Какво направих днес за себе си? - 10

• 50 416
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Вчера взех два свещеника с ангелчета за една приятелка и днес ѝ ги подарих, тя много се зарадва и ми напълни душата.
После ходихме на гости у приятели на имен ден - толкова прекрасна къща имат и толкова ми е хубаво там! Не ми се тръгваше и помолих да ме осиновят Grinning
Следобед спах и четох книга.

# 181
  • София
Разходка, приятна изненада, вкусна храна и много интересна книга!
Моля, споделете коя е книгата. Чете ми се нещо интересно и на мен, а отдавна нищо не ме грабва. Simple Smile

Купих си рокля, но ми е широка в талията. Чудя се сега - да я стесня или да мисля някакъв колан... нещо не се възприемам. Това обаче, изобщо не ми разваля деня.

# 182
  • Orihuela Costa,Spain
Напук на всичко лошо,което ми поднесе тази седмица,днес изкарах чуден ден.Разходихме се с наши приятели по плажа, ядохме морски дарове в едно малко ресторантче и на тръгване, ни попитаха дали искаме да им станем кумове ☺.Така приятно се почувствах, естествено, че приехме с гордост и благодарност.

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 22:15 от danylony

# 183
Моля, споделете коя е книгата.
Момчето, което чуваше всичко

# 184
  • София
Благодаря, ще я потърся.

# 185
  • Mediterraneo
Вчера обиколихме местния пазар и битак. Имаше адски много хора. Явно отвреме навреме е добре да се смесиш с тълпата, подейства ми освежаващо. А и толкова хора накуп не бях виждала... от година сигурно.

# 186
Днес е ден за творчество явно Grinning
Цял ден рисувам. А времето беше топло и идеално за разходка, но не четка и боички.
Сега мацнах и един лак на ноктите и чакам печената тиква да се охлади Joy
Лека вечер на всички!

# 187
Изчистих цялата къща след гостите и празниците. След това малка разходка, а сега ще релаксирам с филмче и нещо сладичко.

# 188
  • София Младост 3
Пуснах си тото за новогодишния тираж!

# 189
Отидох на гости на приятели в новата им къща.

# 190
Записах час за фризьор за утре, отидох с децата за малко при мама - дреболийки, но стоплят душата.

# 191
Маникюр

# 192
  • Mediterraneo
Направих линцери за колегите на ММ. От предната доза беше носил да опитат само, много ги харесали и сега им приготвих на всички( четирима са) по една коледна чиния с линцери. Цял ден в кухнята, ама съм доволна!

# 193
  • София
Върнах се от СПА почивка в Банско. Релаксирах на макс - парна баня, плуване в басейна. Много добре си изкарахме с ММ. Даже направихме разходка до невероятния природен парк "Пирин". Доволна съм от обслужването и от заслужената почивка... даже започвам да обмислям следваща.

# 194
Купих си електрическа четка за зъби и се разходих. 🎀☀️

Общи условия

Активация на акаунт