💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 569
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 455
От линковете на Смайлис - Борислав отговаря на хейт в инста с "ще го постна още веднъж, за да кажа, че заради хора като тези държавата ни е такава"

Много се е жегнал, щом и държавата намесва.

Да, тва беше мноо тъпо 😂 И как мрънка полегнал.

Какво се прехласвате по това негово рядко грозно куче, ми е загадка. 😀

Щом Тошето се подиграва, не е тва финалът, да знаете. Ванчето, Ванчетооооо

# 1 456
Те двамата цял сезон си почиваха. Душички златни Simple Smile
Ненапочинали се Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile

# 1 457
И после - Милен/Боби фор да уин! Ама направо...

# 1 458
Той Тошко на всеки един от ловците би се подиграл след като го номинираха на съвета. Не мисля, че се отнася за Ваня. Като цяло за него остана един играч, който е истински мъжкар - Вайс.

# 1 459
Гледах Екатерина при Гала, много ми хареса Катя, Пътувала , говори езици, работила навън, как да си пасне с пейзани.

Тц, тц, тц. Катя значи перфектна, всички останали пейзани, щом не се разбират с откачалката.

# 1 460
Ще се опитам да помисля малко логично доколкото мога, не че не бива.
Милен
Боби
Лазаринов
Вайс
Съдейки по тона и иронията на Тодор според мен не е Вайс. Мисля че и Боби не е защото Тодор se е изказвал хубаво за него и го мисли за мъжкар. Останаха Лозаринов и Милен.
Мисля си и че това иронично натъртване говори и че е напълно възможно да е жена. В момебта жемите са Ваня, Джери и Йо. ДЖЕРИ си я тачи и не би говорил за нея така, казвал е и че е достойна. С Ваня пък към този момент май са си дружки а и мисля че я смята за силна. Остана една Йоанна която искрено не харесва. Та мисля, че победителят се крие в тройката
Лозаринов
Милен
Йоанна.

# 1 461
  • София
Мда,аз от неговото видео схванах ,че Вайс не е на финал.Клоня към най-големият мъжкар това да е Боби.
Но от трета страна -още като видите финалната битка,ще разберете кой печели-аз виждам пъзел Simple Smile
Не мога да го разбера-щото съм без доктатура.но и Йо може да бъде.Ванчето като че ли не-щото за нея говори с добро Simple Smile
сложна личност

# 1 462
Всичко сочи към Милен - той да е победителят. Ако е така, поредният разочароващ формат с поредния разочароващ победител...

# 1 463
  • Sunshine state
А, само да не е Йоанна, моля, моля.

# 1 464
😂😂😂😂😂"Сложна личност"
ПрипаднАх, разсмя ме много
😂😂😂😂😃
Събрали сме се да тълкуваме на Тошето думите, ЖДНБ 😀😀😀😀

Къде като я видим финалната битка? На финала чак?

Дайте спойлер поне за финалната битка. Ама истински

# 1 465
Финалната битка е:
Скрит текст:
Доста тегава - морски шах и судоку. Снимат я до късно, победителят не е ясен.

# 1 466
Явно и на пордуцентите им се е искало, но поради липса на други кандидатки или защото са много заблудени по принцип, нагласиха за този образ Ваня. То не беше амазонка, не беше каскадьорка, не беше чудо. А момичето е въздух под налягане с малко по-добра мускулатура. От всеки фитнес ще излезе поне една жена, която ще я сложи в джоба си.

До сега видяхме,  че героите от фитнесите имат мускули само за декорация.Силно се съмнявам,  точно от фитнеса да излезе някоя дето ще ги сложи в джоба си.

# 1 467
  • София
Прекалено много го нищим какво е казал Тодор, а забравяме, че на него изказът и мислите не са му силна страна. Кой знае какво му е в главата. Така пльоснато може да е Милен или Лазаринов или Ваня. За мен няма друг вариант. Това че не се хранят в момента с Ваня нищо не значи.
Аз се опазих що годе от спойлери, не знам почти нищо и това няма как да не ме радва, макар да е сложно признавам, а за някои неща и разбирах, няма как.
От видяното до тук от точно тези останали във формата всичко сочи за Ваня победител. Комплексна, битки, централна роля има, интересна личност, пъстра, камерата я обича и т.н. и т.н.
Все пак игрите трябва да са водещи. Стига с тези политкоректни и добрички победители дето са по-ниски и от тревата.
Харесва ми Милен като човек, в крайна сметка ако спечели реакцията ми няма да е какво миналата година с Добрин, но ще остане една празнота, едно чувство на несправедливост, защото останаха само 3 дена до финала, а той все още няма запомнящ се момент в нито една игра. Няма и нито една индивидуална победа, което сигурно е световен антирекорд.

# 1 468
  • София
Че и почивка му дадоха...
Само като видите финалната битка,ще разберете кой печели.
Ами за Милен как да разбера-коя му е силата?

# 1 469
Този сезон също като миналия е важно не да стреляш първи, а последен Simple Smile

Че и почивка му дадоха...
Само като видите финалната битка,ще разберете кой печели.
Ами за Милен как да разбера-коя му е силата?
Във въпроса се съдържа и отговора.
Няма ярко изявени силни страни Милен, но няма и ярко изявени слаби такива.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 18:18 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт