Манго тема - 17

• 145 642
  • 1 600
  •   2
Отговори
# 1 440
  • Варна
Може ли някой да даде размери на белите High waist skinny Noa jeans? Колебая се дали ще се вмъкна в 34 висока талия. Белите Ким 36 са ми големи, а тъмно сините са ми ОК, както и панталони 34.

# 1 441
Видях, че в основния сайт дават 10% при регистрация.
От там не съм пазарувала и се регистрирах, но нищо не получих. Някакъв код ли изпращат, имате ли представа?
Проверете в пощата си, може би там са пратили кода.

# 1 442
  • Бургас
Не, нищо не ми изпращат в пощата. Затова попитах тук, ако някой има опит.

# 1 443
Fsyyy
Ето тук са цените на Габиели за различните грамажи. https://gabieli.com/bg/news/1021

Malena1 Кой е обичайният ви номер за панталони от Манго? XS от кожения на кой номер според вас отговаря - 36?
Точно от този модел аз взех М (в същото време и дънки 38, които ми залепнаха) и са ми големки. Така че ХС вероятно ще са около  36
Не знам дали XS  отг. на 36, просто материята е толкова мека и свободна. Ластикът в талията за мен поне не е достатъчно стегнат и оттам идва проблема като цяло. С колан стоят перфектно и точно. Не се смъкват.
Тежа 55 кг. и няма как да съм ХS, но може би точнo този модел е в категорията oversized. Иначе  панталонът е много удобен Обичайният ми размер от Манго за рокли, блузи и връхни дрехи е категорично S. За панталони ми е трудно да преценя. Много зависи от модела има ли еластан, широк ли е т.н. На Манго имам два чифта дънки- 34 36. Малките ме стягат твърде много в ханша, по - големите пък са ми широки, в талията. Пълен шах и мат с размерите им. Thinking

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 12:57 от Анонимен

# 1 444
  • русе
В основния  сайт  връщането лесно  ли е, примерно  както в зара?
И да  питам мога ли  да  дам  адрес на  офис куриер или  няма  да  стане?

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 15:48 от mypi1975

# 1 445
Връщането при Манго е скъпотия и кошмар.

# 1 446
  • София
В основния сайт връщането е лесно и безплатно.
Заявяваш куриер и до 2-3 дни те посещава на адреса, предаваш му пратката и готово.
Лятото връщах едни дънки, куриерът е на Еконт.

# 1 447
Тоеа е новост за мен Simple Smile

# 1 448
  • русе
Заявяваш куриер и до 2-3 дни те посещава на адреса, предаваш му пратката и готово.

Благодаря,  а  за  адреса, мога  ли  да  дам  на  офис Еконт?

# 1 449
  • София

Благодаря,  а  за  адреса, мога  ли  да  дам  на  офис Еконт?
Аз не открих как за адрес на доставка да дам офис, като си пусках поръчката.
Може би като получиш СМС-а от еконт, може да пренасочиш пратката до офис, не знам, само си разсъждавам, познавайки опциите на еконт, но това се и заплаща, та ....?
Но ти разгледай, може да има начин.

# 1 450
  • русе
Няма  опция за  офис, затова  попитах. Иначе  последния път трябваше  да  пренасоча  пратка до  офис  на  Еконт  и  куриера  ми  каза  че  ще  платя 3.90 лв., когато  отидох да  си  взе пратката в  офиса  никакви  пари  не  ми  взеха,  та  минах  метър😁. Явно  и  сега  ще  пренасочвам.
А  в основния  сайт  кога  започват  големите намения?

# 1 451
  • Пловдив
Ако правилно разбрах за доставката - от 2 години поръчвам доставка само до офис на Еконт, нямам възможност за доставка на работа (гледат лошо) , а вкъщи няма на кого да доставят..

# 1 452
Ще връщам неща от 3 пратки и се чудя дали да ги пусна в един плик с всички хартийки или всяка в отделен плик.
Някой има ли опит.

# 1 453
Това връщане в Манго е безбожно скъпо. Няма ли да се коригират и да се връща до БГ? То,като платиш 30лв. за връщане,каква е ползата..ужас!
Скрит текст:
Аз затова и не пазарувам напоследък. Но по-рано,ако имам излишни неща опитвам да ги продам ,може и бавно да става,ама става общо взето..Особено пък,ако са от намаление.

# 1 454
Ще връщам неща от 3 пратки и се чудя дали да ги пусна в един плик с всички хартийки или всяка в отделен плик.
Някой има ли опит.
[/quote

Ако е за основния сайта, отделно, до 10 дни се връща сумата, абс безплатно е връщането, идва куриер да ги вземе.

Общи условия

Активация на акаунт