Какво направих днес за себе си? - 10

• 50 665
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Избутах две дълго протакани задачи и си разчистих гардероба от порция ненужни дрехи. Много ми олекна Simple Smile

# 406
  • София
Рисувах 2 часа и четох книжка.

# 407
Огромна разходка

# 408
Разходка в зимната приказка снощи след работа.
Днес почивен ден и релакс отвсякъде.

# 409
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз пък си позволих да хапна шоколад - цял при това!Наслада за душата!Сега ще ми излезе през носа на пътеката 😁😁😁

# 410
  • Bарна, морето, сините вълни
Ох, аз също си хапнах шоколад. По два реда от три различни, което си е цял. Grinning
Сутринта мама беше на гости с нейна приятелка, а за вечеря свеки. Много ми е скучно напоследък и определено ми беше много приятно, на малката също.
Бяхме и на разходка, времето беше слънчево.

# 411
Късно свърших работа, но тъмно, не тъмно с една дружка се разходихме до нашия любим магазин - за плочка белгийски ръчен шоколад!  Yum Но за жалост вече бяха затворили. Та наложи се да ходим до бутик Креми - от там си взех 2 петифурки - лешникова и малинова и един еклер с карамел и ванилов крем. Ама не съм изяла още всичко! Wink

# 412
  • Mediterraneo
Вчера ходих на протест. Надувах свирка, виках, вдигах шум. Освен за каузата, се оказа, че ми действа много разтоварващо( вместо да крещя вкъщи Simple Smile )

# 413
RelaxedПочистих си кухнята, пуснах пране, хапнах и нямам търпение да излезем с мъжа ми под слънцето на разходка! Simple Smile Heartbeat

# 414
Тръгнах да си плащам данъците в обедната почивка, но звъннах на приятелка и 40 минути мерих улиците в разговор с нея. Времето е чудесно и най-важното - петък е. Днес не е добър ден за плащане на данъци.

# 415
Маникюр

# 416
  • Mediterraneo
Постигнах мир със себе си относно голяма дилема, касаеща семейството ми. Приех необходимостта от промяна. Получих подкрепа. Сега остана нещата да се случат!

# 417
  • София
Разходка навън с приятели.☀️

# 418
  • Mediterraneo
Проведох важен разговор относно важната стъпка в живота ни. Мисля напред.

# 419
  • София
За пръв път от мноооого време си направих домашно почистване на лицето. Парна баня, по стария начин - с тенджера и кърпа, пилинг и маска с мед. Във водата за парната баня сложих лайка и сода, не знам дали е правилно, но ми се отрази добре. Чувствам кожата си по-чиста, гладка и мека.
Започнах да пъпчасвам, вероятно заради маските.

Общи условия

Активация на акаунт