Какво направих днес за себе си? - 10

• 50 653
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Мъфини за детето.

# 481
Направих страхотни бисквитки.
Пазарувах здравословни храни.

# 482
А снимкиии? На мъфини, бисквитки, крекери? Така, като скрит текст поне Heart Eyes

Аз си направих торта "Павлова" днес. Първи опит,  очарована съм. Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
"Павлова"

Мини:

А вчера ходих на фризьор за подстрижка. От 6 месеца не бях. Двата ми почивни дни бяха супер  Blush

# 483
Витаминче, изглежда страхотно! Със сигурност и на вкус е невероятна!

Днес си купих каланхое. Дано не го уморя, че при мен цветя не виреят много. Но пък ги харесвам.

# 484
Вчера открих че има и друг живот освен с колата до работа и обратно. Разходих се до място от  моята детство, ядох закуска от същото павилионче, изгубих се.

# 485
Витаминче,
Дай едно парче! 🤤🤤🤤

Днес ли? Ооо, пълноценна следсесийна почивка - 17 хиляди крачки. Simple Smile) и един опит за шопинг, но по магазините нямаше нищо, което да ми хареса. Хайде пък следващия път. Simple Smile

# 486
Резервирах мини почивчица на спа, за края на февруари!

# 487
Поласкана съм, че доведената ми дъщеря ме приема като близка приятелка и споделя с мен лични преживявания и любовни трепети. Това ме кара да се чувствам добре и по темата - това правя сега - пиша си с нея.

# 488
  • Стара Загора
Спах до обяд ! Голям кеф ,да не бързаш да ставаш !!

# 489
Записах си час за психолог.
...никой от близките ми не знае, че го обмислям от месеци. Притеснявам се, тъй като никога не съм посещавала такъв, но пък се радвам, че го направих най-накрая..

# 490
Половин ден само с мъжа ми! Пазарувахме, ИКЕА, кафе, обяд. Не ни се беше случвало доста време и...нека почивните дни да започват Grinning

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 16:48 от Г-жа Рамацоти

# 491
Пътуване, разходка, планирам романтична вечеря.

# 492
Ще слагам шини за прави зъбки (нищо,че е на стари години) Simple Smile

# 493
Чакам с нетърпение да свърши раб. ден и планирам релаксираща петък вечер с всички екстри, любима поръчана храна, малиново вино, свещи и т.н.  Wink

# 494
Изчистих, подредих и декорирах новата ни кухня. ❤

Общи условия

Активация на акаунт