🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 12

• 33 134
  • 842
  •   1
Отговори
# 780
  • Испания
Тембърът му е много специфичен, изключително известен и разпознаваем. Освен това често идва в Испания. Преди пандемията - по няколко пъти в годината.

Да, Албано Каризи е. Не знам защо на български и руски пишат Ал Бано. На италиански е Албано. Това не е важно.

Друго, което много ми хареса, е, че двамата полуфиналисти, които свалиха маските, изпяха песните, които бяха подготвили за финала.

Албано пя  Nessun Dorma. Слушала съм я и преди в негово изпълнение, защото е в репертоара му от години.

Противоречива личност е той. Гледайки голямо количество заснет материал с него тук, малко се развенча образът, който имах за него, но песните му /само негови, а и с Ромина /са безспорни хитове. Доволна съм, че участва.

# 781
Да, Албано Каризи е. Не знам защо на български и руски пишат Ал Бано. На италиански е Албано. Това не е важно.
Al Bano му е псевдонима. Не знам защо в италианската версия(и не само) на Wikipedia също е Al Bano https://it.wikipedia.org/wiki/Al_Bano като естествено в статията пише истинското му име. Сигурно италианците са преписали от нас. Дори клипа, който си дала, е кръстен „Al Bano” и е качен от официалния профил на певеца. И той самия явно не знае как се казва.

# 782
  • Испания
ОК. Надявам се, че сега си спокоен и по-щастлив.

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 19:24 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 783
Сладура Борислава Захариев в момента говори по нова.Simple Smile

# 784
# 785
Хареса ми интервюто, все по-симпатичен ми става този Боби.
От това, което загатна разбирам, че скоро ще го видим някъде в по-сериозен образ, ще ми бъде интересно да го гледам.

# 786
Толкова много го харесвам...не знам, има интелигентен изказ и ценностна система в десетката. Къде изчезнаха тези мъже...
Съжалявам само, че покрай известността си трябва да се изправи и срещу простотията на фенките му от най-младото поколение. Колкото повече говори, повече го харесвам, пък после някой да ми каже, че интелигентните мъже не са секси.

# 787
Тембърът му е много специфичен, изключително известен и разпознаваем. Освен това често идва в Испания. Преди пандемията - по няколко пъти в годината.

Между другото, това го гледах на живо преди няколко вечери, тъй като хващам Антена 3  (Виваком, А1 и Неосат я излъчват в България). И журито също коментираха, че това е Албано, макар че гласът беше променен от компютър, има специфични нотки в тембъра, дето го издават, че е той.  Бях потресен от лошия английски, това беше много дървена версия на английски... "Show Must Go On" - първият куплет беше мъкааа... то не се разбира, че е английски.
Ето момента, в който си маха маската https://www.youtube.com/watch?v=d87bm8wCYhQ
Quítatela, Quítatela... тука викат "долу маската", хаха.
Да видим кой ли ще е El cuervo - Гарванът

# 788
  • Испания
Скрит текст:

Между другото, това го гледах на живо преди няколко вечери, тъй като хващам Антена 3  (Виваком, А1 и Неосат я излъчват в България). И журито също коментираха, че това е Албано, макар че гласът беше променен от компютър, има специфични нотки в тембъра, дето го издават, че е той.  Бях потресен от лошия английски, това беше много дървена версия на английски... "Show Must Go On" - първият куплет беше мъкааа... то не се разбира, че е английски.
Ето момента, в който си маха маската https://www.youtube.com/watch?v=d87bm8wCYhQ

Quítatela, Quítatela... тука викат "долу маската", хаха.
Скрит текст:
Да видим кой ли ще е El cuervo - Гарванът

"Quítatela" е "свали я"/"махни я".

Руснаците викат: "Маску, маску!".

# 789
# 790
Много го харесвам. Браво!
Знаете ли, че Nightwish е група селектирана от българин учител по музика във Финландия?

# 791
В интерес на истината,Марко го познах по гласа ,когато пя песен на Принс.Бях голям фен преди години  на Nightwish,и познавам добре гласа му.Иначе за уликите му ,естествено,няма как да навържа нещата-даваха го все да пише нещо,а финландския ми е енигма и предизвиква смях в мен-дали заради повечето неща,които завършват на -лайнен,не знам.Панелът им изглежда като събран на селска вечеринка.Костюмите са много"постни".Балетът им е на светлинни години назад от нашия.Абе,наш'то си е по-по-най.

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 13:55 от rainbow9020

# 792
  • София
Много го харесвам. Браво!
Знаете ли, че Nightwish е група селектирана от българин учител по музика във Финландия?

О, това не го знаех. Обожавам Nightwish, по времето на Таря Heart

# 793
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5787654
На мен ми харесва повече Ф. Янсен като размаха оная ми ти грива на сцената.

# 794
Само като размахва гривата ли?Ако говорим за пеене и за сценично поведение,съм готова да поспоря.Бях и на двата им концерта в България,такова претупване на концерт не съм виждала.Дойдох,изпях,чао.А публиката?Все едно я няма за тях.Докато Таря се раздаваше на сцената.Да не казвам какво са говорили за Б-я на момчетата,които са ги возили тук.За това вече не съм им фен.Вярно,че Флор поне има гласище,за разлика от Анет( с нея беше пародия),но само с това не става.

Общи условия

Активация на акаунт