🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 12

• 33 167
  • 842
  •   1
Отговори
# 705
  • Испания
Скрит текст:
Какво е това злобно, бездарно и завистливо човече със спешна нужда от слухов апарат. (DMS Kristi) 😜
Може пък да е някоя бивша на Боби, която не го е прежалила...

На мен празничното издание миналата година ми хареса, защото участниците бяха някои от предположенията през сезона.

В следващия сезон искам да видя: Деян Донков, Калин Врачански, Иво Димчев, Владимир Михайлов...

От изброените искам Владо Михайлов със сигурност. Иво Димчев - по-скоро като кофражист, пардон, панелист.

# 706
Аз също искам Владо Михайлов, както и Сано, Галин, Део / Лео Simple Smile
От дамите: Крисия, Алекс Раева, Михаела Филева, Надя (която беше в Deep Zone)
Много ще се изкефя и на някой спортист, но кой ли би могъл да извади и такъв талант, че да се задържи под маската Thinking

# 707
Божинката 😂

# 708
  • Испания

За наказание на кого?

# 709
Понеже някои предположения за Бабата бяха и за Христо Гърбов, мисля че би бил един забавен образ и той с подходяща маска. Или Руслан Мъйнов.

# 710
Руслан е голям сладур, но неговият глас ми се струва прекалено разпознаваем. На Христо Гърбов може да му се получи готино обаче.

# 711
  • София
В рамките на шегата - Жоро Игнатов. Grinning

# 712
Хахахха как наказание - виж колко е музикален, хит след хит вади 😁😁😁

# 713
малко офтопик - някой да изкаже впечатления от Извънземни страсти? синът ми много иска да ги заведа, но предполагам няма да е подходящ за дете?

# 714
Невена Цонева гостува тази сутрин в "Здравей, България".
Беше усмихната и каза, че е добре. Разказа как като я видели ѝ казвали "Булката" и това вече и е станало като прякор. Алекс Раева я била разпознала във втория епизод, но ѝ били казали, да не казва повече, че е Невена, за да запази интригата до края на предаването. Обяснение защо се правят на луди „панелистите“.
Водещия Виктор Николаев не пропусна да я пита как е преодоляла смъртта на баща си и да запазила професионализма. Тя естествено се насълзи и каза, че това е твърде лично и няма значение. Оператора приближи кадъра, за да се види, че са ѝ насълзени очите.  Кому е нужно? После промениха темата, но късно. Повече не се усмихна.
Очаквах, че няма да я питат за баща ѝ, но сбърках. Тези журналисти нямат никакви скрупули.

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 09:45 от ЧревоУгодник

# 715
Прекаляват когато се ровят в личната трагедия, и без това на Невена ѝ е достатъчно тежко, че само да я разпитват и затова. Оценявам показания от нея професионализъм в случая и напълно я разбирам, но медиите понякога нямат никакъв такт.
Невена има талант, но и малко късмет, за съжаление.

# 716
Аз бих искала да видя Николай Урумов в следващия сезон.

# 717
  • Далечният изток
Майка ми много доволна от финала и изненадана разбира се, но защото не е чела темата.... Simple Smile Аз като ги знаех вече кои са, разконспирирани почти от самото начало, за мен нямаше никаква изненада....

# 718
Ааааа, масово тук дълго време отказваха да повярват, че Хищницата е Християна Лоизу, но аз тъпо и упорито набивах това име. Същото е и с Баба Яга - я Александър Сано, я Калин Врачански, я Асен Блатечки, я Иван Юруков, я Деян Донков... Аз обаче трудно мога да сбъркам с този глас, явно ми се е запечатал в главата.

# 719
Коя е Кристи Петрова? Хм, в нейният дух казано: вечно мрънкаща срещу всичко, главен редактор на малотиражен вестник. За визията й няма да коментирам. Баба Яга изглеждаше по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт