Какво направих днес за себе си? - 10

• 50 406
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Завиждайте, аз имам по 5 косъма на краката и не съм ги скубала от лятото, те сами си падат Stuck Out Tongue Winking Eye
Педикюр в домашни условия ще направя след няколко часа.
После ще ида да си взема колата след пране на тапицерията и почистване.
Днес е хубав ден за мен. Освен това е последен работен ден за годината Heart

# 136
Напазарувах всичко необходимо за трапезата на Бъдни вечер и Коледа. Остава да избурам още два работни дни и започва една засега три седмична отпуска. Чувствам се празнично.

# 137
  • София
Отсвирихме днес онлайн занималнята, написахме домашните на две на три, и заведох децата при баба и дядо за 3 дни. Simple Smile Да си починат малко от мен.
Сега ще доработвам, имам сравнително малко работа и ще си пека коледни линцери и ванилови кравайчета. Simple Smile
Довечера - вино и книга.

# 138
  • София
Фотоепилация с два дни закъснение, но пак съм доволна.

# 139
  • Mediterraneo
Излизах с децата на закуска и ги заведох в магазин за козметика за коса да си изберат бои( безвредни, измиващи се). Сега се цапотят двете в банята, кискат се, а аз пия кафе и се наслаждавам на следобеда.

# 140
Моята приятелка ми беше на гости: пихме кафе, разменихме си коледни подаръци, хапнахме бисквитки и си бърбихме сладко-сладко.

# 141
Две седмици отпуск!!!!!!!!!!!!!!!

# 142
Днес бях на зъболекар. Не е приятно като разходка, но е полезно!

# 143
Наконтих се сутринта, избрах подарък на ММ че е рожденик утре, oстава само и да го купя, естествено всичко в последния момент. Grinning

# 144
  • София
Отпускаа съмм - сутринта станах, нагримирах се, поглезих се със сладки неща и приятна разходка. Посветих целия ден на себе си. Заредих се с коледно настроение, зарадваха ме с позитивни новини.

Две седмици отпуск!!!!!!!!!!!!!!!
И аз така, хайде приятна отпуска и наистина добре да си отпочинем!

# 145
Не помня в коя тема се бях зарекла да го направя - да взема от библиотеката торба книги, пуканки, да врътна ключа в ключалката и да направя 24-часово четене. Е, няма да са 24 часа, а само до утре сутринта.
Сама съм, с два пакета пуканки и пакетче пържена царевица, 4 тлъстички книги, имам и нова пижама.

# 146
Аз на работа съм заобградена от 40 000 книги и нямам време и една да отворя, само си вземам за вкъщи и се чудя в коя стая да се скрия да си почета. Почнала съм чак да вървя и да чета от толкова желание, днес успях да си крадна един час, който далече не беше достатъчен. Но довечера съм го съчинила сценария, стискайте палци малкия да не обяви пак война против спането Grinning

# 147
  • Street of Dreams

SOS Box

# 148
Изчистих къщата и ми светна и на душата. На това прекрасно слънце навън, излязох с мама да покараме колело. Съвсем случайно се срещнахме с една приятелка с малко дете, с която отдавна не можем да се видим. Порадвахме се на хубавото време и се набъбрихме по женски Blush

# 149
Приключих с подаръците! Доволна съм

Общи условия

Активация на акаунт