🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 12

• 32 995
  • 842
  •   1
Отговори
# 60
Нямам спомен Есил да е твърдяла, че нейният е най-тежък.

Иначе нали костюмът на Гарванът миналата година беше 30 кг.

# 61
Според мен баба Яга е Иван Юруков, може да сравните:

https://www.youtube.com/watch?v=nIXxqT-CdJM

https://www.vbox7.com/play:7a4ba96944

Има някои разлики, естествено, но има и много еднакви неща.
Според мен баба Яга трябва да спечели, независимо кой се крие зад маската. Момичетата пеят добре, но баба Яга прави шоуто, а това все пак е шоу.

# 62
Вече много пъти се спомена, че Иван Юруков има представления в театъра почти всяка събота вечер. Не е той.

# 63
Не виждам нищо общо с гласа на Юруков и гласа на Яка БОБИ Яга!

# 64
И на мен не ми изглеждат чак толкова тежки тия макарончета. По-скоро са неудобни, защото са обемни.

Крилата на Есил ми изглеждат по-трудни и неудобни за носене.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 14:58 от Вαнилия ♡

# 65
Ако говорим за комфорт, на мен най-неудобна ми се виждаше маската на Книгата. Цялото тегло ѝ се пада точно отгоре на главата, сигурно е било доста неприятно.

# 66
# 67
Гледах интервюто, потвържада няколко от теориите ни.

Първо - не се е опитвала да скрие коя е и да си преправя гласа (макар че изрично каза, че може), за нея е било по-важно да си изпее песента добре и да се “накефи”.

Второ - маската е била тежка, но е била широка, тоест по-удобна от прилепналите маски на много участници.

Абе, сладурана е иначе, ама защо се е навила да участва, като тръгва срещу цялата концепция на предаването...

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 16:44 от Lilly_85

# 68
Още един глас за Баба Яга, да спечели шоуто. Дано да не е Боби, и да е яка изненада, да стане интересно.

# 69
Ти пък, знаеш ли колко хора ще се разочароват, ако не е Боби? Макар че вероятността да е някой друг е почти нищожна.

# 70
Не знам защо трябва да има разочаровани, дали е Боби или не няма никакво значение. Който и да е човекът си е заслужил победата, а ако е успял и да ни заблуди кой е - още повече.

# 71
Миналата година масово се възхищаваха на Розата и Гарвана, а като си свалиха маските друга песен запяха.

# 72
Аз се абстрахирам от това дали харесвам човека зад маската. Имам неприятни наблюдения за немалка част от известните личности в България и ако почна да се нервирам, че ги дават по телевизията, краят няма да му се види. Нали са си свършили работата, забавлявали са ни и са се прикрили добре. Единственото важно за мен е участниците да са сравнително популярни, че някакви Кристиановци как да ги позная, като не съм ги чувала...

# 73
Аз не мога да се абстрахирам от човека отдолу. Боби ме кефи, бабата също, така че комбинацията за мен е чудесна. Обаче Есил ми е неприятна, така че няма как и образът й да ми хареса. И тя го потвърди с последващото си неадекватно държание.

# 74
  • Испания
alexandraraeva

По повод леката ми прилика с Мадона😜 Но не можем да отречем и @maria_ignatova28, коята също доста мяза на Майкъл🤩 #tbt @xfactorbg

Общи условия

Активация на акаунт