Образователен Говорилник - тема 10 в чест на работливите ученици и студенти

• 19 896
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Законът. Joy При нас обаче не ги четат тези работи и часовете са си по 40 минути.

# 481
Абе кой го измисли това с 20 минутните часове и 10 минутни междучасия само не разбрах...

Това за кой клас се отнася?  Мисля, че по двадесет минути бяха часовете когато училищата не бяха изцяло затворени, а имашв възможност ученици които искат да са ДО паралелно с тези които си посещават нормално училище.Тогава за тези които бяха ДО часовете бяха по 20 мин.
Сега май всички си карат нормални часове като времетраене.  В Питагор за първокласниците часовете са по 35 мин, колкото си бяха когато децата бяха нормални ученици.

# 482
  • София
Ако някой от Министерството чете темата... мисля, че е добре да затриете тези коментари!

# 483
Ако някой от Министерството чете темата... мисля, че е добре да затриете тези коментари!
ХА ХА ХА
OuterSpace, За 2ри клас става въпрос.

# 484
Оу,  сериозно ли мислите, че на което и да е министрерство единствения и най-голям сорс на информация е този форум? Simple Smile

# 485
  • в страната на чудесата
Ми при липса на други. Пък и тука пишат капацитети.
Най ми е смешно някой като рече пренебрежително ааааа бг-мамма.
Впрочем забележката я приех като предпазна мярка, някой да не се присети да проверява...

# 486
  • В офиса
Амели, как е баща ти? И моят е същият като твоя по отношение на здравето си. Има днес рожден ден, обаждам му се да го поздравя и му споменавам, че подаръкът му е апарат за кръвно - да съм си го вземала, той такова нещо не искал да вижда. А има сериозен проблем с кръвното.
Сложих по-силен рутер, ура! Така децата няма да имат оправданието "нетът ми прекъсва". Не, че би ги спряло. Всъщност те моите вървят по двойки - двама кръшкащи и оправдаващи се и двама самостоятелни и оправни.

# 487
  • в страната на чудесата
Значи да си кажа Simple Smile
Ако някой ми подари апарат за кръвно за РД, ще го лиша от наследство. С парите ще си викна някой да ми го Мери всеки следобед Simple Smile)))
Тинки, да е здрав и все такъв инат!!!

# 488
моят баща е като на Тинки, вчера навърши 69 и се сдоби с електронен апарат за кръвно от мен (имаха си някакъв със слушалка, на който едва ли са чували нещо), и установихме, че е със 180 на нещо си, доста плашещо... след два дни е на кардиолог с много зор и мъки убеждаване

# 489
Мдаа, живееше си човекът, но се намеси медицината ....😀

# 490
  • София
Така си е! Човек и добре да живее, все ще се намери някой да му купи апарат за кръвно. Laughing

# 491
  • софия
Най ми е смешно някой като рече пренебрежително ааааа бг-мамма.
нали?
искам да ви кажа, че от вчера насам се намирам на някаква друга орбита, толкова много помощ и подкрепа дори аз, непоправимият оптимист, не съм предолагала, че съществува. Heart

та за мен бг-мамма, еле пък хората с които се срещаме и мястото ни в тази тема,  не са просто форум, да си знаете. То това е и причината постоянно да си престъпвам заканата, че повече няма да споделям лична/емоционална информация...
както и да е.

Тинки и antea, да са ви живи и здрави и дълго да ви ядосват, по-възможност с разсмиване Simple Smile

Скрит текст:
Вижте моят какви ги блещи - моята приятелка (тя е третата щерка вкъщи, израснала му е пред очите) отива вкъщи да му занесе лекарствата, обаче него го няма! Тя ми се обажда и казва - баща ти ще ме умори:
 - "Къде си бе чичо Шемет? Аз съм на вратата ама не ми отваряш?
 - А, ами аз съм навън. За какво съм ти?
 - Ами нося ти нещата...
 - Какви неща бе, на мен презервативи вече не ми трябват...
 - Знам, чичо Шемет, знам я ваш'та възраст, лекраства ти нося..."
Излязал да диша въздух. Кротнахме го вкъщи, обеща да не излиза. И добре, че ми е шемет приятелката, всичко на страхотен хумор е избила за да може той да не и възразява. Добре, че тя на живо пое щафетата, защото аз от разстояние по телефона вече бях безсилна.

Благодаря на всички ви, които се включиха и в темата и на лични с подкрепа. Хора, обичам ви! Успокояващо ми подейства да знам, че не е нещо лично това "безхаберие" и вдетеняване от баща ми, и тая борба постоянно дето я водя с него да го убеждавам разни неща... Човек има нужда от примери за да се ориентира в не/нормалността на средата. Като да си сравни часовника. Благодаря ви!

Пожелавам много здраве на всички и дано все така си останем  - на смешна въ;лна с тия все по - лични тревожно- здравни споделяния...

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 23:08 от Амели

# 492
Ми при липса на други. Пък и тука пишат капацитети.

Едно от двете твърденя е вярно, за другото не съм сигурен. Аз обаче исках да кажа, че едва ли някой от МОН или както често споменавате тук някой директор на ЧУ е седнал да чете темата, та да си взема бележки и вади изводи от нея, дори и при липса на други източници на информация.
But anyway ...

# 493
  • София
Тази тема може и да не я четат (и по-добре), но другата се чете със сигурност. Съдя по реакциите им.

# 494
Живи и здрави да са ни всички близки!
Аз имах неприятна случка с високо кръвно преди 4-5 години. Тогава бях сама майка и много се стреснах какво ще се случи с детето ако мен,нали...сещате се..И оттогава като видя апарат за кръвно, вдигам кръвно. Толкова сериозен отпечатък е оставила тази случка в съзнанието ми. На 4-5 мерене вече се успокоявам и съм пушка:)

Общи условия

Активация на акаунт