🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 12

• 33 125
  • 842
  •   1
Отговори
# 630
БРАВО БОБИ!Ох,заблудил ги.Толкова и разбират от артисти.Сано,та Сано.

Все едно не са чели тук Simple Smile хаха

# 631
Свърши. Беше удоволствие да коментирам с вас, догодина дано пак се видим в тема с подобно заглавие, а и дано преди това.

Смайли, много благодаря, че организираше и поддържаше темите в този приятен вид толкова време. 🌹

# 632
  • София
Браво, Боби! Страхотно представяне през целия сезон!
На мен ли ми се стори или Фънки мънкис излязоха непредвидено за последното изпълнение? Много ми хареса.

# 633
Хареса ми как балетът излезе накрая да танцува заедно с Боби. Личи си, че за тях е било удоволствие да са част от неговите изпълнения.

# 634
  • UK
Заслужена победа, страхотен избор на песни и страхотно шоу,  ще ми липсва Баба Яга 😍

# 635
Момичета,много ми беше приятно във вашата компания,благодаря на всички ви,бъдете здрави и спете спокойно-най-добрият победи!

# 636
Аз също не понасях образа и не го гледах по времето, когато се вихреше. Но "Турбото" отдавна не ме дразни и май не го и свързвам с оня щурак, просто така е известен Боби, нищо лошо не влагам в това название и вече не ме дразни. Simple Smile. Баба Яжка и на мен ще ми липсва!

# 637
  • В страната на мечтите.
Flowers HibiscusFlowers Hibiscus Много се радвам, че наистина е той. Пак се разплаках, ама от щастие.

В момента съм малко емоционална (хормоните имат вина) и искам да ви кажа, че ми беше изключително приятно да обсъждаме всяка събота заедно и да си правим наше си следствие. Ще ми липсвате, момичета. Следващия сезон пак тук заедно Kiss Flowers Hibiscus

# 638
Браво на Баба Боби Яга Турбото! Много добро настроение носи този артист (нарочно използвам тази дума, а не актьор, защото прави цялостен образ) и остави чудесно впечатление от участието си в това шоу 👍🏻👏🏻!

# 639
Боби и Къци направиха шоуто и показаха отношение! Професионалисти! Останалите...евтин пълнеж.

# 640
Като заключение от мен в темата-беше ми приятно с вас момичета!(и момчета)
Боби беше прекрасен,и никой не би имал тази енергия и харизма.Дори Гърбов,при него годинките вече не са малко.Чудесе Боби!
Като водещ хиляда пъти предпочитам Геро пред Рачков.Последния много пресолява манждата.
Панела-чудесен.Азис-пълна изненада за мен.Супер забавен и готин човек.Алекс-красива и интелигентна.Владо-определено има чувство за хумор и доста интелект.
Общо взето Доволна!!!
До другия сезон пичове Wink

# 641
Като заключение - да се опитваш да познаеш даден артист по гласа не винаги помага, примери бол.

# 642
Беше голямо удоволствие да обсъждаме заедно, дами и господа! С вас шоуто беше още по-яГо. Heart Благодарности за всичките теми, Смайли! Kissing Heart
Ще се "видим" пак следващият сезон! Flowers Four Leaf Clover

# 643
  • София
Много благодаря за приятната атмосфера в темата, дами! Супер разтоварващо ми действаше и чакаме трети сезон. ❤️

# 644
  • Бургас
И на мен мен ми беше много приятно с всички вас !
Смайли, много благодаря за уникално организираните теми!
До следващия сезон!

Общи условия

Активация на акаунт