💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 593
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 335
В момента Екатерина е при Гала. Сашко току що каза, че двамата били изключителни интелектуалци и за това имали търкания Wink

# 1 336
  • София
Какво значи много удобно Милен е стигнал до финал? И Вайс, и Джери, и Лазаринов стигнаха така - леко и удобно.
А пък Ваня била все на пангара. Ваня си беше все там, защото не спря да мели - все поучава, все се изтъква, все стратегии и коалиции плете. Все е най,най, най....

# 1 337
ох, тая Катя Wink може ли така да се спретне Wink като палячо е.

# 1 338
На мен ми е смешно някой като каже колко сладка била Ваня. Аз нищо сладко не виждам в нея, даже напротив, цялата ѝ физиономия и черти са на лукав човек. А колко е досадна даже не ми се коментира.

# 1 339
Истината е, че Катя направи голяма грешка с предимството.
Няма логика да посочиш мъж в тази игра,особено като знаеш колко си зле в нея. Вярното решение беше да посочи жена. Не Ваня, не сестра си, а Джери,която е също доста слаба на тази игра. И да се надява на чудо.

# 1 340
Не съм си променила много мнението за Вайс от началото - лисица е. Въпреки че е физически силен и той някак между капките стигна до финала. Постоянно си търсеше с кого да се коалира и правеше някакви схеми. Той е човек, на когото изобщо не може да се вярва и винаги гони собствения си интерес. Всеобщият любимец Милен не е много по-различен обаче.

В момента Вайс и Джералдин са единствените останали Жътвари и двамата си правят сметката как да се задържат възможно най-дълго. Вайс знае, че първият номиниран вече ще е той, защото на този етап мъжете Ловци по-скоро биха номинирали него. Силна женска коалиция също не му е от полза, а Ваня и Катя не биха го подкрепили никога и затова той обработва по всички флангове Джерито. Опитва се да се слага и на Милен, но при тази възпитана хиена, няма да пробие.

# 1 341
Достигането на Милен и Лазаринов до финал за пореден път доказва, че колкото си по-незабележим и неконфликтен, вероятността да спечелиш е по-голяма! Така че да си казваш всичко, каквото е и да не си лицемерен е голям минус!

# 1 342
Относно Веско и Тошко, понеже не успях да се включа снощи. Сравнението ми е определено в полза на последния. Веско се ската в мъжката коалиция, но продукцията го прецака с Пандора и Ана Мария и той си показа истинското лице. И реално така само направи услуга на Ана Мария. Беше уж супер силен, ама яко го хвана шубе да не отпадне в дуела. Тошко ходи на няколко елиминации без да прави такива панаири. Да не говорим и как Веско се правеше на доброто момче - жентълмен, а си гонеше жените една след друга. Тошко си беше, какъвто си е от началото. Нямаше преструвки.
За Вайс и аз не съм настроена така срещу него. Искаше ми се да не се спотайва така, ама то хитреците останаха на финала. Не смелите. Той поне в игрите винаги се е раздавал и си заслужи мястото. Всеки един стигнал финала го е направил с хитруване. Най-малко и се получи на Ваня обаче, понеже тя така и не си създаде съюзници. Успя все пак с Джери да прати Тошко вместо себе си. Иначе Вайс хитро, хитро, без дуел. Боби, Лазаринов и Милен в коалицията, като най-голям тарикат е Милен - умен, спокоен, възпитан, с никой не се скара, всички го обичат. Само с една елиминационна битка ще спечели формата. Йоанна приключи дотук с хитруването и ревовете, понеже я няма Катя да отнесе удара. Джери за ръчичка с батковците, които я закриляха и така.

# 1 343
  • София
Истината е, че Катя направи голяма грешка с предимството.
Няма логика да посочиш мъж в тази игра,особено като знаеш колко си зле в нея. Вярното решение беше да посочи жена. Не Ваня, не сестра си, а Джери,която е също доста слаба на тази игра. И да се надява на чудо.

Направи го от женска солидарност. Затова и беше спорът им в началото на играта с Йоана.

# 1 344
Тодор пак с лайф в инстаграм. Ядосан, че Катя е поканена в студиото на "На кафе", а той не бил. Предложили му да му доведат интервюиращ и да направят на запис срещата с него. Той отказал, защото било неуважително и несериозно.

Аз го разбирам... всички други ги канят на живо в "Събуди се" или в "На кафе". Само за него не може...тъпо е.

# 1 345
Току що Тошко беше на лайф в инста. Хванах го доста късно, доста зле говореше за продукцията, каза че му казвали какво да казва, не ходил при Гала, щели да не излъчат точно какво е ксзал
И щял да прави пак лайф да ни каже още неща.

Аз толкова хванах но готвих и може нещо да не съм чула.

# 1 346
Тодор пък какво мрънка, нали е в Бургас? Искали са да му пратят интервюиращ, той е отказал. Какво друго да направят?

# 1 347
Това, че Тодор живее в Бургас няма нищо общо с нежеланието на "На Кафе" за живо интервю.

# 1 348
Кой е казал, че нямат желание за живо интервю? Защото аз не вярвам на всички приказки на Тодор. Много насериозно се взима.

# 1 349
Кой е казал, че нямат желание за живо интервю? Защото аз не вярвам на всички приказки на Тодор. Много насериозно се взима.
Фактите. Такова няма.

Общи условия

Активация на акаунт