🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 12

• 33 171
  • 842
  •   1
Отговори
# 645
Къци си остана изненадата на сезона. А Боби се оказа по-весел и забавен от 90% от участниците в двата сезон - накуп! Имам високи очаквания за догодина. Както каза Влади Априлов още преди месеци: “Първият сезон беше проба / грешка, вторият се поучихме от грешките си и оправихме някои неща, третият ще сме перфектни.” Дано се окаже прав.

# 646
Уникален Боби! Както бе го харесвах като турбото, така ме кефи сега! Панелът също.
Мишето изглежда много куха, защо я бутат така. Поне да не говори. Невенчето и тя семпла ми се стори. Християна е сладурана.
Яга е номер 1!

# 647
  • Бургас
Браво на Боби! Освен талант притежава усърдие. Работлив е, добряк, забавен. Харесах представянето му и в някакъв брадър. За миг не се поколебах кой е зад маската, дори и в онази вечер, когато "пушеше пред тетъра и влезе обратно", а на сцената при представянето излезе по дребен и сух човек с различни жестове с костюма на Ягата.
Пожелавам му късмет в живота и да не е сам!

# 648
Честито на Боби! Боби, продължавай напред! Бъди здрав и късмет!

# 649
Хубав финал, браво.
И все пак си предпочитам Рачков.

# 650
  • Испания
Добре, че комшиите от блока не извикаха полиция, стреснати от моите радостни викове.  Виках като луда. От години не съм се вълнувала така от телевизионен формат.

# 651
Честито на Баба Яга! 🤘
Браво на Боби, много добре си изигра ролята! 😎🎉

# 652
Заслужаваше си гледането! Доволна съм! Браво Боби!

# 653
  • Испания

Няма да кажа, че Михаела се е спретнала като фолк певачка.

# 654
Добре, че комшиите от блока не извикаха полиция, стреснати от моите радостни викове.   Виках като луда. От години не съм се вълнувала така от телевизионен формат.

При мен мъжа ми дойде през три стаи, защото решил че го викам 🤣🤣🤣 и после се уплаши че нещо ми има защото рева с крокодилски сълзи хаха

# 655
  • Испания
Добре, че комшиите от блока не извикаха полиция, стреснати от моите радостни викове.   Виках като луда. От години не съм се вълнувала така от телевизионен формат.

При мен мъжа ми дойде през три стаи, защото решил че го викам 🤣🤣🤣 и после се уплаши че нещо ми има защото рева с крокодилски сълзи хаха

За поредна година Маги си свърши чудесно работата.

Тази година с четири съвършени попадения: Боби /без съмнение/, Азис /без никакво внушение/, Алекс /с очарование/ и Кръстю Вапцаров /лично за мен - разочарование; не го понасям от много години и има защо/.

# 656
Смайли, защо се оставяш емоциите да те водят толкова? 😃 Аз например не понасям много от известните личности. В главата ми изникват най-ясно Петя Бу, Кеворк, Марта Вачкова, Лили Иванова... Като студентка бях стажантка в едно радио и съм им се нагледала на простотиите, ейййй, угодия нямаше. 😞 Ама някак си започнах да се абстрахирам да не ме дразнят толкова, когато имат участие в някое предаване. Може би защото минаха доста години, не знам.

# 657
  • Испания
Смайли, защо се оставяш емоциите да те водят толкова? 😃 Аз например не понасям много от известните личности. В главата ми изникват най-ясно Петя Бу, Кеворк, Марта Вачкова, Лили Иванова... Като студентка бях стажантка в едно радио и съм им се нагледала на простотиите, ейййй, угодия нямаше. 😞 Ама някак си започнах да се абстрахирам да не ме дразнят толкова, когато имат участие в някое предаване. Може би защото минаха доста години, не знам.

Изпитвам отрицателни емоции най-вече към хора, които познавам лично. От изброените от теб: страхотно обичам и уважавам Кеворк, не харесвам /не казвам "не понасям"/ Марта. Абсолютно безразлична ми е Лили Иванова, но дълбоко уважавам професионализма ѝ и правото ѝ да пази личното си пространство. Презирам Петя Буюклиева, защото е страшно досадна, защото е кофти човек и се държи с мъжа си като с парцал, както видяхме в "Музикална академия", с "Капките" няма да се аргументирам.

Та и с Кръстю Вапцаров така. Просто го познавам. 😎

Разбира се, мога и да не изразя мнение и да си замълча. В много случаи го правя.

# 658
От Петя имам най-лоши спомени. Безумните ѝ претенции минаваха всякакви граници (жената дори настояваше да ѝ уредим гримьор и фризьор за РАДИО интервю). По същата причина не харесвам и Лили Иванова. 15 минутно интервю отнемаше 4 пълни работни дни в уговорки кое, как, в кой момент да се попита. Марта е чисто и просто лицемер. А за Кеворк имам лошо мнение, защото не даваше някой да противоречи на твърденита му и очакваше едва ли не той да дава тон. Къци съм го виждала 1-2 пъти, влизаше и си излизаше от студиото, без много уговорки. Може би затова не ми е антипатичен. По-скоро ме дразнеше тъпото му чувство за хумор, но и това се преживява. 😃

# 659
  • София
Добре, че комшиите от блока не извикаха полиция, стреснати от моите радостни викове.  Виках като луда. От години не съм се вълнувала така от телевизионен формат.
Аз за първи път надвиках дечурлята от публиката.Милото ме гледаше,но някак снизходително и накрая се извика и той.Защото след този кОнкурс по надпяване,който очаквано се получи,доста се разколебахме.
Да живее Баба Яга!Страшно ме зарадва и заслужено победи!

Общи условия

Активация на акаунт