🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 12

• 32 996
  • 842
  •   1
Отговори
# 75
  • където ми харесва
Гласувах за втория сезон, по-интересен ми е от първия. И както казах Баб Яга го изнесе целия сезон на гърба си, ако не спечели, няма да гледам повече нито това предаване, нито капките!

# 76
  • София
Втори сезон ми е по-интересен заради Баба Яга.

# 77
  • София
Все си мисля, че булката няма да е Невена и ще има изненада. То и при бебето уликите му водеха към Криско, ама не беше той. И затова мисля, че ще има изненада след като булката свали маската.

# 78
Медальонът, който Булката донесе като улика, си е на Невена и има снимки няколко снимки с него. При Бебето нямаше никаква предметна улика, която да води към Криско.

# 79
Smileys, благодаря за новата тема и всичко свързано с шоуто, което публикуваш! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Гласувах за двата сезона. Първият като нещо ново и непознато за мен беше много специален. Вторият също ми беше много интересен. Много ми се иска на финала да има някаква изненада при свалянето на маските, но май няма такъв шанс. Баба Яга и Булката са ясни, но за Хищницата вече не съм съвсем сигурна, че Християна. Последната улика много ме разколеба. Някак си не си я представям всяка вечер с приятеля си да използват наргилето. Много ще се разочаровам, ако се окаже онази Джулия, която Азис все споменава.

# 80
Дали е всяка вечер не знам, но момичетата тук казаха, че е качвала сторита в Инстаграм как с приятеля ѝ пушат наргиле.

# 81
Здравейте, дали някой знае от къде и дали изобщо могат да се купят билети за предаването на финала? Извинявам се ако вече е коментирано, но не намерих отговора си. Благодаря предварително и усмихнат ден Ви желая! Simple Smile

# 82
Не се продават билети. Всички в публиката са с покани. От време на време правят игри във Фейсбук и може да спечелиш такава, но май вече е късно за това.

# 83
Бебето заслужаваше да бъде на финал, наред с баба Яга направиха шоуто, вече ми е скучно да гледам, особено като знам и кои са, само заради баба Яга ще ми е интересно. Може да върнат бебето като гост маска вместо Бухала. Предполагам че е много добра идея. Между другото маската на баба Яга е най-удобна,не тежи, и позволява много движения за разлика от всички останали.
Аз съм за първи сезон. Някакси вяло тече този 2 сезон, скучно, и костюмите не ми харесват, сравнение с американския костюмите са къде по-интересни и красиви, неплашещи, също и техният панел по ме кефи ,и изразяват повече емоция за разлика от нашия.

Като чета коментарите на американци и те искат да видят Обама маскиран.😂😂😂

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 15:50 от La Gitana

# 84
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Какво стана с момичето, което спечели покани? Нищо не разказа след това, или аз някъде го пропуснах?

# 85
  • София
Мисля, че се спрягаше Ева Веселинова за Хищницата. Бременна е, явно не е тя, ако още някой се чуди де Simple Smile
Скрит текст:

# 86
И аз не срещнах отзиви и впечатления от момичето със спечелените покани.

# 87
  • Испания
Мисля, че се спрягаше Ева Веселинова за Хищницата. Бременна е, явно не е тя, ако още някой се чуди де Simple Smile
Скрит текст:

Доста глупавичка е, но е красива бременна. Да е жива и здрава!

# 88
Искате, не искате, най-вероятно Християна Лоизу е Хищницата. Начинът ѝ на говорене беше най-голямата улика от всички показани досега.

# 89
Честно казано не ми се иска да е Лоизу, защото е слабо представянето ѝ тук, а от Х-фактор имам по-добри впечатления за певческите ѝ възможности, но е много вероятно да е тя. За съжаление не мога да кажа, че ако си крие нарочно гласа, успява да се справи добре за сметка на това с образа като цяло (мое мнение).

Общи условия

Активация на акаунт