🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 12

• 33 179
  • 842
  •   1
Отговори
# 675
Тя горката въобще май не е гледала шоуто, за да го сравнява със златната статуя. Joy И на мен ми хареса как ѝ го каза.

# 676
  • София
Очаквах обаче да спомене за дебненето на нашата съфорумка.

# 677
ако е възможно, ще качите ли после интервюто, че някои не можем да го гледаме, уви.

# 678
  • Испания
Когато го качат на страницата на Нова ТВ.

# 679
Дебненето на съфорумката беше като гипсираната ръка на жана, според мен.

# 680
# 681

Ми да ти кажа изобщо не е като ръката на Жана, защото наистина стоях пред театъра и си мръзнах поради обещанието си към вас. Но няма как да го докажа и разбирам съмненията, просто е кофти, когато знаеш, че е истина.

# 682
  • Sofia
Ако имаше кадър от там щеше да е по-достоверно...

# 683
Форумска неблагодарност.
Moon, поне си е заслужавало мръзненето, че си го видяла на яве. Ще ми се да можех да видя моноспектакъла, но с малки деца вкъщи е трудно за организиране.
Радвам се, че Боби ни донесе толкова настроение поне чрез екрана и този забавен образ, който изгради и дори децата не се плашеха от иначе страховитата Баба Яга.

# 684
Балкай Бартокомляс, благодаря за линка , с удоволствие изгледах и изслушах БобоЯга!
Колежката на Виктор...тя не е и за коментар, цяла тема има посветена на такива за изцепките им.

Moon1619, не се впрягай, ти нали си знаеш истината! Хубав момент вмъкна в цялото ни "разузнаване"! Flowers Four Leaf Clover

# 685
  • София
Ми да ти кажа изобщо не е като ръката на Жана, защото наистина стоях пред театъра и си мръзнах поради обещанието си към вас. Но няма как да го докажа и разбирам съмненията, просто е кофти, когато знаеш, че е истина.
Ти сериозно ли мислиш да обръщаш внимание на такива реплики?

# 686
Голям сладур е Бобо Яга. 😁 И на мен ми се иска да гледам представлението му.

А точно Златното пък беше от най-скучните образи и дума не може да става за сравнение между него и Бабката. 😒 Много добре ѝ го каза. 👍

# 687
Moon,няма угодия.Дето се казва "Направи добро,изяж...." ( сещаш се за какво иде реч-надявам се да не се обидиш).Следващият път на детективска мисия (ако има такъв) отиваш с професионален фотограф,правиш си стотина селфита с час и дата ,белким повярват невярващите:)

# 688
# 689
Браво на всички в темата ,които разпознаха участниците. Аз все си мисллех че ще има изненади под маската на Булката и Хищницата.
Бобо Яга е страхотен пич и ни забавляваше .
Имахме си и агент и още се чуда как успя да стигне след спектакъла. В началото наистина е бил дубльор ?

В уликите пропуснах някой обяснения .
Та прословутото число на Христиана  какво се оказа ?

Общи условия

Активация на акаунт