Какво направих днес за себе си? - 10

• 50 476
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
След около 6ч учене разпуснах с един маникюр. 💅

# 316
  • София
Зъболекар. Попълване на дневника.

# 317
Бях на шопинг Grinning зарадвах се с готин пуловер, спортен клин(ама от шукатитетните с мрежичка на крачето Joy) и мадамска чанта в каре.
Отдавна не съм си купувала нищо и тези покупки много ме радват.

# 318
  • Пловдив
Теглих майната на човек, който много ме напряга. Бях мила, дори прекалено.

# 319
Купих си маска за коса. Мирише хубаво и ще ми стигне за доста време. Дано е и ефективна.
Взех си и шапка, която ми отива.

# 320
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ей сега цъкайки си из разни сайтове отново си намерих маратонки които да си поръчам....Поредните....с тях ще станат 5 чифта които дори не са обувани.Ще им дойде ред Grinning

# 321
  • София
Измих си терасите.  Ще мога да излизам на въздух.

# 322
Ей тук съм. Поредното разкошно селско местенце, което откриваме.

# 323
Днес се поглезих с маска на лицето. Оправих и педикюра. Направихме дълга разходка с кучето.

# 324
  • Sofia
Спах до обед,пих кафе,направих един уникален десерт,пробвах две парчета 🤭,пак пих кафе,мързелувах...сега карам колело и гледам тв 😘

# 325
Пих кафе със сестра ми( виртуално, в Германия е) побъбрихме и се посмяхме.
Направих си и печени ябълки за десерт.

# 326
Цял ден бах в Морската градина, после си вмехме колата от ремонт, пак пеша на отиване! Чудесно време.

# 327
  • Mediterraneo
Не съм си събличала пижамата. Спах до късно, излежавахме се с децата после, обядвахме сандвичи с чай, следобедът прерасна във вечер. Сега ще поръчам китайско и ще пратя ММ да го вземе Simple Smile

# 328
Вчера- маникюр/ педикюр, минерална спа и хапване сами с мм, вечеря навън, случайна среща с приятели. Днес пижамен ден, филми, вкусна храна, следобеден  сън, домашна спа, вана и аромотерапия и релакс.

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 20:38 от Анонимен

# 329
Учих за изпит цял ден почти, за малко отдих разходих кучето с брат ми и мама, подейства много отпускащо Simple Smile освен това изядох промишлено количество шоколад Yum

Общи условия

Активация на акаунт