💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 355
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 2 160
Хайде, Ванче, имаш женски финал. Сега прати едната дама у тях и утре да те гледаме как побеждаваш другата.

# 2 161
  • София
Играта е хубава иначе. С няколко компонента.
Ваня ще има проблем с брадвата.

# 2 162
Водещият каза, че само две победи ги делят от първото място. Значи утре ще се играе само една игра. Какво ще дават 2 часа и половина? Миналата година финала започна с 4 човека.
Предполагам студио с играчите в ИВ2, където ще гледат финала заедно с нас.
Заради пандемията не вярвам да има студио.

# 2 163
Извинете, че ще го пльосна без "скрит текст", но утре Мая най-накрая се връща и ще победи другите двама.. Simple Smile

# 2 164
  • София
Хаха Боби се уплаши от Ваня. Значи Ваня е по-голяма заплаха от Вайс.

# 2 165
  • Испания
Днес ИванКа пусна в стори видео от самолет и след това от летището "Шарл де Гол". Сигурно е спечелила състояние от тениските и заминала за Парижжжжжжжжжжжжж.

# 2 166
  • София
Язък за Йо, много добре тръгна, добра тактика с отмотаването. Но пусто хвърляне...

Ха дано Боби отпадне, ще трябва издръжливост в тази игра.

# 2 167
Играта е наистина хубава да.
Не се наемам да дам прогнози.
Стискам палци на Ваня, но с брадата ще е тегаво да.

Тъпо е с това предимство обаче.

# 2 168
  • София
Толкова пари за торбичка пясък.

# 2 169
Ваня има всички шансове.Тя е най-комплексния играч

# 2 170
  • Испания
vaischo

Моето участие в надпреварата приключва днес. От малък съм геймър и обожавам да играя всякакви игри. Като влизах си бях наумил, че ще играя не само на терена, а и през останалото време. Но най-важно ми беше да играя себе си и да не предавам принципите си. Семейството и приятелите ми са на първо място, дори преди мен самия. Смятам, че го показах през тези 3 месеца.
Искрено се извинявам на всички, които искаха да ме видят като победител и ви благодаря за подкрепата. Винаги съм давал абсолютно всичко от себе си в битките, така че не ме е яд, че съм загубил. Научих адски много за себе си с това участие и съм много щастлив, че срещнах такива шашави хора, с които да се излагаме заедно пред цяла България.
-
П.П.
Искам само да добавя, че нямам нито една загубена битка на пъзел и имам повече наредени пъзели от 95% от участниците
😂😂😂✌🏿.

# 2 171
Цял сезон грошове за да си купиш торбичка с пясък и да я хвърлиш на 1 метър от теб.... Joy

# 2 172
  • София
Браво бе Ваня, отвя ги на моста

# 2 173
Хубава игра
Красота беше минаването на Ваня на ръце.
Но брадвата и е слабо място в тази игра.

# 2 174
Реве ми се.
Ваня много се бави в момента и ще загуби май май...

Общи условия

Активация на акаунт