🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 12

• 33 000
  • 842
  •   1
Отговори
# 105
  • Далечният изток
Нали екипът на предаването е коментирал!? Ако може линк или поне да кажеш къде си го чула или прочела... Последно от участниците или от екипа са коментарите?

# 106
И без да слушаш интервюта, е видно, че не пеят на живо.

# 107
И двете. Влади Априлов веднъж си сложи маската на Змията и се опита да пее през нея. Ами, нищо не стана - излезе едно “Аааа” все едно е в асансьор. Сам си каза “Не може да се диша, камо ли да се пее”. Сега се сетих и как Теди Кацарова каза, че по време на песента на Кейти Пери без да иска е глътнала парче дунапрен от маската и се е задавила. Накрая е успяла да го преглътне, но не е могла да диша. Да имаш спомен някога Палячи да е спирала да пее, да се е давила в микрофона или да е звучала без дъх?

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 22:18 от Lilly_85

# 108
Когато отговарят на въпроси, почти нищо не се чува, абсурд да изпеят песен и да звучи така ясно.
Най-малкото щеше да се чува шумолене, заглъхване от костюма и т.н.

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 08:31 от Вαнилия ♡

# 109
Няма как да пеят на живо, просто абсурд. Не вярвам никой да е сподобен да пее, особено пък вярно, като има 5 килограма силикон и дунапрен върху лицето си. То и миналият сезон май някой от участниците беше издънил при Гала, че пеят на запис (Къци ли беше или Юлиян?), та явно тази година са решили да не правят безумни твърдения.

Къде е момичето, което беше спечелило покани за полуфинала? Искаме отзиви. 😃

# 110
Дам, със сигурност са записани песните, вижте ние като говорим през тънките предпазни маски, не се чуваме камо ли през или във такава "кутия". Освен това при лудите танци на бабата не може да звучат постоянно така равномерно и ненасечено и дишането и пеенето. Такава ни е физиката Wink
Но по скоро съм склонна да вярвам че не добавят сериозни ефекти на гласа. Колкото изпълнителят успее да си го преправи, толкова.

# 111
  • където ми харесва
Значи, толкова пъти се случва, по време на изпълнение, ръката на дадения изпълнител, която държи микрофона, да е доста далече от лицето му, че не остава грам съмнение, че пеят на запис. Което е и нормално де, с тия маски, просто няма как да се получи.

# 112
  • Далечният изток
Предишният сезон някои маски имаха по 3 микрофона, вътре в самата маска. Сега не знам как е.

# 113
  • Испания
Когато вчера някой публикува снимка на Ева Веселинова бременна, се възмутих наум, че в "На кафе" нищо не са казали, но току-що го съобщиха. Ще има близнаци. Да е жива и здрава!

# 114
  • София
Благодаря за темата.
Айде чакаме Бабата да се развихри като за последно в събота. 😀

# 115
  • Sofia
Пак ли по две песни ще пеят?

# 116
  • Испания
Пак ли по две песни ще пеят?

Да.

Маскираният певец

Дни преди големия финал ви поздравяваме с едно специално видео от репетициите за полуфинала! Вижте какво прави екипът ни от таланти по време на кратките паузи! Забавлявайте се!

ЦЪК!

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 17:01 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 117
Благодаря за темата.
Айде чакаме Бабата да се развихри като за последно в събота. 😀
И да си свали маската последна на сцената ! Очаквам си порцията ROCK с нетърпение!

# 118
И аз мисля, че повечето изпълнения бяха на запис.

# 119
Привет! Привет! Извинявам се за забавянето с коментара, но правя едни ремонти във Варна и в съчетанието пътуване София - Варна ми беше адски изтощаващо.
Така, без много много лирически отклонения.
Доволна съм от преживяването на живо. Ммм, ако трябва да съм честна пред телевизора ми е малко по-удобно, защото трябваше да нося очила под шлема, за да мога да виждам все пак, но преживях го.
Впечатления:
Ще започна от това дали пеят на живо. Според мен не. Вероятно има участници, които могат и да го правят, но четирите маски бяха на запис. Хищницата наблягаше на движения, дори понякога ми идват в повече. Все едно преиграва. Песен като “притурила се планината” не мога да си представя да я пее под маската.
В сравнение с булката има малко по - едри бедра. Булката е супер слабичка и дребна. Отново не мога да кажа на 100% някаква видима разлика в ръста. Според мен еднакво високи. Не мисля, че е Златка Райкова. Както предположи Азис...
Булката беше доста статична, не мога да кажа нещо уау за нея.
Но!
За Баба Яга.... е, няма такова шоу !!! Беше супер готино да гледам този артист на живо. Такава енергия, такава отдаденост. Приел си е ролята сериозно и си личи във всеки жест. Доста луда работа. Впечатли ме това, че има доста слабички крака, след като два пъти му се вдигна фустата. Носи малък номер обувки. Приличаха ми на найк. Определено бяха спортни.
Има голям заряд в този човек. Знае как да забавлява. По едно време, докато се мяташе си викам, абе това да не е Рачков. После Азис го предположи, но не мисля. За мен е Боби Турбото. Ясно е, че има подвеждащи, по-скоро двузначни улики, но тази енергия, подскоци, мятане, тичане са присъщи за него. А и ако Рачков не може да пее, абсурд е изказването на Азис.
Относно симбиозата Геро -Зуека. Да, били са комплект в Господарите, но в маските нещо не ми допадат. По едно време все едно бях на театър, ама с аутокю.
Журито няма как да вижда това, което може да не убегне на публиката, защото са си доста далеко и високо. Биноклите им надали ще помогнат.
Балетът е веднъж. Особено с Баба ни Яга имат страшна симбиоза.
Нещо, със сигурност пропускам, но питайте. Сега съм по-свободна. Имам си време и за форума. 😋

Общи условия

Активация на акаунт