Манго тема - 17

• 145 640
  • 1 600
  •   1
Отговори
# 1 455
Има много групи във ФБ, където цари лудо препродаване на неща от Аутлета на тройни и петорни цени.
И аз се чудя защо не ги пускате там, вместо да се занимавате с връщане.

# 1 456
Има много групи във ФБ, където цари лудо препродаване на неща от Аутлета на тройни и петорни цени.

Аз лично не се занимавам, просто го взема куриер, абс безплатно, както при всички големи сайтове About You, Answear, Obuvki bg,  FDays и тн. На мен ми е занимавка да правя опити за препродаване. Пазарувам от много време изцяло онлайн, нещо което и минимално не харесвам (камо ли да не ми става- на мен, мъж или деца) след 3 мин е в плика/ кашона и си отива обратно . От аутлета не поръчвам никога или който да е сайт без нормална политика за връщане, даже не ги разглеждам Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 457
Bright
Какво значи “ абс безплатно” ?

# 1 458
За Манго знам, че връщането е безплатно, но 90% от покупките тук, че и повече, са от аутлета, а там е много тегаво и скъпо занимание връщането.
Аз лично не бих пазарувала от основния сайт, като в аутлета и в About you ги има нещата на дву- и трикратно по- ниски цени.
А и качеството на Манго си е баш като за аутлетски цени.

# 1 459
Bright
Какво значи “ абс безплатно” ?
Абсолютно безплатно, без куриерска такса за връщане, дори връщат сумата за доставка, ако не е била безплатна

# 1 460
При тези цени в основния сайт няколко пъти си "плащаш" безплатното връщане.

# 1 461

Стана ми интересно и влязох в две-три групи. Наистина дънки и рокли, които бяха на по 5-6 лева, там се продават за по 25-30.. ама щом има търсене.

# 1 462
Може ли да споделите групите?
Аз подарявам, но бих пробвала и да продам, не на завишени цени.

# 1 463
Мира, напиши в търсачката Находки Mango и ще ти излязат няколко.

# 1 464
Въпрос.
Дънки, които купих от аутлета, облякох днес за 1 път. Точно са ми. Оказа се, че са с копчета, не с цип.
След 2 часа влязох в тоалетна и се оказа, че едното копче е счупено.
Чак ме е яд, че свалих етикетите. Но си бяха у дома.
Дали ще ги приемат за рекламация?
Ако не бях свалила етикетите щях да ги върна за дефектни.

# 1 465
Нямат ли резервно копче, на ризи и блузи с копчета винаги има едно в пликче до етикета.
Неприятна ситуация , но не мисля, че ще Ви уважат рекламацията, намерете къде да сложите ново и си ги носете.

# 1 466
Здравейте Simple Smile Имам казус с получено яке с фабричен дефект от mango outlet, пристигнало е разшито на единия ръкав. Опитваме да го върнем, но от бгпощи са казали, че не правят връщания към манго аутлет. Същият отговор са дали и спиди, еконт. Манго не отговарят на имейли повече от две седмици. Дали някой може са помогне с актуална информация за връщанията и колко време отнема да върнат отговор на имейл? Благодаря!

# 1 467
Здравейте Simple Smile Имам казус с получено яке с фабричен дефект от mango outlet, пристигнало е разшито на единия ръкав. Опитваме да го върнем, но от бгпощи са казали, че не правят връщания към манго аутлет. Същият отговор са дали и спиди, еконт. Манго не отговарят на имейли повече от две седмици. Дали някой може са помогне с актуална информация за връщанията и колко време отнема да върнат отговор на имейл? Благодаря!
Аз питах принципно Габиели и казаха, че биха приели пратката.
На сайта им да цените за Испания, имат цена за всеки 250 грама. В главното меню, раздел НоВини.
Опитайте с тях.

# 1 468
И защо ви отказват връщане какво значение има към кой дали е манго,зара, амазон  да не искате безплатно връщане ?
Габиели няма да доставят до адрес на манго,а ще чакат куриер да го вземе от техният  офис. Единствено може да викнат куриер на място като тази доставка е извън тарифат им.

# 1 469
Връща се и още как. Другото са пълни глупости.

Общи условия

Активация на акаунт