💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 569
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 800
Самите участици ще си го добутат Милен до самия финал, като постоянно го пазят и обясняват как е техния финалист.
С какво толкова ги омая всичките... Да, културен човек, добре се държа с всички, ама както казвате, той няма спечелена и една индивидулана битка. С какво толкова заслужи директен финал? След като е най-добрия, пратете го поне на една елиминация да се докаже.

# 1 801
Статистиката казва, че Милен има по-малко спечелени точки от Ивана ( която напусна по болест в края на първата седмица от началото на Втора фаза ), а е полуфиналист Trollface

# 1 802
  • София

Някой ме беше питал колко ризи съм изгладила, извинявам се, изгубих кой, но да отговоря. Откакто гладя  дишдаши съм натрупала такава рутина, че и 100 ризи няма да ме съборят.
Радвам се, че Веско се помни и предизвиква емоции.
Аз бях! Извинена си, знам си, незабележима съм.

Симпатиите ти към изцепката на Весо Ризата ме изненадаха, но след като прочетох, че гладиш дишдаши, вече знам защо считаш, че мъжете могат да унижават жените, а те не трябва да се отварят много-много... Пък на А.М. дотам и стигна наглостта, че дори номинира мъж със славно име, който трябваше да стигне необезпокояван до финал, без нито един дуел.

А колкото до това, че още се помнел...  гарантирам ти, че никога няма да бъде забравен и то именно заради простотията и пустата му риза!

# 1 803
Имам някакво усещане, че Милен ще спечели. По всичко така изглежда. Доста похвали, суперлативи по негов адрес. Лоша дума за него няма.

Казаха, че победителят ще е изненада. Сигурно Ваня
Честно казано се съмнявам да е Ваня и не, защото не заслужава, но някак от всичко видяно смятам, че ще остане на второ или трето място.

# 1 804
  • София
Дрийм Тийм, сниман е финалът.

# 1 805
  • София
Брей този Милен бе-най-достойният.През колко битки мина,как труден бе пътят му.
През финалната седмица-игра,не спечели,игра,не спечели,почива,игра,не спечели,почива и сигурен финалист!
Евала!
Това ми бяха първите впечатления,започвам да ви чета Simple Smile

# 1 806
Победа на Милен само би доказала колко е важна социалната игра в такъв тип предаване. Досега можеха 10 пъти да го номинират и никак не ми се вярва да можеше да се спаси всеки път. Всъщност  на него по му подхожда игра като сървайвър. Знае как да влиза под кожите на хората около себе си.

# 1 807
Милен май само Ваня не иска да спечели. Какво толкова му е направила точно на него наистина? Rolling Eyes Май и той ще окаже малко злобарче.
Всички, които не харесват Ванчето и Катето са малки и не-толкова-малки злобари. Човекът обясни подробно, ама кой да слуша.
Игри на злобата, не на волята, а Simple Smile
Тогава спокойно да й връчват наградата на набедената каскадьорка.

За Милен - нямам думи - как се стига до полуфинал с племенни гласове.

Иначе ако не ви е крив Веско, ще е Боби. Фитнесите хич не се харесват на мамите 😀 На Боби едни обувки не са му лъснали, ама пак крив. Единственият непутьо мъж в тоя формат.
Приматът не го броя за човек.

# 1 808
  • София
Брей този Милен бе-най-достойният.През колко битки мина,как труден бе пътят му.
През финалната седмица-игра,не спечели,игра,не спечели,почива,игра,не спечели,почива и сигурен финалист!
Евала!
Това ми бяха първите впечатления,започвам да ви чета Simple Smile

А и е най-свеж, именно защото си почива, докато другите се морят всеки ден. Цели два дена не игра и то без да е спечелил битка. Ще е най-свеж на полуфинала. Ако и там не спечели, а се класира като втори вече ще е върха просто.

# 1 809
  • София

Някой ме беше питал колко ризи съм изгладила, извинявам се, изгубих кой, но да отговоря. Откакто гладя  дишдаши съм натрупала такава рутина, че и 100 ризи няма да ме съборят.
Радвам се, че Веско се помни и предизвиква емоции.
Аз бях! Извинена си, знам си, незабележима съм.

Симпатиите ти към изцепката на Весо Ризата ме изненадаха, но след като прочетох, че гладиш дишдаши, вече знам защо считаш, че мъжете могат да унижават жените, а те не трябва да се отварят много-много... Пък на А.М. дотам и стигна наглостта, че дори номинира мъж със славно име, който трябваше да стигне необезпокояван до финал, без нито един дуел.

А колкото до това, че още се помнел...  гарантирам ти, че никога няма да бъде забравен и то именно заради простотията и пустата му риза!

art deco,тя Му е някаква роднина или позната, затова са симпатиите.

# 1 810
  • София
Леле плашеща снимка. Една канара мъж 110 кг. срещу него едно крехко момиче 40 кг. Ужасно беше просто. Камерите я спасиха Ана Мария.

# 1 811
Това с положителният вот беше много тъпо. Не е ББ все пак

# 1 812
  • София
Нарочно го направиха, защото е доктор и читав. А при Тупарев в 9 от 10 случая побеждава ''доброто''

# 1 813
Веднага да му дават наградата на Милен - на колко контузени участници оказваше първа помощ?

Сетих се, че някой тук беше пуснал нещо като спойлер, че от ден едно Милен е все в някакви схеми, но не го излъчват. Започвам да вярвам, че това наистина е така.

# 1 814
Джералдин и Вайс защо вървят по една и съща змейка?
Бюджетно предаване,  няма змейки за всички.Тези змейки пари струват.Защо да се изръсят още 20-30 лв. ако могат да си ги спестят:)Пак добре че не са решили да има само една че да се изчакват.

Общи условия

Активация на акаунт