Какво направих днес за себе си? - 10

• 50 399
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Street of Dreams
Тази вечер трябваше да съм на вилата на мои приятели, но се прибрах вечерта да си спя в моето легло. Много съм доволна от решението си. Взела съм си лаптопа в леглото, не ми трябва никой. Grinning

(какво друго да направи една асоциална за себе си)

# 121
Днес с брат ми избрахме подаръци на мама и баба за Коледа, най-накрая смогнахме!

# 122
Оня ден така и не направих сладкиша с боровинки и бадеми, но днес го спретнах и сладко похапнах!

# 123
  • София
Поръчах портрет от снимка на родителите ми. Тази година са юбиляри, навършват 70 🎉 На 27.12 е майка, татко празнува преди няколко месеца.  На Коледа ще се съберем цялото семейство. Какво по-хубаво от това?
Весели празници на всички. Бъдете здрави 🍀

# 124
  • Mediterraneo
Почти цял ден изкарахме навън- обяд, после на кафе, после разходка, чудесен ден беше!

# 125
Направих си маникюр, доколкото мога.
Записах час за масаж.
Насладих се на дълго къпане, без да бързам. Видях се със сестра ми и малките мишоци, тригодишни бонбони. Хубав ден беше.

# 126
  • София
Намерих скъп спомен от детството си-подаръче от приятелка, с която и до днес дружа и й пратих снимка. Тя страхотно се зарадва и мило си припомнихме ученическите години.

# 127
Тази сутрин се насладих на кафето си, беше тихо и спокойно. Днес планирам да е разкрасителен ден - маски, лакиране. После ще чета, ще гледам някой филм.

# 128
Днес си направих страхотни здравословни бисквитки,  хубав ароматен турски чай с мед...
Мисля да продължа с разкрасяване, захарен пилинг на лицето и  маска Simple Smile
Ще гледам и филмче
Вечерта имам час за фризьор Simple Smile
#selfcare Simple Smile

# 129
Страхотна  разходка, въпреки че беше доста студено
 Шоколадов кейк и маска на косата.
Като те прочетох Ева с този маникюр, май няма да стигна до ноктите днес Grinning

# 130
домашен  SPA с последващ масаж  с  лосион с розови екстракти, кокосово масло и пчелен восък.

# 131
И от мен разходка. 20 дни не бях се подавала навън

Скрит текст:

# 132
  • Mediterraneo
Цял ден гледахме филми и се търкаляхме по дивана.

# 133
Разходка, топъл шоколад с племенници ми, вкусна храна и сериал! Никакво пране и чистене!

# 134
След като порисувах малко сутринта, спретнахме коледната украса. След това се отдадох на разкрасяване - маска на косата, пилинг на тялото и лицето, маска на лицето и епилиране.

Общи условия

Активация на акаунт