🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 12

• 33 014
  • 842
  •   1
Отговори
# 120
Аз мисля ,че за сезон 3 водещ на предаването трябва да бъде Боби Турбото. Ще е много добро попадение. Може и сам да е , да не са двама, пак ще е забавно. А може и да е жена другият водещ до него, например Елена Брусарска, толкова "луда"като него.😃😃😃 Май на всички не им харесва досегашните водещи. Халваджиян има нужда от нови лица.

# 121
Сакън! Не го виждам като водещ-да му подават репликите на аутокю-то-не става!Него яко  си го хапят калинките .Не го слуша главата,няма да му се получи като водещ.Не всички реплики на водещите ,които им"подават",са ми забавни.Повече ще му отива нещо като "Шоуто на Баба Яга(или БоБи Яга)",абе там нещо може да измисли Маги.То пък аз какви простотии сътворих...Тъкмо се е отървал от образа на Турбото,сега ще му викат Боби Ягата!

# 122
  • Испания
3y3u, много ти благодаря, че сподели.

Радвам се, че си останала доволна. Това, което споделяш, напълно съвпада с възприятията ми на формата.

Очаквам утре да поздравим яката Баба Яга с победата.

# 123
Като започне една вълна на всеобщо харесване/или обратното/ чак заразно става.Сега пък и водещ, президент го направете Joy
А дано изскочи от маската друг Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning
Благодаря и аз на ЗуЗи Flowers Hibiscus

# 124
А дано изскочи от маската друг Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning
Благодаря и аз на ЗуЗи Flowers Hibiscus
А дано не!🤓🥳🐒😈👺🙈

# 125
  • София
Еее, защо не, толкова е малък шансът за изненади. Аз ще съм доволна. 😀

# 126
Благодаря за споделеното преживяване на живо. Аз повече чета, така че ми беше интересно. Голямо припадане по тази баба, ако не е Боби кво ще правите не знам... ще настане един всеобщ траур 😁Шегувам се, и аз смятам че е той.На мен  ми харесва най-вече пеенето в това предаване, знам че концепцията е друга, но какво да направя като обичам хубавата музика и гласове. Та в този ред на мисли си ми харесваше да слушам Деси.

# 127
Ах, и и пропуснах нещо. Винаги съм се чудела колко виждат участниците от маските си. Ами.... например макаронът, няма шанс да види нещо. Вижда само напред, в краката си не може да погледне. Преди да свали маската мина по сцената да поздрави гости. И се обърка. Вероятно и от емоциите. Тя Десислава си каза, че доста време и отнело да изучи сцената. За малко да падне от сцената, преди да свали маската. Май на излъченото по телевизията не си личеше толкова. На живо гласът на Десислава си личеше, не от километри... просто пред тв е имало пъти да се заблуждавам. Другите участници си звучат като по тв 😂
Хищницата също не вижда много, много. Булката не вижда добре надолу, но каската позволява повече наляво и надясно. При Баба Яга има една идея повече видимост. Иначе не ми се вярва да се мята така из сцената. Все пак я обиколи, яхнала метлата.
Мисля, че пропуснах да отбележа какво не ми допадна чак толкова. Например хрупащите деца и възрастни разни чипсчета и други гризки. И после това, че родителите им забравиха да дадат пример, че все пак си почистваме, а не си оставаме боклуците по земята - пликчета и бутилки от вода. Това не е свързано с шоуто, но мен ме дразни по принцип.
Иначе имаше доста деца. Изненадах се.

# 128
Някой известен мяркаше ли се- Магърдич?

Май само аз не припадам по Ягата- много ме дразни самата маска, пък ако ще и Брад Пит да е под нея.Simple Smile

# 129
И аз не припадам по Баба Яга,. Забавен образ е, но нищо кой знае какво не виждам, особено имайки предвид суперлативите, които се изливат темата. Аз понякога седя, чета и се почесвам недоумяващо...

# 130
Мисля,че отдавна сме минали възрастта,за да припадаме по някой.Аз поне.Даже в тинейджърските си години (които бяха преди около 100 г.),не помня да съм припадала по някой.Не припадам по външния вид на някой,дори и цитирания Брад Пит да е.Харесвам образа на Баба Яга ( който и да е ),за: 1.Темперамента и лудостта-при нея адреналина е на макс.,2.Вживяването в образа,3.Избора на песни-всяка една от тях е песен,която съм слушала (и ще продължавам да слушам) с кеф,4.За това,че всяка събота ми създава настроение,каквото не получавам от другите останали  маски и се забавлявам единствено с този образ-пак казвам,който и да е под маската.Както каза някой по-назад в темата-Баба Яга изнесе цялото шоу на гърба(гърбицата)си.Затова не припадам,а свалям шапка на таланта под маската. Просто споделям мнение-както го правят тук и всички останали.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 12:37 от rainbow9020

# 131
Напълно съгласна съм с Рейнбоу. Накратко - харесвам този образ заради цялостно представяне, чудесен избор на песни и изобщо не ме интересува кой е под маската в случая. Важното е, че наистина прави шоу - а миналата година такова представяне липсваше.

# 132
Иначе имаше доста деца. Изненадах се.
Като врътнат камерите към публиката и на мен ми се струва, че почти всеки е с дете. Чак се зачудих дали изрично не канят хора с малки деца. Много е странно.

# 133
Да. Маги беше зад панела. Вероятно там е апаратната.
Не можеш да го объркаш, предвид прическата. Всъщност така го и забелязах 😂
Гледах снимки на Зейнеб в инстаграм. По написаното от нея и самите снимки, оставам с воечатление, че се изявява като гримьор. Но дали в Маскирания певец.
Зад една от основните камери седеше Бебо Халваджиян.
Хванах и Владо Пенев да се снима на паркинга с фенове 😋

# 134
Те Бебо постоянно го казват без да искат.

Изобщо не ми се иска да свършва това предаване. Макар да не го следя на живо, си се зарибих и си го гледам на запис когато имам време.

Общи условия

Активация на акаунт