Какво направих днес за себе си? - 10

• 50 365
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Гледах първото коледно филмче тази година и си отворих страхотен коледен подарък!

# 76
Неделя сутрин, тишина, кафе, спокойствие, сериал "Приятели".

# 77
Неделя сутрин, тишина, кафе, спокойствие....
.... "90 дни до сватбата."... Simple Smile

# 78
Изритах големия и малкия мъж навън за да стигна и аз до примера по- горе. Grinning

# 79
Прескочихме Балкана и отидохме до Старосел да се заредим с вино за празниците.

# 80
  • Пловдив
И аз минах през Старосел преди малко. А иначе се излежавах до 12 днес. Кеф. И прочетох още една книга - малка. Докато румбата чисти.

# 81
Започвам да правя сладкиш с боровинки и бадеми! Стискайте палци, че сладкишите не ги умея, за другите ястия съм цар!

# 82
Направих си маска на косата с кокосово масло. Е, не се отмива лесно, но се надявам да има ефект.

# 83
Поръчах си най-накрая книгите, които толкова исках Blue Heart

И си направих един музикален маратон, много ми липсваше да седна, да се отпусна и да слушам музика без да ме прекъсват, без да е фон на някаква дейност.

# 84
Цял ден ми се плаче. Когато останах сама, си поревах, все едно отрова излизаше от мен и не можех да спра. Сега се чувствам добре и преродена. Отдавна не съм изпитвала нуждата да си поплача наволя, но напоследък много неща сдържах пред приятелите и семейството ми, дори пред себе си.

# 85
Изчистих си кухненския бокс в новия апартамент, където ще се местим. После дълъг душ с маска за коса.

# 86
Пътувахме до едно село наблизо, където производители продават собствено производство. Заредихме някои неща за празниците. После се поглезих с маска за лице и коса. Сега очаквам в пълно спокойствие утре в работата да ни уведомят кога и за колко време ни затварят.

# 87
Днес ходих пак на планина, както всяка неделя. Този сняг, тази чистота и спокойствие ме накараха да се почувствам обновена и с едно особено чувство на вътрешна тишина и светлина.
Не мога да живея без планината, това е!

# 88
ММ направи пържени филийки и си ги хапнахме с мед, сирене и маслинки - толкова просто, ала адски вкусно. Напомнят ми за дните на село и за баба.

Сега пия късното си капучино и се ровя из форума. След малко продължавам с четеното на “Време да се живее и време да се мре”. Много ме впечатли. Напоследък съм обърнала поглед към класиките, които незнайно защо,съм пропуснала да прочета.

# 89
Правихме с ММ украса за елха от глина. Обожавам да правя нещо с ръцете си. ❤

Ще ги покажа в завършен вид тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт