Какво направих днес за себе си? - 10

• 50 656
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Днес въпреки ужасния студ и вятър,отидох да си взема поръчания комплект спално бельо.Голяма слабост ми е! Сега ще си го застеля и ще се порадвам!

# 451
Цял ден изкарах в леглото. Вярно от болест ама това не се е случвало отдавна.

# 452
Шопинг и....женско парти вечерта

# 453
  • Bарна, морето, сините вълни
Вчера бях на маникюр.
Днес пратих малката при баба за уикенда, прибрах се, направих си какао и гледах филм, хрупайки домашни крекерчета, които направихме сутринта.
За вечеря ММ ми взе суши. Heart

# 454
Поръчахме си пица....петък вечер не е време да готвя! Wink

# 455
  • Mediterraneo
Направихме си частно парти в един бар двете с една нова позната( заведенията ни са затворени, но бяхме в нейното)- пихме бира с рибка и картофки. Ми то човек има нужда и от малко разтоварване извън вкъщи!

# 456
Може ли рецептата за домашни крекерчета ? Simple Smile
След натоварен work day  се прибрах и си направих голяма зелена салата, запекох си плочка сиренце с билки.... Simple Smile
За десерт какао и малко home made сладичко Simple Smile
Офф, колко е хубаво да си вкъщи...
Пристигна ми и новия парфюм... уникален е, отдавна не си бях купувала парфюмче Simple Smile

# 457
  • Bарна, морето, сините вълни
Разбира се, Peypy, заповядай:
Скрит текст:
Пълнозърнести крекери с маслини (може да се ползва обикновено бяло брашно, типово или каквото имаш подръка.)
250гр. брашно от лимец
250гр. пълнозърнесто брашно
7гр. суха мая
250мл. топла вода
Щипка захар
Щипка сол
Риган
Шепа маслини
50гр. меко краве масло
50мл. зехтин

Сусам за поръсване

Маята се разтваря в топла вода с Щипка захар и 1с.л. брашно. Оставя се да шупне.
В купа се сипват двата вида брашно, солта и ригана. Прави се кладенче, в което се сипва шупналата мая и зехтина. Разбърква се с лъжица. Нарязват се маслини те и маслото на кубчета. Замесва се меко нелепнещо тесто. Остава се да втаса за час, покрито с кърпа.
Разточва се кора и се нарязва наа квадрати с нож за пица.
Нареждта в се в тава, застлана с хартия за печене. Поръсват се със сусам и се пекат в предварително загрята на 200° фурна 25-30 минути.

# 458
Купих си от тези антистрес книжки за рисуване, отдавна им се каня, и не знам какво толкова умувам като е 7лв едната Grinning
Скрит текст:

Може ли да споделиш коя е книжката? Много ми допадна Simple Smile
Вчера зарадвах майка ми с малък жест и се почувствах добре.

# 459
На издателство Миранда, имат много такива. Моята е джобен формат. Виждам ги в почти всички книжарници.
https://miranda.bg/shop/%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b8%d1%81%d1%82%d1% … 0%b8%d0%b3%d0%b0/

# 460
Най-накрая си записах час за фризьор! Не беше трудно! Wink

# 461
Изчистих хубаво навсякъде. Сложих маска на лицето, запалих ароматна свещ и седнах да пия кафе на спокойствие.

# 462
Днес се мотам из къщи, някак не ми се излиза. Пече но е измамно това слънчице.
Та позачистих малко в къщи и направих бисквитена торта.
Сега съм се завила и съм прегърнала една книжка Grinning

# 463

Направих си буркан, в който да си записвам хубавите неща, че да си ги припомням Gift Heart

# 464
Купих си малко луковички и семена на цветя. Мързелувам и ми е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт