🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 12

• 33 018
  • 842
  •   1
Отговори
# 135
Аз всеки път се каня да го гледам на запис, за да пропусна безкрайните реклами, ама пък ми е по-интересно да коментирам с вас, докато го излъчват. 😃

# 136
Аз пък не успявам да се включа навреме с коментари по време на предаването и трудно ги следя, после се връщам да чета, че обикновено съм заета и с децата, които нищо че са малки гледат до половината предаването (после често трябва да го гледам от телефона и понякога слушалките помагат- чува се по-различно).
Чакам в събота Баба Яга да победи 👍🏻 (дано само не надделеят други фактори и причини-  за други лица)

# 137
И на мен ми прави впечатление, че има много деца.
Много тъпо и неуважително да хрупат чипсове, в тази обстановка пък без коментар... явно за това са с тези бутафорни пластмаси по главите.

Зейнеб гримьор?! 😏
не ми се вярва, преди време я включиха при Гала, останах с впечатлението, че си гледа детето и не се занимава с ТВ на този етап.
Камо ли пък да стане гримьор, абсурдно ми звучи.

# 138
3y3u, тези шлемове и подбрадници там ли ги раздават, за да не стоите с маски пред камерите, или хората сами си ги носят? Тоест по избор ли е? От известно време се чудя.

# 139
Тази снимка на Зейнеб е от студиото на Маскирания певец. Студиото, както знаете е в Горубляне. Затова направих тези заключения,може да греша, разбира се
Скрит текст:
Ами имаше и хора с маски, които са си стандартните. Шлемовете са препоръчителни. Можеш да си занесеш твой шлем или такава прозрачна маска, която си слагат на брадичката. Има възможност да си купиш шлем от там в порядъка на 5-6 лева. Важното е да се спазват мерките. Според мен идеята е да се виждат и лицата, емоциите на зрителите.

# 140
Аз не виждам да се спазват някакви мерки - нито има дистанция между публиката, нито тези пластмаси ги носят както трябва, шлемовете масово ги слагат козирки, а тези отдолу както и да ги сложиш не вършат никаква работа.

# 141
И според мен шлемовете и тези другите пластмаси, без обикновена маска ще помогнат, но... едва ли и самите маски ни пазят някакви. абе, с две думи, ако ти е писано да се удавиш, няма...
иначе разстояние има. На реда между столовете си има по метър и половина поне. Не съм ги мерила, но така изглежда на просто око 😂
Смеех се на това, че вкъщи по домашни пантофи и на ракийка със салатка е по приятно на рекламите 😂😂😂

# 142
  • Испания
Скрит текст:
И според мен шлемовете и тези другите пластмаси, без обикновена маска ще помогнат, но... едва ли и самите маски ни пазят някакви. абе, с две думи, ако ти е писано да се удавиш, няма...
иначе разстояние има. На реда между столовете си има по метър и половина поне. Не съм ги мерила, но така изглежда на просто око 😂
Смеех се на това, че вкъщи по домашни пантофи и на ракийка със салатка е по приятно на рекламите 😂😂😂

По време на рекламите нищо ли не правят?

Навремето в "Каналето", "Шоуто на Слави" най-голям купон ставаше по време на рекламите.

# 143
Аз също щях да питам Какво се случва по време на рекламите, те не са веднъж и дваж, и доста често.

# 144
  • Варна
Аз не разбирам защо толкова се изумявате, че има много деца там. Децата обожават предаването. Моята дъщеря всяка събота повтаря, че иска да отиде. Почти на 5 е...
Предвид обстановката, факта, че не сме от София, и трудното уреждане с покани, не си го и помислям. Но ако обстоятелствата бяха други, бих я зарадвала. Защо не?

# 145
Аз лично се изненадвам, защото предаването е само с покани. Което значи, че умишлено подбират хора с малки деца. Доста странно, при положение, че от самото начало се твърдеше, че това не в детско предаване, съответно “страшните” маски (като на Змията, Палячи) не са проблем. Освен това мен лично ме дразни като хукнат по сцената... Не че не го разбирам - едно дете да отиде, после всички искат, нормално е, но все пак е малко излишно, особено във време на пандемия.

# 146
Ами не. Няма шоу в шоуто на рекламите. Може да хапнеш, да пушиш и т.н. Чакат да минат рекламите. Редят декори, ако е необходимо.
Също съм била на Шоуто на Слави и там имаше някоя и друга песничка, смешка...
Това с децата и гушкането, Лили, съгласна съм. Имам деца, обичам децата, първият път ми стана мило, ама после на всяка маска ...

# 147
Здравейте, от известно време ви чета! Ей, много сте добри, как ги разпознавате.
Днес попаднах случайно на една статия, явно е преписано оттук. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 148
  • Испания
Да. Същата "статия" излезе във "Флагман".

# 149
Гледах го току що. Каза същите неща, които й тогава (след разпита на Хищницата). Че била Плаха душа, нежна дама, т.н.

Общи условия

Активация на акаунт