🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 12

• 33 024
  • 842
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Според вас довечера ще има ли изненада при свалянето на някоя от маските?

# 151
  • Бургас
Според вас довечера ще има ли изненада при свалянето на някоя от маските?

Много ми се иска да има изненада. Баба Яга и да е наистина Турбото, ще се зарадвам, но поне другите две да не са спряганите...

# 152
Аз не очаквам изненади. Мисля, че в темата ги разгадахме всички, без Бебето.

# 153
  • Варна
Аз все още се надявам на изненада при Хищницата. Simple Smile

# 154
Хищницата ще ни изненада според мен.

# 155
Никой няма да ни изненада. Не видяхте ли, че и маската се намери и постна тук?

# 156
Аз не очаквам никакви изненади довечера, но се надявам на един хубав концерт. Нямам търпение да видя кои песни са ни подготвили.

# 157
# 158
Аз не очаквам никакви изненади довечера, но се надявам на един хубав концерт. Нямам търпение да видя кои песни са ни подготвили.
Само се надявам двете девойки да не го обърнат на финал на певчески конкурс, че не ми се слушат Селин Дион и Марая Кери.

# 159
Надявам се и аз на истинско шоу, певчески конкурси сме гледали в други формати.
Е, аз съм си за Баба Яга, но искам и другите да се опитат поне да бъдат забавни.

# 160
Само се надявам двете девойки да не го обърнат на финал на певчески конкурс, че не ми се слушат Селин Дион и Марая Кери.
Ау, сакън! Вече като чуя песента от "Титаник" или "Hero" на Марая Кери ми идва да си прережа вените. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Надявам се Баба Яжка да ни зарадва.

# 161
Hero вече е изпълнявана от Хищницата, едва ли ще я повторят, но My heart will go on ще ми дойде в повече.
Ако има изненада, то ще я направи Бикът. Другите ще са обичайните заподозрени.

# 162
За огромно наше съжаление балади бол, тъй че да очакваме Булката и Хищницата отново да приспиват драгия зрител.

# 163
Не мисля, че за финал ще са им избрали сърцераздирателни песни. Все пак трябва да има шоу, динамика.

# 164
Не мисля, че за финал ще са им избрали сърцераздирателни песни. Все пак трябва да има шоу, динамика.
А дано! Иначе ако трябва пак да слушаме Уитни Хюстън,Кристина Агилера и т.н.-аман! Ох,пропуснах-"Кен лий"не сме слушали:).Приготвих кърпичките за изпълненията на дамите,а при изпълненията на Баба Яга ,този път съм предупредила комшиите...

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 17:54 от rainbow9020

Общи условия

Активация на акаунт