🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 12

• 33 158
  • 842
  •   1
Отговори
# 690
Така и не прочетох обясненията за уликите, но преди време някой от нашите във форума откри, че разстоянието от Ларнака до София е 1663 км, така че сигурно е това. Довечера ще си пусна клипчето да видя дали е това. А и какъв конкурс е спечелила.

# 691
Нищо не пише за въпросното число, но за конкурса за красота - да, само че в категорията "Най-добър глас". А четирите единици са свързани с нумерологията в хороскопа ѝ Grinning
Да разбирам ли, че родителите на Боби са го разкрили едва след второто предаване? Малко ми е странно, защото някои потребители тук успяха още след първото, но явно доста добре се е прикривал.

# 692
Имаше нещо за конкурс и награда за най-добро вокално представяне, ако съм запомнила.
Но други улики нещо не пасват много добре, напр. това че от всички е смятана, че е израснала като принцеса- ами никога не ми е хрумвало на мен такова нещо пък, както и образа на жена-изкусителка никак не съвпада. Това с ангелските криле също май пропуснаха. Струва ми се, че се опитаха Християна да изгради нов образ за себе си пред широката публика и дано само не залитне към поп-фолка.

# 693
Но пък имаше една много съществена улика, която елиминира ошпочти всички останали заподозрени- че е около 30 годишна и неомъжена. Маската също беше доста показателна, останалото май колкото да има нещо Simple Smile

# 694
Но пък имаше една много съществена улика, която елиминира ошпочти всички останали заподозрени- че е около 30 годишна и неомъжена. Маската също беше доста показателна, останалото май колкото да има нещо Simple Smile
Точно! Тинтири-минтири.Изсмукват си от пръстите разни "улики".А ангелските криле,поне аз доколкото разбрах,свързаха с 1111,което било ангелско число.Глупости на търкалета.Леле,на каква злобна статия попаднах,явно Кристи е много разочарована.https://politika.bg/bg/a/view/bobi-turboto-udari-v-zemjata-glaso … nijat-pevec-78701

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 18:56 от rainbow9020

# 695
Уликите ѝ си бяха супер, направиха разгадаването по-трудно... За това, че винаги е била изкусителка... Не е казано, че е изкушавала с тялото си, а с гласа например...

И за Къци никога не би ми минало през главата, че е “фешън бебе”, нито пък за Жоро Низамов с всичките тези книги, за които не спряха да говорят.

Единственото неприятно е, че не на всички уликите бяха толкова завоалирани. За някои направо си даваха открити факти.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 19:11 от Lilly_85

# 696
Това за конкурса за красота иди се сети че е за глас . Даже представянето й в Х фактор не съм гледала . От вас научавах повечето неща.

# 697
  • Испания
.Леле,на каква злобна статия попаднах,явно Кристи е много разочарована.https://politika.bg/bg/a/view/bobi-turboto-udari-v-zemjata-glaso … nijat-pevec-78701

Авторката на статията да внимава да не си прехапе езика, че ще се отрови. Ще рече човек, че Боби ѝ е седнал на мястото. Леле, леле!

# 698
  • София
.Леле,на каква злобна статия попаднах,явно Кристи е много разочарована.https://politika.bg/bg/a/view/bobi-turboto-udari-v-zemjata-glaso … nijat-pevec-78701
Авторката на статията да внимава да не си прехапе езика, че ще се отрови. Ще рече човек, че Боби ѝ е седнал на мястото. Леле, леле!
Ква е тая Кристи Петрова?

# 699
Усойница някаква.Кобра.

# 700
Нека не отваряме този линк, за да не даваме повече кликове на статията на трола Кристи. Grinning

# 701
Усойница някаква.Кобра.

Точно! Не че много съм я зачела, но колкото ми е попаднало от нея, все е едно такова заядливо-поучително. Не я познавам, но ми е неприятна и дразнеща. Много важно, че написала. Не сме гледали все пак оперен концерт или надпяване, шоу е. И факт, че Къци и Боби го направиха, последният от началото, та до края! Не си е изЯснила Кристи концепцията на предаването! Joy

# 702
И във Фейсбук съм виждала хора да коментират, че простотията била победила. За тях най-добрият певец е трябвало да спечели. Принципно няма нищо лошо в това да изказват мнение - разни хора, разни идеали. Но не би било лошо поне да спазваха добрия тон. Първо най-грозно обиждат, после имат наглостта да твърдят, че другите били простаци.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 21:00 от Lilly_85

# 703
Какво е това злобно, бездарно и завистливо човече със спешна нужда от слухов апарат. (DMS Kristi) 😜
Може пък да е някоя бивша на Боби, която не го е прежалила...

На мен празничното издание миналата година ми хареса, защото участниците бяха някои от предположенията през сезона.

В следващия сезон искам да видя: Деян Донков, Калин Врачански, Иво Димчев, Владимир Михайлов...

# 704
  • София
Още отсега пише в Уикипедия, че ще има трети сезон GrinningGrinningGrinning

Общи условия

Активация на акаунт