🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 12

• 32 998
  • 842
  •   2
Отговори
# 90
И аз мислех, че е по-добра, но се убедих, че не е универсална певица. Някои неща ги пее много добре, други - не. Има доста нейни клипчета в YouTube от гостувания в разни предавания, личи си как някои неща просто не са ѝ по възможностите, а за съжаление в “Маскираният певец” почти винаги си избира неща от втората категория.

# 91
  • Испания
Здравейте, дали някой знае от къде и дали изобщо могат да се купят билети за предаването на финала? Извинявам се ако вече е коментирано, но не намерих отговора си. Благодаря предварително и усмихнат ден Ви желая! Simple Smile

Пробвай ТУК! Сигурно наградата е покани.

# 92
Аз не разбирам защо трябва те да си избират сами песните, след като имат сцена ристи и режисьори. Може някъде да е казано, но съм забравила ,по ще е уместно тези, които си разбират от работата да изберат песни, да е весело, а не като последното предаване скука. Ако искат да изглежда по-различно могат да променят аранжимента на песента.

# 93
Идеята е, че като песните са си техен избор, могат да издадат себе си или да ни заблудят. Дават им още един начин да се прикрият просто. А екипът решава в какъв ред да се изпълнят въпросните песните, за да се получи предаването добре.

# 94
Аз като гледах американското издание всички звучаха като себе си и никой не се прикриваше, просто ги разпознаваха по уликите.

# 95
С Яка БоБи Яга ,доколкото знам,сме от една "кръвна група" по отношение на музиката,и човекът си пее това,което си му е на сърце-затова му се получава.Ако трябваше да се прикрива и беше тръгнал с чалгария,сигурно нямаше да го познаем.А и той самия себе си едва ли би познал:smiles:

# 96
Нашите се опитват да са по-добри от западните. И в интерес на истината успяват.

# 97
Чудя му се на човека(баба яга) от този "висок скок" как улучва верният тон. То диафрагма чудо.😂😂😂

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 20:12 от La Gitana

# 98
След като Калин Врачански издържа нечовешките танци и бързото рапиране в Капките на песен на Уил Смит, нищо не може да ме учуди. Боби между другото направи нелош Джеймс Браун, там също яко танци, а те му се удават страшно много, така че не съм изненадана изобщо.

# 99
Участниците не пеят на живо. Песента е записана предварително, на сцената само си изпълняват хореографията. Екипът на предаването изкоментира, че маските са доста тесни и няма как да се пее през повечето от тях.

# 100
  • Далечният изток
Участниците не пеят на живо. Песента е записана предварително, на сцената само си изпълняват хореографията. Самият екип изкоментира, че маските са доста тесни и няма как да пеят през тях.

Това се коментира за стотен път и за стотен път да кажем, че не е вярно. Никога не са казвали, че не се пее на живо. Напротив. Предишния сезон казаха, че СЕ пее на живо. За този сезон не съм срещала подобни коментари, освен в бг мама разбира се.

# 101
За първия сезон няма да коментирам, но за този много пъти се каза в предаването, че на записа е добавено еди какво си. Милена също разказваше, че с момчето с ефектите са слушали песента ѝ, но той не е могъл добре да ѝ прикрие гласа заради хрип и я оставили така. Кристиан каза, че по време на един от лайфовете му е станало лошо и се е опитал да се свърже през микрофона си (който им е вътре в маските) с апаратната - казал е, че ще припадне, но в крайна сметка успял да си довърши. А Къци спомена, че в някои от маските няма грам въздух и дишат през тръбички в носа. Как си представяш да пеят тогава?

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 21:09 от Lilly_85

# 102
Ягата наистина се справя с всичко, за разлика от певиците там

# 103
  • Далечният изток
За първия сезон няма да коментирам, но за този много пъти се каза в предаването, че на записа е добавено еди какво си. Милена също разказваше, че с момчето с ефектите са слушали песента ѝ, но той не е могъл добре да ѝ прикрие гласа заради хрип и я оставили така. Кристиан каза, че по време на един от лайфовете му е станало лошо и се е опитал да се свърже през микрофона си (който им е вътре в маските) с апаратната - казал е, че ще припадне, но в крайна сметка успял да си довърши. А Къци спомена, че в някои от маските няма грам въздух и дишат през тръбички в носа. Как си представяш да пеят тогава?
Не на записа е добавено, може да се добавят ефекти и докато се пее на живо.
Възможно е и на запис да пеят, но ти се изказваш като последна инстанция, все едно си от продукцията и ти правиш записите...
Аз реално не мога да кажа с категоричност пеят ли на живо или не. Но забелязвам в последните две предавания, че гласовете не са обработени.

# 104
Не се изказвам като никаква инстанция. Изказвам се като човек, който е слушал всички (или почти всички) интервюта по темата. Самият факт, че не един, а трима участника казват такива неща, е достатъчно показателен.

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 03:12 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт