Какво направих днес за себе си? - 10

• 50 411
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Mediterraneo
Приключих рано с домашната работа и следобедът изкарах с децата, гледахме филми с пуканки. Чакам с нетърпение следваките 4 дни и баща им да си е вкъщи и да сме всички заедно.

# 151
Приключих с подаръците..сега от утре се отдавам на готвене...но няма да се престаравам, празникът не е в яденето.

# 152
Днес и аз приключих с подаръците.
Тази година са доста, но толкова се радвам, че ще дам от ♥.
Опаковах ги и нямам търпение да зарадвам близките си.

Започнахме Хари Потър маратонът с ММ следобяда, а сега пийваме червено винце и гледаме мач. 😂
Но след малко смятам компания да ми прави книгата, която съм захванала.

# 153
# 154
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Купих си много нежно и красиво златно колие.

# 155
Разведрих се с шест километра разходка в гората.

Скрит текст:

# 156
Получих и раздадох коледни подаръци!

Сготвих за брат ми. ❤ Реално това е нещо правене за друг, но когато го видя да хапва с най-голямата любов малиновия ми чийзкейк и все едно аз съм направила нещо за себе си - да го видя щастлив и доволен. ❤🥰

# 157
От вчера съм в почивка за цяла една седмица Grinning
Поспах до по-късно от обичайното, кафе и гимнастика на спокойствие. След обяд откраднах няколко часа в компанията на синът ми(трудно ме вкара в натоварения, тинейджърски график Grinning)кратка разходка, пазар. Много разтоварващо ми дойде

# 158
Цял ден командоря двама мъжове Joy
Смени това, изхвърли онова Joy
Разкош Sunglasses

# 159
Изпекох коледните сладки, които децата сами направиха!

# 160
Вчера приключих с работните си ангажименти за 2- 3 седмици, вероятно. Днес се разходих въпреки мрачното време, после готвих. Сега почивам преди традиционната вечеря. С малко питие.Wine Glass

# 161
  • Mediterraneo
Вчера успях да открадна два часа да пия кафе навън. Оставих приготовленията да почакат и презаредих. Свърших всичко навреме и се насладих на една приятна Бъдни вечер със семейството си.
Днес тепърва предстои!

# 162

Честита Коледа!
Метнах капамата и чакам мама и татко за обяд.
Остана ми и време за кафенце с мъжо на двора Grinning
17° е днес, разкошно време

# 163
Семейна разходка и сега лягам с книга

# 164
  • София
Получих хубави подаръци като за рожден ден и Коледа заедно. Раздадох и аз от сърце и зарадвах всичките си гости.

Общи условия

Активация на акаунт