Какво направих днес за себе си? - 10

• 50 375
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
И аз показвам украса. Най-после малко настроение, че има 2 тъжни годишнини този месец. Основното е дело на майка ми, аз само асистирах.
Всичко на снимката е ръчна изработка

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 16:54 от Витаминче_

# 91
Витаминче, страхотна идея! Не би ми хрумнало, а внася много уют - браво на вас Simple Smile

# 92
  • Sofia
Мързелувах, което отдавна не бях правила за себе си в този ден. Истинска почивка за ума и тялото.

# 93
Радвате ме много, благодаря ви Heart
Пия си винце пред камината на село, мъжът пържи пъстърва навън. Истинска почивка днес.

# 94
Аз си направих маска на лицето , нова на Балеа с шоколад, страхотна е Simple Smile
Топло чайче с мед и портокалови корички, парченце, всъщност 2 чиийзкейк, топло пухенко одеалце и Филма  *Лош късмет* , много забавен и разтоварващ за Неделен следобед...
И лека дрямка...
Мързелувах си
Накрая си поговорих по тел с един хубав мъж Simple Smile

# 95
Ние пък най сетне инсталирахме коледния бор, утре ще го редим, че сили не ни останаха. Сега по едно заслужено вино. Обичам да съм у дома, уютно, топло и светло се чувствам тук!

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 19:26 от mimi.7299

# 96
Открих  едно приложение  с мнооооого фен преводи на неиздадени на български книжки.
Та намерих си интересна  книжка Grinning
Направих си и разкрасителни процедури след домакинските задължения.
Сега завършвам уикенда с вино....мммм и се настройвам за новата работна седмица.

# 97
  • Mediterraneo
Дълга разходка и закуска на крайбрежната алея. Беше сигурно 22 градуса навън, слънце и мирис на море.

# 98
Един спокоен почивен ден. Разходка, нова дрешка, филм, уиски, книга....Чудно

# 99
Взех дълъг душ. Оправих маникюра и педикюра. Сега се наслаждавам на топло кафе.

# 100
Посрещнах момичето си- студентка в Германия. Прибра се за празниците, запалихме си свещи, пийнахме по чаша вино и си поговорихме за празниците, за украсата, за това, колко е хубаво семейството да е заедно!

# 101
  • Mediterraneo
Започнах да правя коледните сладки.

# 102
Комшийката ми донесе огромна чиния с горещ тутманик. И сега с тутманик, пакетче масло и кутия сирене погребвам чистата си съвест, ям с пръсти, че ги и облизвам - ах, да можеха да ме видят децата как правя точно това, което им забранявам Joy
Довечера ще изкупувам греховете си на тренажора... Може би Sunglasses

# 103
Днес си направих една по-дълга разходка пеша за раздвижване. Като се прибрах си пийнах чаша топло какао.

# 104
Днес сутринта ходих на фризьор, прибрах се пих чаша горещ чай, после отидох на масаж, страшни болки имах на гърба, стана ми по добре Simple Smile
Гледах загадачън филм " Парижки мистерии"
Ох, колко е хубаво да си почиваш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт