Манго тема - 17

• 145 639
  • 1 600
  •   1
Отговори
# 1 470
  • софия
В сряда пуснах пратка с бг пощи. Какви са тези глупости? На някой нещо не му се занимава май.

# 1 471
  • Варна
Няма начини.И аз съм на мнение,че няма как да ви откажат връщане.Все едно е да откажат да изпратят пакет ,колет до когото и да е било.Това е тяхната работа да приемат и доставят.Разкажете повече или какви доводи са изтъкнали.Дори по време на пандемия и локдаун (Говоря за Испанския)се приемаха и връщаха пратки та камоли сега.Ако искате да оспорвате дефекта го опишете изпратете снимки и си изпратете пратката дублирайте си касовия бон и си изискайте да ви обезпечат със заплатените разходи,защото стоката е дефектна и вие нямате вина.Да комуникацията е тромава,но имате право на връщане без да ги оведомявате така,че си изпращайте якето през  БГ пощи и не търсете алтернативи най евтино е през тях и гледайте да не си изтървете сроковете за връщане докато се бавите в чакане първо да ги уведомите.

# 1 472
Ами аз разговарях с Габиели по телефона и ми казаха, че доставят.
Всички работят с посредници, така или иначе.

# 1 473
  • Варна
Ами аз разговарях с Габиели по телефона и ми казаха, че доставят.
Всички работят с посредници, така или иначе.
Имай в предвид,че таксите на посредника са много по-високи,а и не зная какъв официален документ ще ти издадат,който да бъде признат от аутлета за възстановяване на пощенските.Спорде мен практиката е да проверят
 цената спрямо теглото към нац.пощи и да не стане така,че си заплатила едни пари а са ти възстановени много по-малко.За това аз лично бих заложила на БГ Пощи.

# 1 474
Благодаря много за всички отзиви! Тъй като не аз съм водила комуникацията с БГ Пощи не знам какво са казали с абсолютна точност. Аз също заподозрях нежелание някой да си свърши работата, и не става дума да се иска безплатно връщане. Ясно е, че ще е за наша сметка. Притесни ме отказът, но ще се говори пак с друг клон явно. Пак благодаря!

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 21:34 от irinap1993

# 1 475
  • Sofia
Къде са тия намалени цени в About you на стоките от основния сайт? Когато и да провевявам, все са по-скъпи дрехите там.  Стартовите им цени са винаги по-високи от тези на Манго и много рядко с някое намаление идва изгодно. В Answear стартовите цени са като в Манго, аз пазарувам оттам, намаленията също се отразяват. Иначе стоките от аутлета ги няма по другите места с редки изключения.

# 1 476
Здравейте, отговарят ли си детските и бебешките якета на размера?
Преди време бях поръчвала едно бебешко за моята дъщеря, стори ми се уголемено.
/Сега много умувам за едно за подарък, само че с това връщане и трудно разменяне по-скоро бих поръчала само един (надявам се точен) размер, вместо и 2-та, както традиционно правя на други сайтове при колебание Grinning/

# 1 477
  • Варна
Сърдитите лелки в БГ пощи често се правят на ударени и дават непоискани съвети. Четете темата и начините на връщане, пъхане на касовия бон за транспорта в кашона и т.н. Следвайте стъпките, които са дадени в темата и всичко ще е наред. Ако пращате сега, сума очаквайте обратно не по-рано от края на януари. В този период на годината около 3 седмици ще пътува пратката.

# 1 478
Много пъти съм казвала, а и други съфорумки, че детските дрехи са умалени. Особено пък за връхна дреха, аз лично, не бих взела точен номер...
ПС Като че ли бебешките са по-умалени обаче. Защото синът ми вече е в началото на детската номерация и те са му по-точни. Така че, зависи дали ще взимате за бебе (до 4г.) или за по-голямо дете.

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 07:10 от Venel82

# 1 479
Най - големите детски мъжки /140+/, според мен са уголемени

# 1 480
Здравейте, отговарят ли си детските и бебешките якета на размера?
Преди време бях поръчвала едно бебешко за моята дъщеря, стори ми се уголемено.
/Сега много умувам за едно за подарък, само че с това връщане и трудно разменяне по-скоро бих поръчала само един (надявам се точен) размер, вместо и 2-та, както традиционно правя на други сайтове при колебание Grinning/

Точен номер са за мен, може би малко уголемени, за 12-18 месеца носи бебето в момента, мина година и половина и ще му става до края на зимния сезон. При нужда мога да измеря.

# 1 481
😀 точни са си детските дрехи за слаби деца, единствено в детското нямам греди засега.

# 1 482
Ами, то не е само въпрос на килограми, а и на височина. Синът ми не е пълно дете, но е една идея по-висок от връстниците си. Интересно, как на другите фирми са му ок дрехите (Зара, Бенетон, Обаиби и пр.), пък на Манго - не. Явно Вашето дете като цяло е по-дребно просто. Все пак обаче дрехите трябва да са съобразени с някакви осреднени за възрастта мерки.

# 1 483
  • София
Аз се ориентирам от размера. Моят е на 7, но взимам 134-140, т.е. 9-10 г. и са точно.

# 1 484
Ами, то не е само въпрос на килограми, а и на височина. Синът ми не е пълно дете, но е една идея по-висок от връстниците си. Интересно, как на другите фирми са му ок дрехите (Зара, Бенетон, Обаиби и пр.), пък на Манго - не. Явно Вашето дете като цяло е по-дребно просто. Все пак обаче дрехите трябва да са съобразени с някакви осреднени за възрастта мерки.

До годините има и височина, ако сте забелязала, та ако и хвърляте едно око въпросът ви с височината ще е решен.

А на манго размерите са едно към едно с Okaïdi & Obaïbi.
Зара последните момчешки колекции бяха овърсайз.

Общи условия

Активация на акаунт