Какво направих днес за себе си? - 10

• 50 415
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Mediterraneo
Изненадах ММ с подарък, който не очакваше изобщо!

# 166
  • София
Пийнах кефир след края на поста. Ама някак не ми се услади както очаквах.

# 167
Мързелувам на село, ужким спя в спалнята, а всъщност четох книга досега. Мъжът прави зелеви сарми, чувам дрънчене откъм кухнята и нямам търпение да ги опитам. След час ще се настаня пред камината с чаша сира, когато всичко е готово и невинно ще питам "съншайн, имаш ли нужда от помощ" Blush

# 168
  • Mediterraneo
Отметнах малко домакинска работа до обед, пихме кафе с ММ на една слънчева тераса и после цял следобед филми. Сега пак филми, но с вино и хамон.

# 169
Празнувах рожден ден на една прекрасна жена - моята свекърва. Както винаги събра цялото семейство с кулинарни изненади и страхотна торта с ягоди. Един прекрасен, релаксиращ ден!
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 19:40 от mimi.7299

# 170
Гледам детски с дъщеря ми.

# 171
Разходка, приятна изненада, вкусна храна и много интересна книга!

# 172
Видях се с приятел в парка, пихме чай на една пейка и сладки приказки Coffee
След това с брат ми и братовчед ми направихме кратка разходка преди голямата следпразнична вечеря Grin

# 173
Мими, много мили думи за твоята свекърва!  Да е жива и здрава! Тортата е  страхотна!

За себе си днес:
-спах до късно,   правих си козметични поцедури на лицето,  гледах филми, рових в компютъра, а сега ще си легна и ще чета книга. Ако намеря хубав филм, ще го гледам.

# 174
Мина Коледа и вече е време за ... следващия сезон. 😀😀
По този повод си поръчах сандали на супер сделка! ☀️⛱

# 175
Боядисах се, разходка преди обед, а вечерта завърши с торта и страхотен анимационен филм.
Пиша го денят в графа релакс Grinning

# 176
  • Пловдив
Отидох на лекар. Прегледаха ме и ме приеха с много възпалено средно ухо. Сега ме надрусаха, а аз чета книга.

# 177
Междупразнично не правих нищо, освен пиене на кафе, вино и горещ шоколад, гледах филми, запалила съм ароматни свещи и продължавам да се наслаждавам на почивните дни.

# 178
Сутринта се скарахме с мъжа ми и целия ден абдикирах от комуникация с него. През този период лежах в 60 пози на дивана, гледах Ютюб, четох и за капак - поръчах си дългомечтана чанта и интересен чорапогащник. Сега си взех душ, правих си маска на лицето и си правя чай. Планирам да си подреда грим колекцията. ❤🎀

# 179
Изкарахме кучето на разходка и играхме на пиян морков Satisfied поизмори се хубавеца!
Иначе цял ден ям сладки неща, пия чай и чак сега отворих лаптопа. Пускам си сериал и си правя пуканки.

Общи условия

Активация на акаунт