Какво направих днес за себе си? - 10

• 50 428
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Цял ден не се прибрах - първо маникюр, после дълга разходка край морето, сега почти довърших руската салата.

# 196
Гримирах се старателно - зелени сенки за очи и спирала, направих си новата прическа с гел, дългите обици сложих и посрещнах милото след работа в официално вечерно облекло - по пижама Joy
Починах си днес, преполових хубава книга, спах следобед и се чувствам прекрасно.

# 197
Пийнах си малко розе. Бременна съм и кърмя и не трябва, но последните дни изпуших и тези глътки вино ми дойдоха като мехлем за душата.

# 198
Започнах отново да пиша в журнала си почти всяка сутрин. От известно време все “нямах” време за това, а всъщност ми действа изключително добре.

# 199
Журнал на планера ли казваш?
Ако да, и аз всеки ден от вече не знам колко години си записвам неща в него. Помага ми да се фокусирам и да не си пилея времето. Често ме питат дали моят ден не е повече от 24ч, че съумявам да свърша толкова много неща. 😀

Днес тичах. Правя го от скоро, заради липсата на отворени зали. Имах контузия на глезена и не бях тичала от три години, но сега други опции за кардио няма или са още по-скучни. 😀

# 200
Довърших сармите, къносах си косата, утре съм на работа...дай боже да ни пуснат и по рано!

# 201
Багажът вече е готов! 🥳
Ще посрещнем новата година заедно с приятели в уютна вила, утре тръгваме.
Честно казано нямам търпение, защото имам огромна нужда от забава и е време да изпусна парата, че тази година определено беше доста тежка.

Анастасия 🤗,
Скрит текст:
Ами то не е точно планер, но не е и типичен дневник и затова си го наричам журнал - има от всичко по нещо. 😂Сутринта, пиейки си кафето, когато съм сама, далеч от телефона, обичам да записвам мислите си, заключенията, до които съм достигнала, какво ме е впечатлило, цитати... и винаги завършвам с благодарствен списък. Записвам си цели, задачи, постижения. Честно казано вече имам доста такива “журнали” и често ги чета. Определено много ясно по писането личи какво ме е вълнувало, в каква посока съм се променила - нещо като саморефлексия. Много е полезно и успокояващо.

# 202
  • Русе
Най-после и аз да се запиша в най-прекрасната и позитивна тема., все нямах повод да пиша тук. След дълго обмисляне дали да сменя работното си място, на което съм от 12год. и нямам смелост да напусна, най-после реших и си пуснах автобиографията, кандидатствах за работа. Дори и нищо да не стане, съм много доволна от себе си, че най-после събрах смелост за тази стъпка, бях се пуснала по течението и нищо ново не се случваше в живота ми.

# 203
Вчера ходих на маникюр, пийнахме по чаша сладко вино след това и се посмяхме с маникюристката, която е и моя близка приятелка. След това директно бях на домашно събиране с приятели, посмях се и с тях и определено изпуснах парата. Довечера ще се съберем същата компания Bowtie

# 204
Дори и нищо да не стане, съм много доволна от себе си
Ще стане!
Аз си боядисах косата и изчистих къщата. Готова съм за разходка

# 205
Ще отида да помогна на майка ми с готвенето, и тайно ще си отмъкна нинтендото с мен да ми прави компания там Simple Smile

# 206
Изпратих децата с мъжът ми на разходка. Изкъпах се и легнах. Почти нямам какво да приготвям за довечера и смятам да не си давам много зор.

# 207
Приключих с приготовленията. Сега ще направим кратка разходка, после ще поработя малко върху себе си и ще си почивам.Blush

# 208
За разнообразие ще посрещнем нова година в Търново. Синът ми и баща му ни обслужват като в петзвезден ресторант, аз мързелувам. Дай, боже, всекиму Heart

# 209
Честита нова година!
Дай боже е по- здрава, по-благодатна и изпълнена с много мир, любов и радост!
Събудих се с усмивка почти по обед. Кафе на слънце, сплетох си косата на рибекост и излязох на първата си тренировка за 2021г.
Днес денят е топъл и усмихнат, дано и цялата година е такава.

Общи условия

Активация на акаунт