Какво направих днес за себе си? - 10

• 50 661
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Взех най-трудният изпит от цялото ми следване. Във факултета ми му казват "голямата секира" и е ясно кой е този изпит. 😀😀😀
И познайте .... подарих си една палитра, а покрай нея и едно яке. След това в компанията на капучино обикалях Южния парк! ❤☕

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 17:46 от Анонимен

# 421
Мнооооого дълга разходка с ММ, слънце, пясък и море
 Мъжът ми днес е рожденик Heart сутринта спретнах и едно тирамису за повода.

# 422
Здрав и послушен да е мъжът ти!
И аз направих дълга семейна разходка + обяд на въздух.

# 423
  • Orihuela Costa,Spain
Привет и от мен, днес ходихме пеша до пазара с ММ и кучето. Купихме  много хубави жълти карамфили. В къщи имаме и цъфнали нарциси и зюмбюли, ухаят невероятно.

# 424
Дълга разходка с приятелка, макар да беше много студено при нас. После спонтанно се отбихме в църквата и запалихме свещички. .

# 425
Днес ми беше ден за социални контакти. Преди обяд се разхождахме с приятели в гората, след обяд гостувахме на други приятели, кафе, сладкиш и сладки приказки.

# 426
Спортувах

# 427
Започнах хранителен режим.
Купих си пуловер,риза и шал.

# 428
  • София
купих си термо ръкавици.

# 429
15 км поход в Странджа.

# 430
Пътувах

# 431
  • София
Събрахме се с приятели и играхме настолни игри, много разпуснах и изключих за миг за всичко. После с една приятелка си направихме дълга и хубава разходка и си припомнихме хубави спомени.

# 432
  • Пловдив
Почивах си от всекидневните задължения. Правих си маски на лицето, на косата, четох книга, и гледах "Булката беглец". За сметка на това вчера до 11 вечерта не се спрях.

# 433
  • София
Надишах се на чист въздух на Витоша и се забавлявахме с приятелки.

# 434
Починах си чудесно! Напазарувах добре в Метро и Джъмбо, все джунжуриики, радващи душата!

Общи условия

Активация на акаунт