🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 12

• 33 128
  • 842
  •   1
Отговори
# 795
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Скоро и в Украйна тръгва, изглежда много пипнато и лъскаво

Интересното е, че в Украйна вече има имитация на шоуто, казва се Маскарад

# 796
В много държави го има, но най-лигавите водещи са при нас. Затова и не го гледам по Нова ТВ

# 797
  • Испания
Честито Рождество Христово!

На 31 декември от 20:00 часа

# 798
  • В страната на мечтите.
В испанският формат днес видях, че под маската на чудовището или извънземното (не знам точно как  се превежда, но на такова ми прилича ) се оказа Фернандо Техеро. Познат в България от "Щурите съседи" и от "Новите съседи". Приятна изненада.

# 799
  • Испания
В испанският формат днес видях, че под маската на чудовището или извънземното (не знам точно как  се превежда, но на такова ми прилича ) се оказа Фернандо Техеро. Познат в България от "Щурите съседи" и от "Новите съседи". Приятна изненада.

Чудовището.

Имаше много приятни изненади.

# 800
А единият от журито (панела) е с черен лак на ноктите? OMG, ЖДНБ

# 801
  • Испания
А единият от журито (панела) е с черен лак на ноктите? OMG, ЖДНБ

И? Това е Javier Calvо, до него е партньорът му от години - Javier Ambrossi. Двамата Хави (Los Javis ги наричат тук) са сценаристи, режисьори, продуценти, актьори. Изключително интелигентни, талантливи и успешни момчета.

# 802
И тази година ще има новогодишен концерт от Маскирания певец.
Това го каза още Низамов в На кафе, каза че вчера са го снимали. А интервюто беше тооолкова отдавна, явно още от началото на ноември всички се знаят кой кой е, да не говорим за екипа. Ето видео:
https://youtu.be/e-AhYNItfH0?t=241
Не видях някой да е отговорил, затова макар и със закъснение ще се опитам да обясня как стоят нещата с този новогодишен концерт. Simple Smile
Малко преди началото на всяко предаване отпадналият предишната седмица е изпълнявал по една песен, която да бъде излъчена на новогодишния концерт. Има лайф в профила на Алекс Раева от 21 ноември(една седмица след отпадането на Плашилото), в който се вижда как Пейо пее(без маска) малко преди старта на предаването.
Явно концертът ще бъде сглобен от заснетите поотделно изпълнения на участниците.

# 803
  • Испания
Гледате ли? Да не сте забравили?

# 804
Тук съм,на линия!Здравей,Смайли!Приятно гледане!

# 805
  • Испания
Тук съм,на линия!Здравей,Смайли!Приятно гледане!

Здравей, сладурче! Благодаря, подобно и на теб, и на всички, които са си пуснали "Маскираният певец".

Поли е много променена и разхубавена.

# 806
И аз забелязах.Явно семейният живот и се отразява добре.Хубавица е станала. "Смешките" малко в повечко ми идват.

# 807
  • Испания
Доста тегаво върви. Нещо не е доизмислено. Да бяха пуснали повече от изпълненията им във формата. Или гафове, каквито винаги има...

Усещам, че чакам само Боби.

# 808
Само на мен ли ми се стори, че Поли Генова и Стефан Илчев пяха с доста ефекти? Все едно слушам студиен запис от съвременната поп музика. Георги Низамов пък почти не го чувах. Може би трябваше да включат и най-забавните моменти от шоуто, да се посмеем малко. Примерно представянето на двубоя между Баба Яга и Бебето или част от бисерите на Геро ("Да видим кой е клекнал в храста.").

# 809
Точно онзи ден мъжа ми отбеляза, случайно попадайки на клип на Поли, че много се е променила. Разхубавила се е и е отслабнала.
Щом мъжа ми го забеляза, значи наистина е доста сериозна промяната 😀

Общи условия

Активация на акаунт