🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 12

• 33 025
  • 842
  •   1
Отговори
# 165
  • София
И аз се надявам да няма подобна надпревара по надпяване.
Също и най-голямото ми опасение,че продуцентът тачи х-факторите и обича да ги награждава,да бъдат разбити на пух и прах и победителят да е Бабата Яга!

# 166
Баба Яга без съмнение е победител вече, поне в зрителските очи или поне по-голяма част от тях, следейки изказаните мнения тук и на други места. Поне короната на BG-mamma мисля, че е заслужил напълно 👍🏻👏🏻🤴🏻!

# 167
С нетърпение чакам старта. Според мен изненадата ще е Бикът.
Пожелавам ви приятно гледане и само готини емоции 🤩🤩🤩

# 168
  • Испания

Лайв на Алекс

Дано финалът е разтърсващ!

# 169
Мда, Рачков къде ли не го слагаха... Първо беше Бебето, после Мозъкът, сега Баба Яга... да не вземе днес Бикът да си свали маската и той да изскочи от там?

# 170
Първоначално ми хрумна на мен, че може да изскочи от маската на Бика, но после се сетих, че може и да няма никакво участие, че имаше разни хора във ФБ, които упорито вярват, че е Баба Яга (и ако е  Бика, ще им развалят очакванията, т.е. да останат някои с тези си предположения и да не излиза изобщо). Да, ама може би догодина, като гост-маска.

# 171
То си личи от километри, че Баба Яга не е Рачков, ама едно си баба знае, едно си баба бае...

# 172
  • Wonderland
Приятно гледане на всички! Радвам се, че и този път се събрахме весела компания да обсъждаме шоуто!  Този сезон пак се водех от вашите предположения. Ами...не мога да разгадая кой е под маската и това си е Blush На всички вас - корони за топ детективи Wear Crown

Яка Баба Яга Hands Facepunch

# 173
Почти съм сигурна,че тази вечер Рачков ще изскочи от някъде.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 19:45 от rainbow9020

# 174
Аз пък съм почти сигурна, че няма да изскочи от никъде.
Колкото до детективските ми способности, видя се колко ги имам... Миналата година доста ги усещах по гласа и се оказвах в доста случаи права и реших да използвам това ми "качество" и тази, ама ударих на камък. Е, Кристиан Кирилов не го бях чувала, затова и гласът на Златото ми напомняше на този на Румен Угрински, Явор Гигов и Ненчо Балабанов.

# 175
Почти съм сигурна,че тази вечер ще изскочи от някъде.
И аз. Както и Маги се надявам да не реши да се мушка в някоя маска пак.

# 176
Е и аз мисля, че няма да се появи Рачков днес като Бика, ама така си мислех и, че няма да маскират за малко с бебешкия костюм Криско.
Дано направят все пак запомнящ се със шоу финал.

# 177
  • Испания
От лайва на Алекс

# 178
Надявам се на добро шоу.
И Баба Яга победител - иначе ще се разправяме Hands MuscleJoy

# 179
  • София
Азис как се е барнал.

Общи условия

Активация на акаунт