🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 12

• 33 172
  • 842
  •   1
Отговори
# 570
  • Испания
Разбирам напълно това, което направи Маги. Не си прави никакъв PR.

# 571
    Хайде още малко и ще видим Боби. И аз се разревах.

# 572
    • където ми харесва
    Чест й прави на Булката с това, което каза, че Баба Яга заслужава да е първи! Браво!

# 573
    Хайде да сменим темата, че и аз се разстоих...

Да видим дали Баба Яга е Боби, Боби, Боби, Боби или... Къци, примерно. 😂

# 574
    Да видим дали Баба Яга ще е Боби... или Калин Grinning

# 575
    Не искам въобще да навлизам в конспиративни теории, Невена пее страхотно, но шоуто не е певчески конкурс... Наистина се изисква голям професионализъм и вътрешна сила, за да можеш да излезеш на сцена след такава лична трагедия. Беше адски неприятно да го раздухват така, мисля че на нея също не и беше приятно... Даже някаква измислена награда и дадоха, все едно от съжаление, а не за представянето ѝ.
    И в този ред на мисли, няма как да не си помисля, че са я побутвали дотук именно заради това, което й се е случило, защото не беше интересен образ от доста време насам.

# 576
    • Испания

Да видим дали Баба Яга е Боби, Боби, Боби, Боби или... Къци, примерно. 😂

Ааааааааа, недей с лошо!

# 577
    Разбирам напълно това, което направи Маги. Не си прави никакъв PR.

Смайли, за мен такива неща се правят в личен разговор, а не пред цяла България. Най-малкото е нетактично.

# 578
    Айде време е за любимката ни!

# 579
    И аз не го приех като PR, действително не всеки би могъл и би го направил. Мисля си, че класирането е съвсем добро и логично. Много харесвам Християна, но има още да се развива, Невена като певица е прекрасна, но Бабата направи шоуто! И всеки зае полагащото му се място!

# 580
    Боби 15 години не можеше да избяга от образа на идиота Турбото. Сега да не се бори още 15 години с Баба Яга? Grinning

# 581
    Аз чух, че казва че не иска да говори за лични неща. Не беше нужно това, сякаш употребиха трагедията й за ПР и ми се стори, че и на нея й стана тъпо от това.

# 582
    За мен това беше жест към силата и професионализма на Невена.

# 583
    Тя самата щом свали маската започна да говори за това, но я прекъсна ха. Когато я попитаха кога й е било най-трудно каза, че не обича да говори за лични неща, но й се е случило нещо... И Геро я прекъсна.
    То на Геро май това е любимото нещо в целият формат.... само прекъсва хората, даже Азис днес му се ядоса 🤣

# 584
    ММ се майтапи с мен, че баба Яга е Рачков.
    А детето чуло-недочуло, приглася "Само Рачко да не отпада!"- и той много я харесва.

Общи условия

Активация на акаунт