💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 428
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 2 805
  • София
Женски финал е това. Няма нищо общо с мъжката битка. Борислав направо да го пратят да си седне, няма никакъв смисъл да продължава.

# 2 806
  • Germany
Милен може да поседне, да похапне,  пък да завърши състезанието 😆

# 2 807
На снимките от ресторанта (отпадналите) има повече екшън и тръпка.

# 2 808
Значи извинявам се, че пак нахълтвам. Бях решена да не гледам финала, защото очаквах да е тотал щета, но на приятеля ми му беше интересно каква игра ще дадат...няма такъв тъп финал, честно! Никаква динамика, никакво напрежение, смотани финалисти, лежерна игра. Преди няколко дни бях написала, че ако на финал са тези двамата, ще заспя по средата. Ами не - точно сменихме канала, защото това не е сериозно...Това ли е мъжката битка?

# 2 809
"Започва да споменава роднините на топката"Joy

# 2 810
По-смешна финална битка не знам дали биха могли да измислят.
Чудесен апотеоз на целия сезон.
А ти и Бен Гън мислехте, че няма да има жена на финал, за да има як, зрелищен МЪЖКИ финал!  Мда...
Толкова си могат продуцентите.
Или пък играта е добре избрана,знае ли човек Trollface

Финала на първи сезон беше в пъти по-добър

# 2 811
  • София
Съжалявам, че ще го напиша (не знам дали не съм в разрез с правилата Sweat Smile), ама защо по*яволите Боби след всеки неуспешен опит се подръпва по атрибутите ? Да провери дали още са там ли ? Flushed

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 21:51 от SpaceMeOut

# 2 812
  • Испания
Не е за хора със слаби сърца. Ау!

Скрит текст:

# 2 813
Мале мъка и скука...Като се почна от торбичката на Ваня вчера, сега с Боби и кошовете. Ужас. Като се сетя миналогодишния финал...Нищо общо

# 2 814
Христа и... другата коя беше?

# 2 815
Яяяяя Христа на тази снимка изглежда като малко слонче.
Да не е бременна ?

# 2 816
  • На острова
Да им бЕха сложили по един шах да изиграят...

# 2 817
Толкова е зле тази финална фитка, че си мисля, че го правят за да изчистят името на продукцията. Щом не са накрали Милен да спре и да чака Боби само и единствено за да има напрежение на финал ....значи не са пипали и никоя друга битка. Trollface Може ли такова нещо, БЕ?! Ни моЪ

Боби псува топката, а Димо коментира: Боби намесва роднините на топката. Grinning

Хора, ще се побъркам от нерви да ги гледам.

# 2 818
Абе тоя Александър,като жена не видял,с де що има жени в заведението се фотнал и на много известен се прави и вървежен

# 2 819
  • Испания
Христа и... другата коя беше?

Скрит текст:

Ева

Общи условия

Активация на акаунт