Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 261
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Систър (ти си знаеш вече, че така ще те наричам), ама разбира се, че ще ти стана ПР-ка. Няма да те дам на някоя като Селин. Хаир. Олмаз! Като ходиш към Хандемий, не забравяй и един клин да й купиш или по-добре един чорапогащник 100-тен ден, че ще ни я простудят с тези голи крака. А и Керем нещо ми мрънка по тази тема. Аз му купих малко “Мента, глог и валериан” да пие, докато облечем момичето ни, че бая се беше напрегнал. Не че му е слаб ангелът, да не си помислите нещо. Просто едвам се издържа вече тази гледка. Лесно ли е според вас такъв гол баджак, два броя при това да се разхождат постоянно около вас, докато работите - реплики има да учи, сцени да играе. А само това му е в главата:

Вика ми: “Ех, да бях на мястото на тоз мечок. Ама преди всичко съм професионалист, нале. Няма да барам колежката. Само преатели сме.” И аз му кимам там, намигам, правя се, че му вярвам. Не знам за вас, какъв сняг ви гони. Ама ние с Керем сме ей така:

Бутнах го в басейна, малко да поохлади страстите и го черпя с шотка-водка, че да се поотпусне. Ако реши да се съблича по-късно, обещавам да ви пращам снимки. Sunglasses
Бърборанке ти ме разби бе момиче....уникална си
Нали Керем в един от лайфове те каза ,че той по трудно запомнял репликите—помнел ги но веднага ги забравял.Еми вече е ясно къде му е акъла😂😂😂

# 661
Те нашите са в един и същи ресторант....

# 662
Стига бе! Дали е възможно? Или ни ги представят като два различни?

# 663
  • София
Бромът в чая вече не помага, момичета! Съвсем го подлудиха нашето момче - то не са голи баджаци, деколтета, пъпче. А Ханде вече съвсем го предизвиква, гушва се до него (под претекст да се виждат и двамата на екрана по време на лайфовете) и го гледа с невинен сърнишки поглед ала “ела, вълчо, изяж ме”. Пърха с мигли, усмихва се. Как да работи човек след такова нещо, кажете ми!!! И се сещам за един подходящ за случая цитат от “Здрач”: “И лъвът се влюби в агнето. Глупаво агне. А лъвът е просто мазохист.”

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 18:59 от Бърборанка с розови очила

# 664
Архивата-златната архива на Диди

# 665
  • Кърджали
Стига бе! Дали е възможно? Или ни ги представят като два различни?
Явно са снимали в един ресторант, опитвайки се да ги представят за два различни. Иначе няма как да са в един и да не се видят. Серкан с неговата мания по контрол сигурно е избрал маса от която са вижда вратата на ресторанта. 🤣
Значи довечера ако изневерявам на мъжа ми насън вие сте виновни.

Това с кой запомня репликите по-лесно си беше забавно.
Въпроса беше Кой по лесно запомня репликите. Керем вика - Ханде, как го прави не знам, но с един поглед и ги е запомила. Ханде казва недей така и ти от раз запомняш страницата. И той - да бе, бързо ги запомням ама като дойде време - страницата е друга, празна 🤣🤣🤣

Ауууу харесах си едно гифтче. Ама няма да си сменям аватар още, този ми само като го погледна и ме кара да се усмихвам

# 666
  • София
Не мисля, че ресторантът е един и същ. Келнерът според мен също не е един и същи човек. Просто са облечени в еднакви униформи, мисля. 🤔 Кате, ти си нашият Шерлок - изкажи се, моля. Simple Smile

# 667
Бай Алтан толкова ли не можа да заснеме това под прослувутия душ ко са прави на варен картоф точно това той го е заснемал...

Обожавам тоз тандем

Малко вампирлък

# 668
  • Плевен / София
Те нашите са в един и същи ресторант....

тц...различни са...просто ги дадоха едновременно как и двамата чакат...разговорите с едновременните отговори бяха по същия начин...
Станах разногледа от гифчета...Вади още, може и да си прежаля аватара с перли и роза...

# 669
  • София
Розичке, благодаря, че разопаковаш архива за нас. Подранил подарък за Коледа е това. Heart Eyes И аз много харесвам Ибо-Керо тандема. Получил им се е - тотален броманс имат. Обаче и друго забелязвам - повечето проекти на Керем ги е режисирал чичо Алтан. Случаенос? Thinking

# 670
БРО Специално за теб😍 Ама сега видях друг и вече не знам какво искам🤪Розичкеее, направо си лягам да си го сънувам🤭

# 671
За почитателите и на двамата... Simple Smile

# 672
Честит празник на всички именници!

Flowers HibiscusНа Алекс и Еди-коя си от сърце желая много усмивки, радост и гордост с техните малки сладури!
  Да са им живи и здрави! Да имат щастливо и слънчево детство!:balloon:

Нямам много време, но ежедневно ви следя.Simple Smile
 Вие ме обогатявате и зараждате деня ми със смях и настроение.

Приятна вечер! Прегръдки!

# 673
Това е някаква оскъдица от архива тумблр ми е бол с него

# 674

Общи условия

Активация на акаунт