Какво направих днес за себе си? - 10

• 50 655
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Изрушках магазините, най накрая се завърнах с парфюм и мляко за слънце на Ланкастър, 50 фактор, подарък ще ми е за утрешния празник! Blush

# 466
Поръчах си прахосмукачка робот и сега нямам търпение да поеме задължението ми Grinning

# 467
Заслужена почивка, пица от любимата пицария, доставена поръчка с новите книги и филмов маратон.

# 468
  • Mediterraneo
Купих си лалета

# 469

Направих си буркан, в който да си записвам хубавите неща, че да си ги припомням Gift Heart

Тази идея ми харесва. Може да се трансформира и в буркан " Какво направих за себе си".

# 470
  • София
Бях от по-късно на работа и като изпратих децата на училище се излежавах 1 час с книга и кафе, хареса ми как започна работната седмица. Simple Smile
Ваксинирах се срещу Ковид.

# 471
Цяла седмица почивам и последните 3 дни съм се отдала на пълен Релакс.

# 472
След работа минах и си купих два лака за нокти. Взех си и лист маска за лице. След малко ще си я сложа.

# 473
  • Mediterraneo
Ходих на разходка в съседния град, пих едно кафе на крак и се прибрах Simple Smile

# 474
Днес ми беше ден за разкрасяване /епилиране, маски, коса, нокти и т.н/

# 475
Днес добре се почерпих. Купих си елек без ръкави в хубав лилав цвят. Взех и блуза в същия цвят, като комплект стана. И бельо. Simple Smile Доволна съм.

# 476
Днес реших да зарежа работата,посрещнах внучката си на обяд и почетох книжка.Няма да се чувствам виновна пък!

# 477
Свърших си годишните счетоводни отчети на фирмата. Голямо облекчение е когато ги свърша и ги предам на счетоводителя готови.

Почивен ден иначе с празнична вечеря у нас с любими неща, за годишнината ни с мм.

# 478
  • София
С приятелка прекарахме сигурно час в магазин за бижута, купихме си пръстени и си направихме подарък една на друга - еднакви колиета.

# 479
Взех и последния изпит с отличен 6!
Общ успех - 5,80 и съм безкрайно доволна (и смазана...).
Запазих си и час за фризьор! 🥰

Общи условия

Активация на акаунт