Какво направих днес за себе си? - 10

• 50 610
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз отскочих до мола , за да си купя някои неща - блуза , тениска , дънки , на мама също блуза ....А отидох за обувки Blush
На входа ме спря полицай имам ли 18 години та съм без придружител !? Аз пък му се ядосах , че ми губи времето.

# 646
  • Orihuela Costa,Spain
Днес тук беше почти лято -23гр🌞,сутринта пихме кафе с Мм и един негов приятел, купих си страхотен ексфолиант за тяло L'occitane ,ходихме на пазар за зеленчуци. Следобед оставихме детето с приятелки, разходихме се с кучето, чоплихме семки😊.Сега пека готови пици, пей сърце.Живота е хубав 🥳

# 647
Хич няма да се сърдя, ако някой ме сметне за осемнайсетгодишна;)
Ще почерпя даже;)

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 22:13 от tuty

# 648
Откога трябва непълнолетните да са с придружител в мола?

# 649
От както има нова заповед, във връзка с Ковид. Цели се да ограничат децата да прекарват свободното си време в моловете май.

# 650
В САЩ в  ресторанта в хотела ме върнаха да си покажа ID то и тогава щели да ми налеят бира от автомата на блок масата. Това беше най прекрасния комплимент, аз бях на 33.
Другото което направих днес за себе си - вечерях салата, килата трябва да се свалят, лато идва!

# 651
Шопинг, из двата мола в града, завърнах се с парфюм, дънки и две дънкови рокли - тип роби за плажа! Flushed
Как дънки?
Разкажи за парфюма, моля!

# 652
Шопинг, из двата мола в града, завърнах се с парфюм, дънки и две дънкови рокли - тип роби за плажа! Flushed
Как дънки?
Разкажи за парфюма, моля!
Ами така, намерих дънки чарлстон, тесни в колената и долу клош, ха  ха...! Не ми харесват новите скини, за това не нося!
Парфюма, нищо ангажиращо, лятна прищявка...лек, закачлив!

# 653
Със здраве! Покрай Ковида ще ми се "развалят" парфюмите от отлежаване.

# 654
Добро утро!
 За момента съм направила за себе си едно хубаво кафе Wink Но смятам малко шопинг терапия после под слънцето Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 655
  • София
Прошка. За душата е най- важно.

# 656
Разкошен ден! Работих в градината под силното слънце, садих за пръв път в зрелите си години лук (нещо мръдвам...), сях семена на цветя и подправки, подрязах малко лигуструм и боднах три рози.
Взех прошка от мама и сестра ми, а довечера и в нашето семейство ще спазим обичая. Щастлив, спокоен неделен ден.

# 657
  • Mediterraneo
Страхотна разходка с приятели, после на по бира.

# 658
Разходка и дълго пазаруване в Лили дрогерия. Почти научих наизуст съставките на всички марки козметични продукти. Simple Smile И си тръгнах с една голяма торба покупки.

# 659
Разходих се на слънце, сготвих любими неща и сега очаквам едно ново запознанство на по чаша бира

Общи условия

Активация на акаунт