Какво направих днес за себе си? - 10

• 50 467
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Вчера - приятелка именичка, купон по женски. Днес имам именик - роднински купон. Изобщо... май само на партита ми върви от Коледа насам. Simple Smile Диетата ще я мисля от утре....

# 301
Вчера - приятелка именичка, купон по женски. Днес имам именик - роднински купон. Изобщо... май само на партита ми върви от Коледа насам. Simple Smile Диетата ще я мисля от утре....
Честит ти именник!
Лакирах се

# 302
  • Mediterraneo
Отметнах бързо задачите си сутринта и прекарах лежерен следобед с книга.

# 303
прекарах лежерен следобед с книга.
И аз

# 304
  • София
Правя го за скъпата си майка, но ми носи на мен огромна радост.

# 305
Честит ти именник!
Благодаря!   Two Hearts
И след два дни партита, днес ден за релакс....в къщи на топличко, маска на лицето, комедии по тв/книжка следобед в леглото.....

# 306
Днес сутринта в най-големия студ отидох на маникюр.Бях записана отдавна.Направих си тъмно зелени нокти с ефект котешко око.Харесвам си ги и си ги гледам!

# 307
Днес спортувах вкъщи, правих си маски на лицето, сега си чета и пия мляко с какао. Напук на всички грижи Blush

# 308
И аз напук на всички грижи за спокоен сън си сипах един напръстник Джак Даниълс с мед и малко осолени ядки....красота!

# 309
  • София
Отидох да фризьор, направих си подхранваща терапия за косата. Изкуших се със сладичко, свалих си любимо сериалче.

# 310
Направих си турско кафе на джезве.. ароматно и с финна пиана Simple Smile
Изпекох сладки , вскичко вкъщи замириса на печени сладчици
Разтовари ме , стана още по уютно..
Сега си пия кафето и гледам нета
По късно ще отида до Спиди и ще си купя един дървен декоративен фенер, който ми е в главата от 3 дни
ей така за кеф, понеже вчера имах не много приятни новини...
Продължаваме Simple Smile))
#be positive Simple Smile

# 311
  • София
Попаднах на естествена ледена пързалка. Голяма почти колкото фонтана пред Южен парк.Приказна. Падна страхотно пързаляне със сина ми. Голяма радост ми беше предвид, че тази година няма градски пързалки.

# 312
  • Mediterraneo
Обиколих няколко любими заведения в града. От утре пак затварят всичко, възползвахме се да се видим с приятели.

# 313
  • Sofia
Попаднах на естествена ледена пързалка. Голяма почти колкото фонтана пред Южен парк.Приказна. Падна страхотно пързаляне със сина ми. Голяма радост ми беше предвид, че тази година няма градски пързалки.
Пързалката на Зимния дворец работи.
Но пък тази си е била само за вас.Wink

# 314
И до стадион "Васил Левски" има пързалка
Днес  успях да удържа чувството си за вина и не позволих да бъда манипулирана. Много съм доволна от себе си!!!!

Общи условия

Активация на акаунт