вътри в главата за Еда, само искам да споделя, че се радвам на все повечето постове в нейна защита! След излъчването на епизода беше порой от емоции в темата насочени срещу нея!

Хубава вечер на всички вас! Nature First Quarter Moon With Face

P.S. Поздравявам ви с едно видео:
https://www.youtube.com/watch?v=9YNPp7V2iYU

Скрит текст:
Оригинален текст
Take Me Back to the Start
Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are
I had to find you
Tell you I need you
Tell you I set you apart
Tell me your secrets
And ask me your questions
Oh, let's go back to the start
Running in circles
Coming up tails
Heads on a science apart
Nobody said it was easy
It's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard
Oh, take me back to the start
I was just guessing
At numbers and figures
Pulling the puzzles apart
Questions of science
Science and progress
Do not speak as loud as my heart
Tell me you love me
Come back and haunt me
Oh, and I rush to the start
Running in circles
Chasing our tails
Coming back as we are
Nobody said it was easy
Oh, it's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be so hard
I'm going back to the start....

Превод на български език
Дойдох да се срещна с теб,
да ти кажа, че съжалявам.
Не знаеш колко си прекрасна.
Трябваше да те намеря, да ти кажа,
че се нуждая от теб.
Да ти кажа, че аз те оставих встрани,
кажи ми своите тайни,
задай ми въпросите си.
О, нека се върнем в началото.
Тичаме в кръг, един след друг,
отдалечавеме се от тишината.
Никой не е казвал, че беше лесно,
такъв срам е за нас да се разделим.
Никой никога не е казвал, че ще е толкова трудно,
о, върни ме в началото.
Просто познавах числа и фигурки,
отделях пъзелите настрана.
Въпроси на наука, наука и прогрес.
Не говори толкова силно, колкото сърцето ми
и ми кажи, че ме обичаш, върни се и ме прегърни.
Оо и аз бягам към началото.
Бягаме в кръг, преследваме се.
Връщаме се отново каквито сме.
Никой не е казвал, че беше лесно,
такъв срам е за нас да се разделим.
Никой никога не е казвал, че ще е толкова трудно,
връщам се в началото...

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 17:59 от nrgmama

# 646
Специално за БРО и СИСТЪРА🤣🤣🤣 Ще ме уморите вие двете🤣🤣🤣Ето ви една доза Кероин, че вече много отклонихте🤭

# 647
  • Кърджали
Пак сте се вихрили. А аз спах на обед, после готви. Такива скучни неща.
Аз честно казано пробвах да задам един по е от въпросите е един от лайфове те но в калабалъка не го отразиха.я Нищо де пак ще пробвам.
Имали сме и друга малка именичка. 😍Нека е здрава и усмихната.
А ей този малък сладур (не съм ви показала моите маймуни) благодари за поздравите
Скрит текст:
Пак ще се включа по-адекватно.

# 648
Ровя си из архивите днес има толкова гифчета които не съм пускала тук
Изписвайте я тая тема,че новата вече съм я направила...днес почивах и я спретнах набързичко

# 649
  • София
Систър (ти си знаеш вече, че така ще те наричам), ама разбира се, че ще ти стана ПР-ка. Няма да те дам на някоя като Селин. Хаир. Олмаз! Като ходиш към Хандемий, не забравяй и един клин да й купиш или по-добре един чорапогащник 100-тен ден, че ще ни я простудят с тези голи крака. А и Керем нещо ми мрънка по тази тема. Аз му купих малко “Мента, глог и валериан” да пие, докато облечем момичето ни, че бая се беше напрегнал. Не че му е слаб ангелът, да не си помислите нещо. Просто едвам се издържа вече тази гледка. Лесно ли е според вас такъв гол баджак, два броя при това да се разхождат постоянно около вас, докато работите - реплики има да учи, сцени да играе. А само това му е в главата:

Вика ми: “Ех, да бях на мястото на тоз мечок. Ама преди всичко съм професионалист, нале. Няма да барам колежката. Само преатели сме.” И аз му кимам там, намигам, правя се, че му вярвам. Не знам за вас, какъв сняг ви гони. Ама ние с Керем сме ей така:

Бутнах го в басейна, малко да поохлади страстите и го черпя с шотка-водка, че да се поотпусне. Ако реши да се съблича по-късно, обещавам да ви пращам снимки. Sunglasses

# 650
Систър (ти си знаеш вече, че така ще те наричам), ама разбира се, че ще ти стана ПР-ка. Няма да те дам на някоя като Селин. Хаир. Олмаз! Като ходиш към Хандемий, не забравяй и един клин да й купиш или по-добре един чорапогащник 100-тен ден, че ще ни я простудят с тези голи крака. А и Керем нещо ми мрънка по тази тема. Аз му купих малко “Мента, глог и валериан” да пие, докато облечем момичето ни, че бая се беше напрегнал. Не че му е слаб ангелът, да не си помислите нещо. Просто едвам се издържа вече тази гледка. Лесно ли е според вас такъв гол баджак, два броя при това да се разхождат постоянно около вас, докато работите - реплики има да учи, сцени да играе. А само това му е в главата:

Вика ми: “Ех, да бях на мястото на тоз мечок. Ама преди всичко съм професионалист, нале. Няма да барам колежката. Само преатели сме.” И аз му кимам там, намигам, правя се, че му вярвам. Не знам за вас, какъв сняг ви гони. Ама ние с Керем сме ей така:

Бутнах го в басейна, малко да поохлади страстите и го черпя с шотка-водка, че да се поотпусне. Ако реши да се съблича по-късно, обещавам да ви пращам снимки. Sunglasses
Бърборанке ти ме разби бе момиче....уникална си

# 651
Ровя си из архивите днес има толкова гифчета които не съм пускала тук
Изписвайте я тая тема,че новата вече съм я направила...днес почивах и я спретнах набързичко

❤😍Машала
БРО Нашият май този път се е съблякъл преди да пие🤣🤣🤣Ама явно му е жега от тези баджаци дето гледа по цял ден

# 652

Направо нищо не съм пускала от страх за банване...
Попаднах на един кусур разбити мечти реален шип история битти за мене категорично.
Само болка остава след това брате...Дано остана свободна за малко дори,че да си продължа флуоида за Серкан гифчета в туитър...

# 653
Розичке😱Искаш май да има много припаднали в групата Heartpulse
Едното гифче си го открадвам за аватарче, дано нямаш нищо против💐

# 654

БШАГ 20 епизод тая сцена това стискане на сълзи и ръмжане срещу съдбата няма да го забравя никога

----

# 655
Tова Ханде какъв крак вади малееее.... 😍😍😍 Не съм Керем, а очите ми останаха по него ❤

# 656
Здравейте мили момичета, да се запиша и аз в темата преди да сте я изписали. Благодаря ви, че зареждате деня ми с енергия и усмивки! ❤️❤️❤️
Много е харизматичен Керем, много му отиват тези бебета😘😘.
За новата серия- на мен ми хареса, как играе Ханде, като повечето турски актьори, не че съм гледала много де😝
За Керем какво да кажа той е от друга лига-Висшата. 😍😍😍
За лайфовете между тях:може и да няма ашк, ама искри прехвърчат, не знам това физика ли е, химия ли е, но чак екранът на телефона ми се замъгли😁
То не беше ръка на рамото, потъркване на еднометровите ѝ крака в него. Аз за първи път следя филм в реално време, но всички ли екранни партньори така правят🤪🤪.
А затова дето я гледа в червената рокля без деколтето😝, ами май трябва да му увеличат брома в чая 😂😂😂.
Благодаря на Алекс и Али за превода он лайн и на вас момичета за коментарите и снимките.
Хубава вечер ви пожелавам 😘😘😘😘

# 657
Здравейте Момичета,

И аз да се изкажа по въпроса за къдрокосото момченце с Керем, това е от
                          Великолепния тандем с Ибрахим Челикол, ОЙкю Караел, Озге Гюрел и Керем, но това
                          детенце не е от Пълнолуние.
                                            Сега за Еда, наистина преигра, но тя е млада девойка импулсивна и невъздържана
                          на моменти, плюс това като имаме предвид в момента в какъв шок е мисля, че можем да й прос-
                          тим. гаврата със Серкан. Ще се осъзнае момичето, но й трябва малко време да осмисли всичко.
                           Тя ли не знае Серкан колко я обича?Аз си мисля, че той както се беше залетял към онази
                           проскубана кокошка, какъв проблем щеше да има със Селин, той избра по-трудната любов,
                           но тя е много по-сладка  и много по-красива. Исках и друго да споделя с вас по повод кадрите
                            от банята. Че какво имаше в тези кадри, мен ако питате нищо. Двама облечени с дрехи артис-
                           ти, които ги заливаше  вода от душа. Те кекса го забъркаха още вечерта в къщата с веещите се
                           пердета, но тези тъпаци от комшийския СЕМ явно не са се усетили да спрат кадрите по- рано.
                            Този СЕМ го наложи г-н Ислямиста Ердоган, за да въведе определени правила във фил-
                            мовата индустрия и те горките какво да правят гледат непрекъснато да заобикалят правилата.        
                            Истината е, че като изключим държавната телевизия всички частни канали ги заобикалят
                             всячески.

т

# 658

Вземайте колкото искате

# 659
  • София
Бурсинче, ти намери кое да откраднеш, някое по-така не си ли хареса? Да плакнем око всеки път, като погледнем аватара ти. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт